Safet Sušić - Pape

imperator10
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la imperator10 » 04 jun 2014, 15:00

Safete nepotizam , nisi poveo Gojaka, odlazi da te mediji i navijači ne bi otjerali haha

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 04 jun 2014, 15:02

gringobih je napisao/la:
suhi je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Samo umjesto Pjanica, Miske, nekih 50-60 min i onda Pjanica uvesti...
Po kojim zakonima fizike ,matematike i ostalih nauka bi ti dao prednost misketu u odnosu na pjanica :facepalm:
Da si ovo pitanje postavio Sasi Maticu razumio bih te.
Imas problema sa vidom????
Elegant je napisao/la: :facepalm:
Sta ima Madjarska liga, "jes to ti" ili se neko .....
Dobar si momak,al nemoje se provaljivat realno,sa Pjanicem,ne znam da li si ozbiljan ili provociras,ali svako ko se imalo razumije u fudbal vidi da se pola naše igre vrti oko Pjanića,čitava organizacija napada je na njemu.
Begović,Spahić,Pjanić,Dzeko su kostur ove ekipe.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 jun 2014, 15:03

Ti storm_raider si tipican internet troll, sa takvima rasprave voditi ne valja. Pises romane da opravdas lazi, kao ti si nekoga samo navukao, da povjeruje da ti imas problem sa dijasporom, a ustvari nemas.

A na isti dan pises na ovoj temi: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=1900" onclick="window.open(this.href);return false;
storm_raider je napisao/la:Opa sad ce se i BiH mrziti. :lol: :lol:
A standardno od pobjegulja, standardno...

Rezervne nacije su cudo. :lol: :lol:
Idi lijeci se patenice.
Evo ja cu ti naci neku nervnu kliniku u Njemackoj koju izgleda volis. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 04 jun 2014, 15:04, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 04 jun 2014, 15:03

Admir_Sa je napisao/la:
MetanorisBack je napisao/la:
Ne mogu da vjerujem,čovječe,prozvao si svakoga ko je ikada kritikovao tu laž od čovjeka zbog njegovih nelogičnih poteza,nepotizma i bezobrazluka. Pročitaj svoj prvi post. Ne budi jadan,pišeš kao da je meni žao što mi dobro igramo,a nisam propustio utakmice od Albanije u Zenici do ove sinoćnje,kako uživo,tako na tv-u i internetu sam gledao svaku zvaničnu utakmicu reprezentacije,i ti Papetoljubac bi me trebao prozivati nakon onakve igre sinoć?
dao sam ti dobar prijedlog, umjesto što ovde iskazuješ svoj trenerski/selektorski potencijal, idi fino završi što se treba završiti i dominiraj

tvoj potpis jasno ukacuje o kakvoj se individui radi, tako da nema svrhe dalje da polemišem i trošim svoje vrijeme

ja uživam od utakmice protiv litvanije kao nikada, cekam SP, a ti i dalje traži dlake u jajetu i prosipaj pamet preko društvenih mreža

Kakav trenerski potencijal? Napisao sam samo šta je većina raje pisala ovdje,i sada to Safet uradi,i kao on je genijalac,a mi plačemo zato što JEDNA JEDINA pobjeđuje.

Potpis je nastao poslije onoga što se uradilo Zukanoviću.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 04 jun 2014, 15:05

ennis je napisao/la: Dobar si momak,al nemoje se provaljivat realno,sa Pjanicem,ne znam da li si ozbiljan ili provociras,ali svako ko se imalo razumije u fudbal vidi da se pola naše igre vrti oko Pjanića,čitava organizacija napada je na njemu.
Ne znam ali ja sinoc a i inace sa iole ozbiljnijim protivnikom nikad ne vidim Pjanica da igra...
Nasa najveca pobjeda je izvojevana nekom koincidencijom bez njega...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 04 jun 2014, 15:08

Principatus je napisao/la:Ti storm_raider si tipican internet troll, sa takvima rasprave voditi ne valja. Pises romane da opravdas lazi, kao ti si nekoga samo navukao, da povjeruje da ti imas problem sa dijasporom, a ustvari nemas.

A na isti dan pises na ovoj temi: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=1900" onclick="window.open(this.href);return false;
storm_raider je napisao/la:Opa sad ce se i BiH mrziti. :lol: :lol:
A standardno od pobjegulja, standardno...

Rezervne nacije su cudo. :lol: :lol:
Idi lijeci se patenice.
Evo ja cu ti naci neku nervnu kliniku u Njemackoj koju izgleda volis. :mrgreen:
Navukao kao muhu na go*no, ali hajde sta ocekivati od bjezanije, osim etiketiranja. Ti si obican troll, vrijedan paznje tek toliko da se moze smiriti i spustiti gdje mu je mjesto, kao i cale. Lazes, ali sta ocekivati od bjezanije. Opet, kao i cale. Sve se osjeti na pi*ckicu, takav ti zadah, znoj, gnoj... Opet kao i cale. :mrgreen: :mrgreen: Naravno da nisi nasao dokaz za svoje lazi o Kolasincu ili Hajrovicu. Primio se decko kao pit bull, miran sada!
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 04 jun 2014, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 04 jun 2014, 15:09

Batko je napisao/la:Teleci pogled, kreten, idiot, nepotista, debil, i sta vise nismo citali ovdje zadnjih par mjeseci......

Ovako nesto se ni Mourinho ne bi sjetio..

slika

Kakva taktička varka :rol: :rol: :rol: :rol:
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 jun 2014, 15:12

Ovaj momak sto predstavlja sportsport u Americi fakat nije normalan. "Nigeriju ce izbacit sa SP-a", "Povreda Bicakcica trebala trajat 8 sedmica, a on se vratio za 3", "selektor rizikovao sa Lulicem". Jos nije postavio normalno pitanje. Totalno izgubljen. Gdje je onaj veliki sto malo tesko dise? On je bio dobar. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 04 jun 2014, 15:13

gringobih je napisao/la:
ennis je napisao/la: Dobar si momak,al nemoje se provaljivat realno,sa Pjanicem,ne znam da li si ozbiljan ili provociras,ali svako ko se imalo razumije u fudbal vidi da se pola naše igre vrti oko Pjanića,čitava organizacija napada je na njemu.
Ne znam ali ja sinoc a i inace sa iole ozbiljnijim protivnikom nikad ne vidim Pjanica da igra...
Nasa najveca pobjeda je izvojevana nekom koincidencijom bez njega...
Ne mozes na osnovu par utakmica zaključit ko je kakav igrač,ako neko nema gola i asistencije na utakmici ne mora značit da je slabo odigrao,Pjanićev priarni cilj i nisu te stvari.Pjanić je igrač organizacije igre,igrač predasistencije.Bešić ima jedan primarni cilju u svojoj igri,da ode pokupit loptu kod Spahe i Sunjica i sto prije je predati Pjaniću,zato sto je Pjanić od svih igrača na terenu moze najvise sacuvati i omoguciti da izadjemo visoko,o pas igri da ne pričam,perfekcija.Jos da Miske ustima zadnji pas i bice to dobro.
SLOBODA NAVIJAČIMA

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 04 jun 2014, 15:38

slika
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 04 jun 2014, 15:48

Head je napisao/la:Jeko novinar sto je pito Susica za pad u zadnjih pola sata?
Jel ima negdje ta presica da se pogleda?

Hvala unaprijed
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 04 jun 2014, 16:50

Tri puta mu bolje stoji ova trenerka od Adidasa nego suskavac one usrane Legee.

slika

Pravi dinGospo :kafa:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2014, 17:03

Ne bi to bilo to da se nije namazao čičkovim uljem :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 04 jun 2014, 17:03

Jel sasio sebi odijelo za SP :mrgreen:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 jun 2014, 17:04

IronMany je napisao/la:Tri puta mu bolje stoji ova trenerka od Adidasa nego suskavac one usrane Legee.

slika

dingospo :?

onaj meksicki selektor kaže da je nikakav covjek, da nismo nikakva gospoda....izvadio kitu i popiš'o se po nama

http://****.ba/vijest/74398" onclick="window.open(this.href);return false;

Herrera: Sušić se služi prljavim trikovima, pokazao je manjak poštovanja i ozbiljnosti

Safet Sušić, selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, prijavio je ekipu za susret sa Meksikom, a onda je neposredno pred početak ubacio tri igrača koja nisu bila najavljena.

Miguel Herrera, selektor Meksika, bio je bijesan na potez Sušića.

"Nadam se da se ovakvi prljavi trikovi neće događati na SP-u. Igrača u posljednji trenutak možeš zamijeniti samo ako se ozlijedio", rekao je Herrera, te je dodao:

"Sušić je pokazao manjak poštovanja i ozbiljnosti, a suci su se samo smijali. BiH ima dobru momčad s puno dobrih igrača, ali nisu gospoda, ne poštuju fair-play".

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 jun 2014, 17:06

Trolling level: Safet Susic. :rol:

slika

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 jun 2014, 17:08

Ovaj Herrera nije normalan, mislio sam da ce dobit infarkt za vrijeme utakmice. Lik ima 200 kila, a visok metar i po.

slika

I sta njega boli qurac ko za nas igra? Prijateljska je, nece valjda promjenit taktiku sat vremena prije tekme? Neka pogleda svoju ekipu koja muku muci u napadu, a i odbrana im klima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 04 jun 2014, 17:13

let3 je napisao/la:
IronMany je napisao/la:Tri puta mu bolje stoji ova trenerka od Adidasa nego suskavac one usrane Legee.

slika

dingospo :?

onaj meksicki selektor kaže da je nikakav covjek, da nismo nikakva gospoda....izvadio kitu i popiš'o se po nama

http://****.ba/vijest/74398" onclick="window.open(this.href);return false;

Herrera: Sušić se služi prljavim trikovima, pokazao je manjak poštovanja i ozbiljnosti

Safet Sušić, selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, prijavio je ekipu za susret sa Meksikom, a onda je neposredno pred početak ubacio tri igrača koja nisu bila najavljena.

Miguel Herrera, selektor Meksika, bio je bijesan na potez Sušića.

"Nadam se da se ovakvi prljavi trikovi neće događati na SP-u. Igrača u posljednji trenutak možeš zamijeniti samo ako se ozlijedio", rekao je Herrera, te je dodao:

"Sušić je pokazao manjak poštovanja i ozbiljnosti, a suci su se samo smijali. BiH ima dobru momčad s puno dobrih igrača, ali nisu gospoda, ne poštuju fair-play".
Nek se napusi hombre kite Safetove. A na pljuvanje po Safetu smo vec navikli ovdje na forumu, tako da nam ga to dodje nesto normalno, nazalost.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 04 jun 2014, 17:24

Izraz lica nakon sto ga je novinar pitao za pad igre u drugom poluvremenu

slika

Imam osjecaj da bi ga nabio Safet da moze :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 04 jun 2014, 17:25

Cartman je napisao/la:Ovaj Herrera nije normalan, mislio sam da ce dobit infarkt za vrijeme utakmice. Lik ima 200 kila, a visok metar i po.

slika

I sta njega boli qurac ko za nas igra? Prijateljska je, nece valjda promjenit taktiku sat vremena prije tekme? Neka pogleda svoju ekipu koja muku muci u napadu, a i odbrana im klima.
Nedirajte mi Otta Barica :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.