FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Losa utakmica danas , bezidejno bez igre mi bolji za taj jedan go .
Hamzic - bio siguran do gola
Beli - danas ubjedljivo najgori pa ne mogu vjerovati kako nekada moze biti onako glup
Comor -solidan
Toka - kralj komadant cijele ekipe
Dupovac - bio je dobar ali i on snosi krivicu kod gola
Vucina - danas malo losiji al i on je odigrao onako
Keno - ko i beli
Suljic - nista danas
Kojasevic - danas najbolji prvi go njegov,drugi golcina kad bi ovakav bio non stop
Obuca - tu je gdje treba da pospremi , hahahahahah al sa 2 m. od precku van cipelic
Haskic - danas los po meni imao samo onu stativu koju je morao zabiti
et lose igra se mora popraviti do goska ako se hoce tamo nesto napraviti , al ona je zlatna igru brisi ,bodove pisi.
Hamzic - bio siguran do gola
Beli - danas ubjedljivo najgori pa ne mogu vjerovati kako nekada moze biti onako glup
Comor -solidan
Toka - kralj komadant cijele ekipe
Dupovac - bio je dobar ali i on snosi krivicu kod gola
Vucina - danas malo losiji al i on je odigrao onako
Keno - ko i beli
Suljic - nista danas
Kojasevic - danas najbolji prvi go njegov,drugi golcina kad bi ovakav bio non stop
Obuca - tu je gdje treba da pospremi , hahahahahah al sa 2 m. od precku van cipelic
Haskic - danas los po meni imao samo onu stativu koju je morao zabiti
et lose igra se mora popraviti do goska ako se hoce tamo nesto napraviti , al ona je zlatna igru brisi ,bodove pisi.
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Danas je bilo dobrih šansi pred golom slobode ali igra u polju loša pravo. Od mene im je halal jer je evidentno da su malo pocjenili protivnika a bilo je i malo umora
a o onoj šaki jada sto je iz tz došla ne bih trosio rijeci jer su ispali i suvise smiješni sa onim vrijedjanjem hordi. A ovome curva sud samo da porucim BASUM SAGOSUM i da vas još dugo prati izraelsko prokletsvo AkoBogda. Vile su vas i pronosala i proljetos na AFH a želim vam još puno puno puno ovakvih poraza
a o onoj šaki jada sto je iz tz došla ne bih trosio rijeci jer su ispali i suvise smiješni sa onim vrijedjanjem hordi. A ovome curva sud samo da porucim BASUM SAGOSUM i da vas još dugo prati izraelsko prokletsvo AkoBogda. Vile su vas i pronosala i proljetos na AFH a želim vam još puno puno puno ovakvih poraza
- sarajlija89
- Kontakt:
Progledacemo kroz prste malo. Bitna su 3 boda, a umor i emotivna potrosenost nakon Evrope su ucinili svoje. Trebat ce neko vrijeme da se ekipa vrati u pravi ritam za domaca takmicenja....
Sreca pa je Sloboda bila protivnik,koja je u takvoj situaciji, da je vec prije dolaska upisala poraz, jer je to dosta sporo i bezidjeno bilo sa nase strane, danas.
Bekovi su najveca boljka i nedostatak pravog kreatora....sa Skorom i Pehlom ce i to biti bolje, dobicemo vise prostora za Piksija, koji ce djelovati iz drugog plana. Inace, ovo mu je tek drugi gol bio na Kosevu..prvi je Slaviji dao...
Idemo Gosku, sa ovom igrom, tesko da mozemo nesto, ali eto, ostaje dovoljno vremena da se ekipa malo osvjezi. Ja bih i bodom zadovoljan bio....nakon Sparte, potrebeno je malo samopouzdanje da vratimo, tako da, svaki poraz, poznavajuci nas mentalitet, bi mogao biti koban vec na pocetku...pa zato....valjalo bi da ostanemo neporazeni, a vremenom ce ekipa bolje izgledati...treba i to imati na umu.
SARAJEVO SAMPION
EDiT:

Sreca pa je Sloboda bila protivnik,koja je u takvoj situaciji, da je vec prije dolaska upisala poraz, jer je to dosta sporo i bezidjeno bilo sa nase strane, danas.
Bekovi su najveca boljka i nedostatak pravog kreatora....sa Skorom i Pehlom ce i to biti bolje, dobicemo vise prostora za Piksija, koji ce djelovati iz drugog plana. Inace, ovo mu je tek drugi gol bio na Kosevu..prvi je Slaviji dao...
Idemo Gosku, sa ovom igrom, tesko da mozemo nesto, ali eto, ostaje dovoljno vremena da se ekipa malo osvjezi. Ja bih i bodom zadovoljan bio....nakon Sparte, potrebeno je malo samopouzdanje da vratimo, tako da, svaki poraz, poznavajuci nas mentalitet, bi mogao biti koban vec na pocetku...pa zato....valjalo bi da ostanemo neporazeni, a vremenom ce ekipa bolje izgledati...treba i to imati na umu.
SARAJEVO SAMPION
EDiT:
Eno, bas na temi Zeljeznicara ovo o cemu govorim...to smo minakon Sparte, potrebeno je malo samopouzdanje da vratimo, tako da, svaki poraz, poznavajuci nas mentalitet, bi mogao biti koban vec na pocetku...pa zato....valjalo bi da ostanemo neporazeni, a vremenom ce ekipa bolje izgledati...treba i to imati na umu.

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Rijetko kad odnosno skorom pa nikad navijam za komsinice ali veceras mi bas krivo sto su izgubili...pihhhh 

-
- Kontakt:
sarajlija89 je napisao/la:Progledacemo kroz prste malo. Bitna su 3 boda, a umor i emotivna potrosenost nakon Evrope su ucinili svoje. Trebat ce neko vrijeme da se ekipa vrati u pravi ritam za domaca takmicenja....
SARAJEVO SAMPION
EDiT:
Eno, bas na temi Zeljeznicara ovo o cemu govorim...to smo minakon Sparte, potrebeno je malo samopouzdanje da vratimo, tako da, svaki poraz, poznavajuci nas mentalitet, bi mogao biti koban vec na pocetku...pa zato....valjalo bi da ostanemo neporazeni, a vremenom ce ekipa bolje izgledati...treba i to imati na umu.
Ma ja mislim da je opravdanje za danasnju igru umor kao i malo poljuljano samopouzdanje protiv Sparte.
Vidjelo se danas da igraci nisu svjezi, da nemaju oni eksplozivnosti kao protiv Orebra.
Svakako uz Pehlica(100% oporavljenog i spremnog), Skoru te bar jedno pojacanje u vidu desnog beka mi imamo kvalitet za titule.Samo da uprava to sve podrzi i nagradi igrace za uspjehe a kazni za neuspjehe.
Kad bi svaku tekmu odigrali kao protiv Orebra mi bi bili prvaci sa 15 bodova prednosti. Vidjelo se da mozemo,sad samo to treba ponoviti u narednim tekmama. Takodje treba reci da Vucina i Obuca nisu u formi nikako.
Vucina je prosle sezone bio nas najaci igrac, pogotovo pred kraj lige,zadnjih 5-6 kola a sad ne moze meda.
Obuca takodjer, nas najbolji strjelac.Nek njih dvojica prorade kako to znaju te ova pojcanja i bice to sve udure.
p.s. Danas Kojasevicu nateko desni zglob. Otisao je na snimanje odma poslje tekme. Valjda nije ozbiljno jer nam je najjaci igrac uz Torlaka. Bez njega nebi ideje bilo nikako.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa sta treba da vas volim sto spominjete kad dodjemo u tz markale , sto nas kamenjem uvijek zasipate ??Colorado je napisao/la:Jadna je mrznja tvoja prema Slobodi i sve i Tuzli , a najavljivao si boldanih 4:0 ali eto , koliko god da nas dodje dobro je , zao mi te na nekih nacin .

sramota jadan si ti

ne kaki cuj Markale u Tuzli

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Halo @ mornari iz tz... nije vam ovo politički forum i kanite se markala i kapije. Juce ste doživjeli još jedno evropskog navijanje od HZ u kojom ama bas nijedna tužba stvar na vas račun nije otpjevana. A vi kao stari provincijalci i likovi kojima sve smeta sto dolazi iz SA...fol hebete horde, fol vi mangupi. I onda se cudite kad vas kamenuju-prebiju. U jednom trenutku sakandirate Vedran Puljic a već za 5 min vrijedjate..???
Nama je dobro poznata vaša mržnja -komplex ( ne samo prema našem klubu) nego općenito prema svemu sto dolazi iz našeg grada . Robija je imala isti takav stav ali kako god prolaze(i poslije dosta degeneka) revidirali su stav i puno su normalniji. Toplo vam preporučujemo istu stvar...!!!!
Nama je dobro poznata vaša mržnja -komplex ( ne samo prema našem klubu) nego općenito prema svemu sto dolazi iz našeg grada . Robija je imala isti takav stav ali kako god prolaze(i poslije dosta degeneka) revidirali su stav i puno su normalniji. Toplo vam preporučujemo istu stvar...!!!!
Svidja mi se ono kad stadionski spiker procita koliko je gledalaca na kojoj tribini. Znaci , mozemo na svakoj tekmi odprilike znati koliko je prodato karata ....sa tom praksom treba nastaviti
- Giallorossi
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Kadeti: Sloboda-Sarajevo 1:1
Juniori: Sloboda-Sarajevo 2:2
Kadeti: Sloboda-Sarajevo 1:1
Juniori: Sloboda-Sarajevo 2:2
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
budete li sa ovakvom igrom isli gosku izgubiti cete uvjerljivo,nije gosk kanta za napucavanje,gledo sam ih
nisu losi
nisu losi
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Brini svoju brigu i razguli
Vidimo se u 3.kolu DOLAZIMOOOO
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Vama respect a ovim ovnarima...cundos od metar.....fuj gadovi
pa sta treba da vas volim sto spominjete kad dodjemo u tz markale , sto nas kamenjem uvijek zasipate ??Colorado je napisao/la:Jadna je mrznja tvoja prema Slobodi i sve i Tuzli , a najavljivao si boldanih 4:0 ali eto , koliko god da nas dodje dobro je , zao mi te na nekih nacin .

sramota jadan si ti

Sto si jadan jos i izmisljas , e moj jado jadni pa moze li gore , cuj spominjemo markale pokazao si svu svoju kulturu , to jado jadni isto sto kada bi neko kapiju spominjo isto ti ga dodje a ni jedan pravi Tuzlak to nece.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Sto ne mogu kad neko izmislja Boze dragi ..
Prije godinu dana na temi FK Slobode,jedan vas navijac sa ovog foruma,pred gostovanje ja mislim Slobode na kosevu,napisao da ce se ponovit masakr (misleci na KAPIJU),pa su moderatori brzo reagovali i obrisali taj post.Koliko bolestan moras biti da bi tako nesto napisao.
Oni koji se toga sjecaju neka mi ne daju lagat.
Prije godinu dana na temi FK Slobode,jedan vas navijac sa ovog foruma,pred gostovanje ja mislim Slobode na kosevu,napisao da ce se ponovit masakr (misleci na KAPIJU),pa su moderatori brzo reagovali i obrisali taj post.Koliko bolestan moras biti da bi tako nesto napisao.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
i ti si psovao majke sarajevske i svastanapiosao bio pa si jos na forumu? nemorate se vi nama dokazivat jer vi ste nevidljivi kao grupa za nas,niste nam atraktivni,a kolika smo gospoda to se i juce vidjelo dok vi vrijedjate kao primitivci mi bodrimo nas klub kao i uvijek i bez ijedne uvrede vasem gradu il vas,jer mi smo navijacka tribina za razliku od vas kulturne gospodeharry_90 je napisao/la:Sto ne mogu kad neko izmislja Boze dragi ..
Fina Gradska sarajevska raja
@zubizareta
Sta me proganjas jbt
ohladi malo ..
Jesam to rekao,ali sam se makar poslije izvinio,ko je prihvatio ok,ko nije zaboli me ..
Sta me proganjas jbt

Jesam to rekao,ali sam se makar poslije izvinio,ko je prihvatio ok,ko nije zaboli me ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
De ljudi manite se te price, prije svega trebamo svi bit Bosanci i Hercegovci i postovat se a tek onda Hordas, Fukara, MAnijak itd... 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Stivi upravu si to , i kada meni neko kaze da mrzim Sarajevo ko grad i neko svoje stvari stavlja usta i laze to je strasno da se spominjalo nesto sto nije .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Bordo10, bordobijeli, bordospartanac, Hajdeee, James1987, johntravolta123, Morgen19, onako, OsmanhodzicBuco, r3m1, SamoDaKazeem, SilaMoc1946 i 240 gostiju.