Pusa, cmok, bokić
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pusa, cmok, bokić
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Nikad vise povratnike ,pa kad se sjetim pisanje po Amaru i pojacanjima

Nego kako prodje kolezeljovac na zapadu jesu li ga rastavili od zivota?
38;40
Dere se Amar Serbecicu : "Mrs napolje, napolje papak!"

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Vijetnamska posla

- MocMahale444
Ma ko im **** mater ba, prestanes citati sta placenici pisu i to je to. Kao da je to relevantno misljenje. **** su sve na kamaru i zbog Mese i Dade i Zeca, pa dje su stoperi, dje ovo dje je ono...pokazali su nam kako oni prave ekipu i kako unistiti sve sto zateknes, pa bi valjda da se opet pitaju ispred najeveceg maga u nasem fudbalu
Ono bi da Amaru govori koga treba dovesti i ko da igra. Smijesno.
Idemo dalje, prvi smo boli nas **** za miseve. Ono sto nam nedostaje jeste bolja podrska na domacem terenu, bolja atmosfera, ono po cemu je Grbavica i poznata. Podrzati igrace, biti vjetar u ledja, a ne oni koji seru s druge strane. Naravno tu ima masla i gore spomenutih miseva koji na sve nacine truju atmosferu, ali sve vise raje otvara oci.
Znamo da nam dolaze sad pudlice ovih vijetnamskih kurava. Docekati ih kako oni nas docekuju u onoj selendri. Bez pardona od prve do zadnje minute. Valjalo bi da odemo na pauzu s prvog mjesta, malo se jos dotegnemo gdje treba, uz par Amarovih pojacanja ide plavo proljece. Valjda budu pojacanja poput Mese i Dade koji se pisaju po petarima i lobotomcima.

Idemo dalje, prvi smo boli nas **** za miseve. Ono sto nam nedostaje jeste bolja podrska na domacem terenu, bolja atmosfera, ono po cemu je Grbavica i poznata. Podrzati igrace, biti vjetar u ledja, a ne oni koji seru s druge strane. Naravno tu ima masla i gore spomenutih miseva koji na sve nacine truju atmosferu, ali sve vise raje otvara oci.
Znamo da nam dolaze sad pudlice ovih vijetnamskih kurava. Docekati ih kako oni nas docekuju u onoj selendri. Bez pardona od prve do zadnje minute. Valjalo bi da odemo na pauzu s prvog mjesta, malo se jos dotegnemo gdje treba, uz par Amarovih pojacanja ide plavo proljece. Valjda budu pojacanja poput Mese i Dade koji se pisaju po petarima i lobotomcima.
Cuva Bog Zelju svog!
Dosao Brko da nas ugasi je zadnja njihova tvrdnja
gasi nas gospodar samo tako.Vjeruj te mi da smo nedo bog izgubili niste ni svkesni koliko bi se pisali po Amaru .Zato koristim ovu priliku da se ja njima pisam usta paradna i jadna
ali do marta

Izvini ali ne mogu znam kako su cekali ovo da izgubimo kako bi orkestrirano se pisali a onda maestro se prvo popisa po njima pa po pitarimaHongKong je napisao/la: ↑30 nov 2019, 19:49Ma ko im **** mater ba, prestanes citati sta placenici pisu i to je to. Kao da je to relevantno misljenje. **** su sve na kamaru i zbog Mese i Dade i Zeca, pa dje su stoperi, dje ovo dje je ono...pokazali su nam kako oni prave ekipu i kako unistiti sve sto zateknes, pa bi valjda da se opet pitaju ispred najeveceg maga u nasem fudbaluOno bi da Amaru govori koga treba dovesti i ko da igra. Smijesno.
Hajde sve na stranu, ali Husref nas licno bio skautirao protiv Širokog i opet ga Amar nadmudri na kraju

MIHAJLOVIĆ !
Ma znam i ja to, ali nisu vise bitni uopste. Par likova s vise naloga i to je to. Spominjanjem im samo dajemo na vaznosti. Ne zasluzuju da se pise o njima, jedino ih to jos drzi u zivotu. Pisa ih Amar, Dado i Mesa im se seru u usta pogana, Stila to sve lijepo posoli. Sve sto su najvise pljuvali i srali im sad puni zvaljeKANA je napisao/la: ↑30 nov 2019, 19:53Izvini ali ne mogu znam kako su cekali ovo da izgubimo kako bi orkestrirano se pisali a onda maestro se prvo popisa po njima pa po pitarimaHongKong je napisao/la: ↑30 nov 2019, 19:49Ma ko im **** mater ba, prestanes citati sta placenici pisu i to je to. Kao da je to relevantno misljenje. **** su sve na kamaru i zbog Mese i Dade i Zeca, pa dje su stoperi, dje ovo dje je ono...pokazali su nam kako oni prave ekipu i kako unistiti sve sto zateknes, pa bi valjda da se opet pitaju ispred najeveceg maga u nasem fudbaluOno bi da Amaru govori koga treba dovesti i ko da igra. Smijesno.

Cuva Bog Zelju svog!
Nakon 5:2, sad i 1:3.

HVALA VAM! VTŽ!

HVALA VAM! VTŽ!
Trenutno korisnika/ca: Levin, rimljanin90 i 47 gostiju.