FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Afellay dao dva gola za Nizozemsku, prvi gol nisam vidio, a drugi je sa 17,18 metara, precizan i jak sut, golman nije imao sanse...imao je i jednu asistenciju.
Edit:evo golova
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Edit:evo golova
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
U toku je prijateljska utakmica između Portugala i Turske, a turski navijači uzvikuju: "Messi, Messi!" Naravno, na ovaj način žele 'naljutiti' Cristiana Ronalda.
Joj kad se Kristina rasplače

Joj kad se Kristina rasplače
Tuzla950 je napisao/la:U toku je prijateljska utakmica između Portugala i Turske, a turski navijači uzvikuju: "Messi, Messi!" Naravno, na ovaj način žele 'naljutiti' Cristiana Ronalda.
Joj kad se Kristina rasplače![]()
Naljutili i Penaldo ofulo penal hahahahahha - ja velicine. Yebe ga Mesi planetarno...
Od Maksimira, Zenice, Portugala i mnogih gradova.
"Ljubav" granica nema. Dobro mi smo ljubomorni
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Affelay će nakon Eura, sa Messijem u tandemu da ruši sve pred sobom. 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ja svo vrijeme govorim ne dirat Ibrahima. Momak je zvijer koji ce tek da se uklopi. I ne dirati Alexa. Ma neznam sta da kazem - jedva cekam prvenstvo. Ovo je najbolja ekipa koja je krocila zelenim terenima. Radujem se uspjesima ali nisam razocaran neuspjesima jer su oni rijetki a odmah poslije lomimo i lomimo. Jedva cekam novu sezonu...
p.s. uzivam u magiji ... a vanzemaljac je izvan svake price. SADASNJA BARCELONA JE NAJBOLJI TIM IKAD...
a onaj pakšu nek se ne potpisuje djeci zbog nasih dresova. bolje da se posveti penalima
p.s. uzivam u magiji ... a vanzemaljac je izvan svake price. SADASNJA BARCELONA JE NAJBOLJI TIM IKAD...
a onaj pakšu nek se ne potpisuje djeci zbog nasih dresova. bolje da se posveti penalima
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Afellay je pametan momak, nadam se da ce dici sidro ovog ljeta i otici negdje gdje ce moci izgraditi malo bolju karijeru
Don't hate what you don't understand.
Mislim da bi mnogi od dusebriznika volili da se svi razidzu gdje mogu da se "bolje pokazu". Ali ima jedna kvaka poput Cesca, Alexa i jos nekih koji se odricu para i svega samo da se dokopaju Barceloninog dresa. Nije Ibro budala - ostaje on.xaviesta je napisao/la:Afellay je pametan momak, nadam se da ce dici sidro ovog ljeta i otici negdje gdje ce moci izgraditi malo bolju karijeru
Nije bolan Ibro budala on je defakto umjetnik
Sadašnja Barcelona osvoji jedan jeb*** kup.Ne spominji bezvezne trofeje na račun prošle sezone.Da si rekao prošlosezonska ili iz sezone kad su sve uzeli i ne bi bila tolika provala,ali ovoSADASNJA BARCELONA JE NAJBOLJI TIM IKAD...
Ne znam ni što li odgovaram na ovo kad se zna koji je najbolji tim ikada.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Izgleda da samo ti ne znasLBJ MVP je napisao/la:Sadašnja Barcelona osvoji jedan jeb*** kup.Ne spominji bezvezne trofeje na račun prošle sezone.Da si rekao prošlosezonska ili iz sezone kad su sve uzeli i ne bi bila tolika provala,ali ovoSADASNJA BARCELONA JE NAJBOLJI TIM IKAD...![]()
Vidim da niko ne spominje ...
Ibrahim zabio dva gola i 2 asistencije
Ibrahim zabio dva gola i 2 asistencije
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Kakva kradza bi bila odreci se ovog Afellaya.Koliko je decko talentovan.Nevjerovatno.
Barceloni ne treba ofanzivac.Povratkom Ville i Afellaya tu vise nema mjesta za dodatnog igraca.Lijevi bek i stoper su sasvim dovoljni da bi se ruster totalno popunio.
Messi sinoc briljirao za Argentinu, Afellay za Holandiju.
Barceloni ne treba ofanzivac.Povratkom Ville i Afellaya tu vise nema mjesta za dodatnog igraca.Lijevi bek i stoper su sasvim dovoljni da bi se ruster totalno popunio.
Messi sinoc briljirao za Argentinu, Afellay za Holandiju.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Sadašnja Barcelona je osvojila 4 trofeja,samo nije LP i Primeru.Da smo trofejniji od madriđana postoji dokaz za to (slika na prošloj strani)LBJ MVP je napisao/la: Sadašnja Barcelona osvoji jedan jeb*** kup.Ne spominji bezvezne trofeje na račun prošle sezone.Da si rekao prošlosezonska ili iz sezone kad su sve uzeli i ne bi bila tolika provala,ali ovo![]()
Što se tiče Ibrahima on je zvijer samo **** ga povrede pa se nije pokazao,mislim da će poslije Eura da proradi
Afellay je strasan igrac koji moze pokriti vise pozcija.I sam je rekao da ce ostati ovu sezonu,a dalje sta bude.
Ima odlicno tehniku,dobru pas igru,brz i sto je barci veoma potrebno je to sto imam dobar i precizan sut.Ovakav igrac bi dosta pomogo protiv nekih ekpia kojim se nemozes usetati u gol i ondaa probati sutem,a Afellay je odlican za to.
Ima odlicno tehniku,dobru pas igru,brz i sto je barci veoma potrebno je to sto imam dobar i precizan sut.Ovakav igrac bi dosta pomogo protiv nekih ekpia kojim se nemozes usetati u gol i ondaa probati sutem,a Afellay je odlican za to.
Visca el Barça ! Mes que un club !
- PatrickBateman
- Kontakt:
Messi strasno sinoc odigrao protiv Ecuadora,ako se uzme i ona utakmica protiv Svicarske,reklo bi se da su se napokon uigrali Higuain,Messi i Di Maria.
Vraća se Ibi polahko u pravu formu
Ali najbolje mu je da ode, jer mislim će Tito više vjerovati Tellu i Cuenci
.
Ali ko zna ,možda Ibi sve preokrene u svoju korist na Euru
@Tuzla... dobro došao
Ali najbolje mu je da ode, jer mislim će Tito više vjerovati Tellu i Cuenci
@Tuzla... dobro došao
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Iz nekog pogresnog razloga ljudi misle da je covjek krilo/napadac. Valjda sto ge je Guardiola forsirao na toj poziciji, iako je covjek neki veznjak tipa Inieste.messilla je napisao/la:Vraća se Ibi polahko u pravu formu![]()
Ali najbolje mu je da ode, jer mislim će Tito više vjerovati Tellu i Cuenci.
@Tuzla... dobro došao
Da, ali manje ima šanse da dođe do minutaže u veznom nego na krilu
[youtube][/youtube]
Dva doktora, Leo i Pipita
[youtube][/youtube]
Dva doktora, Leo i Pipita
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pa najbolje da ga forsira ne lijevom beku ili stoperu, tu je skroz slaba konkurencija.messilla je napisao/la:Da, ali manje ima šanse da dođe do minutaže u veznom nego na krilu![]()
A jbg i ti ga pretjeraxaviesta je napisao/la:Pa najbolje da ga forsira ne lijevom beku ili stoperu, tu je skroz slaba konkurencija.messilla je napisao/la:Da, ali manje ima šanse da dođe do minutaže u veznom nego na krilu![]()
Na krilu k*urcu ne valja, to smo se uvjerili
Ja sam za to da mu se da još jedna šansa na krilu, ako je ne iskoristi nek ga prodaju jbg, jer , ruku na srce, ne može igrati pored Cesca (od kojeg očekujem mnogo bolje partije
Navodno Thiago Silva rekao "Da", Galiani doputovao u Barcelonu.
Ali ko će vjerovati Sportu.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
odlicna vijest je da se nas ibi affelay totalno oporavio od povrede i da je poceo briljirati za holandiju, ako se pokaze jos i na euru, to ce biti prelijepo, moci cemo racunati na njega u narednoj sezoni vrlo ozbiljno, a i ako se bude prodavao nabice sebi cijenu neku mocnu od jedno 25 miliona, a doveli ga za tri-cetiri miliona, kako god dake, vrlo lijepo
on je meni otpocetka nekako vrlo drag igrac i raduje me kad vidim da ga povreda nije izbacila iz pravog kolosijeka
sto se tice dolaska silve, jos uvijek to sve treba gledati s rezervom, ali i raditi sve da se momak dovede, ne treba zaliti pre, ako traze 40 miliona neka uprava plati, to je jednostavno igrac za kojeg ne treba zaliti ni pare, ni alcantru a mozda ni affelaya, ko ce ga znati sta ce milan tu traziti ako uopste pristanu da nam ga prodaju
treba raditi brzo i efikasno na transferima, bale i silva prioriteti prioriteta, to ako se brzo zavrsi, imacemo dream tim
on je meni otpocetka nekako vrlo drag igrac i raduje me kad vidim da ga povreda nije izbacila iz pravog kolosijeka
sto se tice dolaska silve, jos uvijek to sve treba gledati s rezervom, ali i raditi sve da se momak dovede, ne treba zaliti pre, ako traze 40 miliona neka uprava plati, to je jednostavno igrac za kojeg ne treba zaliti ni pare, ni alcantru a mozda ni affelaya, ko ce ga znati sta ce milan tu traziti ako uopste pristanu da nam ga prodaju
treba raditi brzo i efikasno na transferima, bale i silva prioriteti prioriteta, to ako se brzo zavrsi, imacemo dream tim
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.