Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Orion87
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Orion87 » 05 jul 2012, 02:23

Zna li iko zbog cega je tacno Pogba dobio nogu iz kluba ako to nije neka suplja,sorry ako je neko vec napisao mrsko mi stranice vracat ??? :D
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 05 jul 2012, 06:55

Orion87 je napisao/la:Zna li iko zbog cega je tacno Pogba dobio nogu iz kluba ako to nije neka suplja,sorry ako je neko vec napisao mrsko mi stranice vracat ??? :D
Tesko je rec sta je glavni razlog, ono sto ja znam su preveliki zahtjevi za platom te kreten od agenta kojem je vise odgovarao transfer u juve zbog provizije od cini mi se 1.8 mil. Ako si pak mislio na ponasanje Pogbe mislim da je tu sve bilo ok
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 05 jul 2012, 08:15

Sir Alex ide u Brazil po najveci talenat danasnjice - Loucasa Mouru. S ovime bi krilne pozicije u Unitedu bile obezbjedjene u iducih 10 godina. Nemoj biti skrt sada molim te!!!
Glory Glory Man United!

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 05 jul 2012, 08:29

Anderson8 je napisao/la:Sir Alex ide u Brazil po najveci talenat danasnjice - Loucasa Mouru. S ovime bi krilne pozicije u Unitedu bile obezbjedjene u iducih 10 godina. Nemoj biti skrt sada molim te!!!
Haj nek' mahne mojima kad krene tamo... :)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 05 jul 2012, 08:59

Najveca bi glupost bila dovoditi Lorentea koji kosta 40 mill eura a moze se dovesti RVP koji se dokazao u engleskoj za 25 mill
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 05 jul 2012, 09:52

Velika stvar bi bila dovođenje Lucasa Moure, podsjeća malo na Walcotta, samo što je mnogo bolje tehnički potkovan. Neke od njegovih poteza možemo vidjeti na ovom snimku, Ronaldo je mala maca šta ovaj dečko radi :D.

[youtube][/youtube]
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 05 jul 2012, 10:26

Sta ce nam napadac.... Rooney, Wellback, Hernandez i Macheda.... bacanje para za napadaca! Vezni nam je potreban defanzivni i najbolji je De Rossi za mene izbor sa Carrickom. Naprijed Kagawa, Valencia, Rooney i Wellback... kakva bi to ekipa bila!
Rossi je izjavio da bi volio probati u Engleskoj... **** Romu nikad nista da naprave dosadilo mu cekati!
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 05 jul 2012, 10:47

EPL je napisao/la:Sta ce nam napadac.... Rooney, Wellback, Hernandez i Macheda.... bacanje para za napadaca! Vezni nam je potreban defanzivni i najbolji je De Rossi za mene izbor sa Carrickom. Naprijed Kagawa, Valencia, Rooney i Wellback... kakva bi to ekipa bila!
Rossi je izjavio da bi volio probati u Engleskoj... **** Romu nikad nista da naprave dosadilo mu cekati!
Produzio ugovor prije EP,tako da od toga nema nista.
a slazem se da bi bio idealan za United.
on Xabi Alonso i takvi igraci koji mogu igrati u oba smjera.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 05 jul 2012, 10:54

Iskreno nisam toliko uvjeren da ce Nani ostati,i proslih godina su se klubovi interesovali za njega,a sada mislim da bi mogao otici..Ne trazi manchester uzalud toliko Jamesa Rodrigueza..
Mada bih volio da ostane,mislim ko ne bi.. :)

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 05 jul 2012, 11:19

majestic24 je napisao/la:Najveca bi glupost bila dovoditi Lorentea koji kosta 40 mill eura a moze se dovesti RVP koji se dokazao u engleskoj za 25 mill

RVP puni 28.godina u augustu i onda može predati zahtjev za otkup zadnje godine ugovora (oko 10 miliona godišnje zarađuje trenutno) te tada može birati klub koji hoće i visinu plate, tako da sad arsenal i wenger moraju igrati pametno oko njega bez odgađanja dogovora za ostanak ili odlazak.
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 05 jul 2012, 11:21

Pogledah pocetak clipa o Mouri i zivci mi se vec pocijepase na paramparcad! :x
Pa jel` ovaj momak svjestan da ima jos 9 igraca u polju osim njega? Zivoj dusi neda lopte! Ako mi ima ista mrze u fudbalu to su ovi zongleri, cirkusanti i zabavljaci publike. Uvali ga brate ko Inzaghi i ja miran. Ovaj mali kad bi dosao morali bi cekati na njega kao i na Ronalda, nama trebaju pojacanja ODMAH. Ako cemo dovoditi to krilo uzmimo Jamesa i gotova prica.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 05 jul 2012, 11:50

Evo momka koji bi 22 inzaghija na terenu
Glory Glory Man United!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 05 jul 2012, 12:30

Ja nesto ne bih volio RVPa u Unitedu,to bi znacilo da vise nema mjesta za Welbecka i Chicharita.
Ionako ako ce united preci na 4231 ne znam kako bi se on tu oklopio,jedino da Kagawa ode na krilo,Rooney na AMa,a RVP na poziciju CFa.
Mada Kagawa je dosta bolji na AMu nego na Wing poziciji..
Slicno kao i Ozil,koji se daleko bolje snalazi na AMu,nego na poziciji krila.
Mada sve su to sama nagadjanja.

Edit : Your first game of the season against Everton has been moved to the 20th of August which is a Monday, so it will be televised.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 jul 2012, 13:26

Orion87 je napisao/la:Zna li iko zbog cega je tacno Pogba dobio nogu iz kluba ako to nije neka suplja,sorry ako je neko vec napisao mrsko mi stranice vracat ??? :D
Ne bi rekao da je dobio nogu. United ga je htio zadrzat, ali Juventus ponudio bolji ugovor i to je to.

Uh znaci ne igramo do ponedjeljka u prvom kolu, to mi je najmrzi dan za utakmice Uniteda.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 05 jul 2012, 14:00

-Manchester United are preparing to gazump neighbours City and sign unsettled Arsenal striker Robin van Persie.
-“I want to stay for another 15 years at Manchester United, even if Barcelona or Real Madrid want me.” - Antonio Valencia
-16-godišnji igrač sredine terena Sean Goss potpisao je ugovor sa Manchester Unitedom. United je za ovog mladića Exeter Cityju platio 100.000 funti.
-Latest Reports Claim That Sir Alex Sent People Over To Do Anything To Seal The Deal With Sao Paolo's Midfielder Lucas Moura.
-Ganso of Santos is rumored with united.

Malo "friskih" vijesti od danas :D

Eto potpisala jos dvojica mladih igraca Alvarez i Sean Goss ;)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 05 jul 2012, 15:40

Rooney88 je napisao/la:Pogledah pocetak clipa o Mouri i zivci mi se vec pocijepase na paramparcad! :x
Pa jel` ovaj momak svjestan da ima jos 9 igraca u polju osim njega? Zivoj dusi neda lopte! Ako mi ima ista mrze u fudbalu to su ovi zongleri, cirkusanti i zabavljaci publike. Uvali ga brate ko Inzaghi i ja miran. Ovaj mali kad bi dosao morali bi cekati na njega kao i na Ronalda, nama trebaju pojacanja ODMAH. Ako cemo dovoditi to krilo uzmimo Jamesa i gotova prica.
Uzmi u obzir da je ovo klip.
Nije on toliko sebican koliko ti se cini,gledao sam ga jedno 7,8 puta i odlican je.
Naravno da ce u klipu pokazivati njegove akcije,nije zanimljivo staviti na klip kako prodje jednog igraca i odigra pas.. :D

Ali eto,ako Nani ode,ja bih ga volio vidjeti u Unitedu,zasto ne.

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 05 jul 2012, 15:57

Danas je United poceo sa treninzima, Vidic se vratio i Kagawa danas nije trenirao itd... ;)
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 jul 2012, 16:01

rastafarian je napisao/la:
Cartman je napisao/la: Navijac Liverpoola sa avatarom Torresa i u postu imas vise smileya nego slova. Nemam snage sa takvima diskutovat.
Kakvo gospodsko spuštanje lopte na zemlju.

Inače evo da citiram forumaša sa jednog foruma u vezi financija Manchester Uniteda:
Btw, Glazeri su sebi isplatiti 10mio funti "dividendi", ali neće više toga biti:

Nema više ovih troškova, tj. neće ih biti.

Ovo mi je interesantno. Prvo su ovo uradili u Londonu, te su zaposlili ogroman broj ljudi da radi na komercijalnim ugovorima (ranije samo dvojica bila uposlena). Vidjeli smo koliki porast prihoda je to značilo. Sada su to uradili u Hong Kongu i koliko sam ja upućen, ovdje očekuju "pravi" novac, a.B.d.!

Novi partner, ali ne znam cifru:

Ono što je najbitnije za navijače je to što sve planiraju uložiti u otkup duga i ljudi bliže svemu kaže da će se ići možda i na prikupljanje 500 miliona do milijardu dolara, kako bi se sav dug otplatio (dobro, tu bi još dosta novca ostalo), mada sumnjam da mogu onu cijenu pustići, koju su prvobitno postavili. Također, u sljedećem periodu nema isplaćivanja dividendi, što znači da sav profit ostaje klubu, što je dobro za transfere/plate.

Inače, baš sam razmišljao ovih dana o IPO-u i htio čak pisati o tome kako United dosta troši ovo ljeto, još nekoliko ponuda nije prošlo, što sve znači da troše keš, a ako planiraju nastaviti smanjivati dugove, moraju nekako dodatno do keša doći i da je najlogičnije prodati dio dionica.

Nadam se da će ovo uspjeti u dovoljnoj mjeri da se drastično smanje, ili čak u potpunosti eliminišu dugovi, a.B.d.!

Dok su Glazeri na čelu kluba Utd se neće isčupati iz dugova.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 05 jul 2012, 16:18

Martex je napisao/la: -“I want to stay for another 15 years at Manchester United, even if Barcelona or Real Madrid want me.” - Antonio Valencia
Bravo legendo.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 05 jul 2012, 16:21

Ekipa Manchester Uniteda navodno želi u svoje redove ovog ljeta dovesti dvojac Newcastle Uniteda, Dembu Ba te Cheicka Tiotea. Hajde obraduj me malo SAF.. :mrgreen:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.