Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ekipa vase miskina je dokazala da je veoma tanka, i da su dali 3 gola koja nisu plod krunisanja dobre igre vec losa priprema naseg trenera...
Jutros dođem kuci iz nocne, upalim nakratko TV da vidim ima li šta o derbiju u jutarnjim programima, ostavim na BHT kad on sa reporterkom iz radnje prica o kazandžiliku i o starim zanatima, sav podbuho od alkohola, podočnjaci do poda, šatro domaca izrada, ne spominje Kineske kopije koje prodaje, rekoh samo iz paštete još da iskocis ebo ti sve svoje klošarsko bijednoKANA je napisao/la: ↑30 nov 2019, 19:14![]()
![]()
zatvorio brat treninge ,danan jel bila septembarska plata **** te usta jadna bijedna,larsone kaci semafor sve vam jadno Curva **** ,cekali ste ovu tekmu za brrr ali niste docekali bijednici mrtvi. U rupe i ne izlazize sagni te se babuki Amaru u dvije tekme 8 golova
![]()
kakva postavka igre u drugom poluvremenu kao klop kad je bayerna razvalio u minhenu .Amar Amar Osim Osim
Odigrao sve utakmice osim onih sa zutim. Mozda na dvije podbacio. Trci, bori se, daje ton igri i smiruje kad treba. Vezni kakvog bi svaki trener pozelio u ekipi.
Ma nisu ni svjesni kako su me bjednici usrecili ove dvije pobjede na derbiju jos sam jace slavio radi smetljara . Volim te Zeljo znao sam da ce se Amar popistai po njima ali ovakoRadmilo87 je napisao/la: ↑30 nov 2019, 19:20Jutros dođem kuci iz nocne, upalim nakratko TV da vidim ima li šta o derbiju u jutarnjim programima, ostavim na BHT kad on sa reporterkom iz radnje prica o kazandžiliku i o starim zanatima, sav podbuho od alkohola, podočnjaci do poda, šatro domaca izrada, ne spominje Kineske kopije koje prodaje, rekoh samo iz paštete još da iskocis ebo ti sve svoje klošarsko bijednoKANA je napisao/la: ↑30 nov 2019, 19:14![]()
![]()
zatvorio brat treninge ,danan jel bila septembarska plata **** te usta jadna bijedna,larsone kaci semafor sve vam jadno Curva **** ,cekali ste ovu tekmu za brrr ali niste docekali bijednici mrtvi. U rupe i ne izlazize sagni te se babuki Amaru u dvije tekme 8 golova
![]()
kakva postavka igre u drugom poluvremenu kao klop kad je bayerna razvalio u minhenu .Amar Amar Osim Osim
![]()
![]()
Ono je opasna rabota koja može dovesti do veliko sranja i nereda, kao da im je to i bio cilj
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, b00t, Cwirek, Levin i 63 gosta.