Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 jul 2012, 19:57

Cartman je napisao/la:Sir Alex to MUTV: “Paul Pogba signed for Juventus a long time ago as far as we’re aware. I don’t think he showed us any respect at all

Djubre nezahvalno.
:mrgreen:

Ma nije on kriv, koliko ono krme od agenta, koje treba sto dalje od Uniteda drzat', i ne raditi sa njim u buducnosti nikako ;)

A Pogba svakako ne bi mogao igrati kod nas, barem u prvom timu, tako da mi i nije zao sto je otisao ;)

Samo mi je smijesno njegovo uzdizanje u zvijezde od strane nekih, pogotovo sa ovog foruma :mrgreen:
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 03 jul 2012, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 03 jul 2012, 20:00

zizu1991 je napisao/la:Može li mi neko odgovoriti da li je zaista istina da su kreativci Carrick i Scholes ? Ja njihovu ulogu više vidim kao ulogu Rahimića u CSKA nekada, samo s malo većim naglaskom ka naprijed, ne znam, možda griješim
Carrick i Scholes su igrači sličnog profila kao i Xavi, igra im se bazira u oba pravca. Naravno, Carrick je igrač koji je solidan defanzivno a tanak ofanzivno jer nije neke svjetske tehnike, dok je Scholes bio vrhunski igrač u oba pravca, sjajna tehnika, sjajan u duelu, sjajni dugi pasovi, ubitačan šut. Carrick ima sve to ali na jednom nižem nivou. Rahimić po meni nije dobra usporedba jer je on igrač isključivo defanzivnih zadataka.

Eh sad, odgovor na tvoje pitanje. Carrick bi bio dobar kreativac na nekom nižem nivou, ovako izgleda više kao igrač defanzivnih zadataka jer taj dio bolje obavlja. Scholes je definitivno i kreativac i još mnogo štošta.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 jul 2012, 21:17

Inače ne pratim Man Utd al eto, malo da se raspitam, nikada info, nije na odmet
A znam da sam jednom upratio da je SAF izjavio nakon aktiviranja Scholesa iz penzije kao u tom smislu da nije imao pogrešna pasa u vrijeme dok je igrao u Unitedu
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 03 jul 2012, 21:32

rio_Ferdy88 je napisao/la: Samo mi je smijesno njegovo uzdizanje u zvijezde od strane nekih, pogotovo sa ovog foruma :mrgreen:
:mrgreen:
The next big thing!
Inače, ako mu je u Unitedu bilo teško pronaći mjesto i pored problema kojih sada United pomalo i ima u vezi, u Juventusu mu je konkurencija još 5-6 igrača.
Kako god, ono što sam ja od njega vidio, daje mi za pravo da kažem da će to biti jedan od najboljih veznjaka Evrope, ako bude dovoljno inteligentan da još radi na sebi.

Danas je, recimo, demonstrirao silu u meču Francuske i Srbije na Euru U-19.
Mnogo je superioran u odnosu na svoje vršnjake.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 03 jul 2012, 21:47

slika
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 03 jul 2012, 22:11

ja.neron je napisao/la:slika
Legenda nasa.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 03 jul 2012, 22:16

Hoće li ko ići na SFF kada bude on dolazio? :D
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 03 jul 2012, 22:18

-SAF: “Nothing has happened with Berbatov and he’ll join the tour to South Africa and China. He’s a fantastic footballer”
-Boss Sir Alex has claimed in an interview that Reds’ transfer negotiations haven’t ended yet and there could be few more signings as well.
-When asked by MUTV about any comeback for the 28-year-old, Sir Alex replied: "We’ll wait and see about that. Obviously the boy is trying very hard to get back to his level.
"It’s not going to be easy but we’ll give him every possible chance and we’ll see how he does. He kept himself active towards the end of the season when he replaced Paul Scholes as a reserves coach when Scholes decided to come back to the fold as a player. Darren's a terrific lad and we all hope he can come back."
-Manchester United appear to be closing in on Porto’s Joao Moutinho according to reports this morning.
Fabio da Silva has joined Queens Park Rangers on a season-long loan. The Brazilian full-back will spend the entire 2012/13 campaign at Loftus Road.
“I’m so happy to be here. This loan is so important for me in terms of my career. I want to play as many games as possible here. I want to play well and win games as well. It’s a good move for my career and for my confidence. Sir Alex Ferguson said that I’d enjoy it here and told me to play as many games as I can. I know that QPR is a club with great history. I read about the history and that’s why I’m here. I also came here because I’m ambitious. I want to help QPR progress up the Premier League. Hopefully the fans will enjoy watching me in action, because I’ll do my best.”
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 03 jul 2012, 22:44

rastafarian je napisao/la:Hoće li ko ići na SFF kada bude on dolazio? :D
Ja cu pokusati doci,tj vjerovatno cu doci,ali nekako posto niko od mojih ne navija za United,tj uopste ne prate fudbal,najmrze mi je sam ici,ali nakanicu se sigurno.. :)

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 jul 2012, 22:51

Narin je napisao/la:
rastafarian je napisao/la:Hoće li ko ići na SFF kada bude on dolazio? :D
Ja cu pokusati doci,tj vjerovatno cu doci,ali nekako posto niko od mojih ne navija za United,tj uopste ne prate fudbal,najmrze mi je sam ici,ali nakanicu se sigurno.. :)
samo zivi, nisi sam :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

mk516
Kontakt:

Post Postao/la mk516 » 03 jul 2012, 22:52

Cartman je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Moras se registrovat i platis kredit karticom. Mislim da bi stvarno bilo glupo da ja kupim, pa da meni salju iz Engleske u Norvesku, pa onda ja tebi do Sarajeva. :D Lakse ti je da sam to, ako nemas kredit karticu posudi od nekoga.
I kolko bi ja to sad sve platio i kako bi do mene stiglo jel postom? :D :P
Kolko se to ceka vremenski Hvala i izvini sto smaram.. :)
Domaci dres je 45 funti, toliko ce vjerovatno bit i gostujuci. Eh kad sam ja narucivao bila je postarina jos 5 funti, sad ne znam koliko je za BiH. Vjerovatno je neko odavde narucivao, pa napisite. Ne bi trebalo bit puno. Znaci oko 50 funti ja mislim. To dodje oko 120 KM ja mislim.

Evo vidim kosta jos i 17 funti da stavis broj i ime...
Cartamane da ti ja kažem iz prve ruke šta možeš očekivati. Ja sam prošle godine kupio duksericu koja je koštala 27 funti. Bio je nekakav popust za BiH i u konačnici je to bilo 23 funte + dostava 6,95 funti (ja sam uzeo expres ne sjećam se koliko je bilo - čini mi se oko 11 funti). Naručio sam sebi i jaranu po jednu i doše su u Sarajevo za 2.5 dana, a od carine do mene skoro hefta! Helem, pošto sam platio karticom nije trebalo biti više troškova ali BAGRA sa carine je meni zavezala 60 KM na sve to tako da je duks koštao oko 98 KM po komadu. Nije problem to što majmuni carine te stvari, preboli to insan, ne kupujem ja duks MUTD svaki dan, ali djubrad bezobrazna carini i cijenu dostave!!! Koliko se sjećam carina je 13% + 17% PDV na ukupnu cifru koju platiš karticom. Imat ćeš 100% dodatnih troškova pa se pripremi. Meni su tražili kopiju lične i potpisanu izjavu o saglasnosti o carinjenju koju svakako moraš dati ukoliko ne želiš da neki majmun sa carine nosi tvoj dres. Ako nađem fakturu sa carine stavit ću sliku. Sretno
Dođe vakat u kome pametan zašuti, budala progovori i fukara zaima!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 jul 2012, 22:55

RedDevilS je napisao/la:
motty je napisao/la:Znaci Bejns za 2-3 dana na OT-u, nista i ove godine od veznjaka opet cemo gledat tugu u sredinu Giggs Scholes Park :S
Baines potpisuje super iako puno ce dati za njega ali boze moj, valjda ce dovesti kretativca da se zavrsi i ta prica glava me vise zaboli.. :evil: :roll:
Baines je odlican. Da se ne lazemo ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 03 jul 2012, 23:21

Bosniacum Lilium je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:
motty je napisao/la:Znaci Bejns za 2-3 dana na OT-u, nista i ove godine od veznjaka opet cemo gledat tugu u sredinu Giggs Scholes Park :S
Baines potpisuje super iako puno ce dati za njega ali boze moj, valjda ce dovesti kretativca da se zavrsi i ta prica glava me vise zaboli.. :evil: :roll:
Baines je odlican. Da se ne lazemo ;)
Iskreno ne znam zasto su ljudi protiv njegovog dolaska.
Najbolji bek lige po meni,ako ne najbolji,onda je u top 3 sigurno.
Mladji je oko 4,5 godina od Evre,koji realno jeste dobar,ali za godinu,dvije ce vise biti izmjena nego prva postava.
Fabio je otisao,tako da se mora jedan lijevi bek dovesti,to je sigurno.E sada,da li dovesti Jetra,Clyna,"zvijezde" u usponu,ili vec provjerenog igraca pitanje je... :)

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 03 jul 2012, 23:24

Nek dovedu jednog ili dva veznjaka koji su nam prijeko potrebni a onda nek dovodi koga hoce i nek placaju koliko hoce, al ja se bojim standardne price nema na trzistu igraca koji bi nam donijeli nesto novo bla bla bla a u to vrijeme za 27-mogodisnjeg beka izvalis 15 mil (siguran sam da ne vrijedi vise od 10, jer ako je 23 Alba 13 mil onda nije ni Bejns vise).
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 jul 2012, 23:33

Bogami po izjavama Fergusona meni se cini da opet nece doc vezni. Kaze "Fletcher ce bit kao novo pojacanje". Hoce, ali u bajkama. Fletcher dok je igrao sa tom bolesti nije bio ni blizu onog starog Fletchera, i nece vjerovatno ni bit. A cak i ako bude, opet nam treba novi vezni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 03 jul 2012, 23:43

Cartman je napisao/la:Bogami po izjavama Fergusona meni se cini da opet nece doc vezni. Kaze "Fletcher ce bit kao novo pojacanje". Hoce, ali u bajkama. Fletcher dok je igrao sa tom bolesti nije bio ni blizu onog starog Fletchera, i nece vjerovatno ni bit. A cak i ako bude, opet nam treba novi vezni.
E to je problem, nije problem sto ce oni dat tih 15 mil za Bejnsa al ce onda za dan dva spika da ne treba veznjak :evil:
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 jul 2012, 00:27

United ce se konacno registrovat na berzu u New Yorku. Bilo je dosta price o ovome. Tako ce valjda smanjit dug. Ne razumjem se previse u te stvari, ali eto zanimljivo da je klub sad zvanicno registrovan na Kajmanskim Ostrvima. :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 jul 2012, 00:43

Cartman je napisao/la:United ce se konacno registrovat na berzu u New Yorku. Bilo je dosta price o ovome. Tako ce valjda smanjit dug. Ne razumjem se previse u te stvari, ali eto zanimljivo da je klub sad zvanicno registrovan na Kajmanskim Ostrvima. :D
Forged in Industry, Made of Manchester, Registered in the Cayman Islands :mrgreen:

Prva asocijacija na Kajmanska ostrva jesu offshore accounts :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 jul 2012, 00:47

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:United ce se konacno registrovat na berzu u New Yorku. Bilo je dosta price o ovome. Tako ce valjda smanjit dug. Ne razumjem se previse u te stvari, ali eto zanimljivo da je klub sad zvanicno registrovan na Kajmanskim Ostrvima. :D
Forged in Industry, Made of Manchester, Registered in the Cayman Islands :mrgreen:

Je li to i ti gledas Breaking Bad (avatar)? 8-)

A ne smeta mi to ako ce zaradit para na tome. Ko ga yebe.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 jul 2012, 00:52

Cartman je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:

Je li to i ti gledas Breaking Bad (avatar)? 8-)

A ne smeta mi to ako ce zaradit para na tome. Ko ga yebe.
Jok, ovo je Sasa Matic sa brcicima :mrgreen:

Ma sad cekam ovu 5 i zadnju sezonu :( , da otpocne sa emitovanjem, za nekih 15 dana, pa malo da (svecano :mrgreen: ) obiljezim taj pocetak sa ovim avatarom :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.