Safet Sušić - Pape

MetanorisBack
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la MetanorisBack » 04 jun 2014, 14:37

Nikome nije do vaših dječijih svađa,kakvi su vam to termini,nazivate jedan drugog pi*kama. Pa jel' imate više od 15 godina..
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 04 jun 2014, 14:39

MetanorisBack je napisao/la:Nikome nije do vaših dječijih svađa,kakvi su vam to termini,nazivate jedan drugog pi*kama. Pa jel' imate više od 15 godina..
Ma on je tu cisto da vrijeme prodje druze... Sklop bjezanca i ostalog sitnog vrabca.
Sport je lijek za tijelo i duh.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 jun 2014, 14:39

ma ko hoce da nalazi mane i greske on ce ih uvijek naci i to je tako ,ne treba se na to ni osvrtati puno .vidim neki govore loša nam klupa ,prvo na utakmici necemo mjenjati po 7-8 igraca kao sti je bilo na ovim prijateljskim .mi imamo sasvim dovoljno igraca u svim linijama i ja kazem steta je za zukanovica a ostalo manje vise .begovic ,mujdza,spahic,bicakcic,kolasinac,besic,pjanic,misimovic,hajrovic,lulic,dzeko prvih jedanest za rotaciju u odbrani imas vranjesa koi moze i beka i stopera ,salihovica kao beka onda kolasinac moze na stopera i ima tu i sunjic znaci sasvim dovoljno igraca mada opet kazem steta za zukanovica .u sredini imamo medunjanina ,sušica i ibricica pa i salihovic moze u sredinu na krilima viscu i vrsajevica i u napadu ibisevic .mislim da je to sasvim dovoljno igraca za SP .bas me interesuje koja ce reprezentacija koristiti 23 fudbalera .brazil je brazil pa ce koristit 17 -18 igraca a mi se kao bunimo loši nam 21 22 23 smijesno .mogu samo reci idemo ludo idemo jako idemo u brazil napadamo zlato :) :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 04 jun 2014, 14:43

Admir_Sa je napisao/la:
MetanorisBack je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:opet besana noc za veliku masu kriticara najboljeg selektora kojeg je bih ikada imala, cekali mozgovi do 6 ujutro da prvi pocnu sa kritikama, al ne da pape opet :D

ipak i da osvoji svjetsko prvenstvo slucaj zukanovic ce mu biti mrlja, i sa ljudske i sa trenerske strane, tj odgovornost i ponašanje u cijeloj toj situaciji. nema veze što ga nije pozvao u brazil, al nacin na koji je to uradjeno je strašno loš
Kako te nije stid ovako pisati,pa mi koji smo ga kritikovali smo prije najmanje godinu dana još govorili da Bešić treba igrati,i da je Hajrović za prvih 11 da je Kvrža qrac od igrača i da u reprezentaciji vlada nepotizam zbog agencije,danas je to opšte mišljenje,i **** te Pape,a i ti njega.

P.S. Još ćemo vidjet' za Hrgotu,Prcića,Arslanagića i Vrančića(Padeborn).Pa nek' Pape opet ispada genijalac u očima nepismenim.
pravac savez, ganjaj licencu i uvjeren sam da ceš biti bosanski murinho

ja ne znam jel pape genijalac, ali je najbolji selektor u istoriji bh reprezentacije, odveo ekipu na SP, a raja seru i seru. nigdje kao u bosni

Ne mogu da vjerujem,čovječe,prozvao si svakoga ko je ikada kritikovao tu laž od čovjeka zbog njegovih nelogičnih poteza,nepotizma i bezobrazluka. Pročitaj svoj prvi post. Ne budi jadan,pišeš kao da je meni žao što mi dobro igramo,a nisam propustio utakmice od Albanije u Zenici do ove sinoćnje,kako uživo,tako na tv-u i internetu sam gledao svaku zvaničnu utakmicu reprezentacije,i ti Papetoljubac bi me trebao prozivati nakon onakve igre sinoć?

Amarkony
Kontakt:

Post Postao/la Amarkony » 04 jun 2014, 14:45

Pozitivno:
-Nova taktika fercera odlicno!
-Hajrovic zabetonirao mjesto na desnom krilu (pokazao da je klasa od igraca)!
-Besic zabetonirao mjesto na zadnjem veznom i odigrao perfektno (dobio dodatno samopouzdanje, kojeg mu i inace ne fali)!
-Pjanic igra povucenije kao u Romi (deep lying playmaker), kao sto sam spominjao pored toga sto je najbolji nas kreativac, ofanzivni vezni i ima extra ofanzivne kvalitete, takodjer ima i odlicne defanzivne karakteristike. Pokazao da je u kombinaciji sa Besicem haman neporobojan, a s druge strane imamo odlican protok lopte u tranziciji. Ne bih mu mijenjao poziciju. Mada se tu moze kombinovati izbacivanjem Misketa iz prvih 11 i guranjem Pjanica naprijed na Misketovu poziciju, ali onda bi rizikovali ovaj bedem nazad koji smo imali (Besic-Pjanic) .
-Miske nije pokazao dobru igru, ali igrac je poteza i moze odluciti utakmicu. Samo kad se sjetim kada je predriblao Casillasa... Jeste spor, ali takav je uvijek bio pa i kada je bio najbolji asistent Bundeslige. Prednost su svakako i prekidi, bilo da suta po golu ili centrira. Moze itekako da odluci velike utakmice. Isto tako imamo i smirenost u igri sa njim. Ako bi bas morao da nadjem alternativu, ne bih se bunio ni da Tino Sven Susic igra umjesto njega. U inat hejterima - tad su Bosanci najjaci! :cool: Nije njega Pape bezveze zvao, uvjerice se mnogi u to i morati preci preko svojih izjava (uvreda). Kako god selektor ce sigurno najbolje ocijeniti.
-Lulic ili Visca na lijevom krilu - meni svejedno. Samo ne Salihovic, prespor je za te pozicije a potrebno nam je brzo i opasno krilo kada igramo sa 1 napadacem.
-Dzeko beton na spicu (Vedo da dobije 15-30min pred kraj tekme kao dzoker)!
-Lijevi bek Kolasinac - rusilac obavezno!
-Spaha!
-Stoper pored Spahe po meni Vranjes, brzi je od ostalih stopera, skocan, pozrtvovan i siguran pored svega toga. Mada je i Sunjic odigrao poprilicno dobro, ne bih imao nista protiv i da on pocne. Bicakcic rovit, malo sporiji. Ima kvalitet, ali najvise bih ipak volio da vidim Vranjesa na stoperu.
-Mujdza! Moze ga odlicno zamijeniti Vranjes, al onda Sunjic ili Bicakcic mora na stopera.
-Begovic!

Negativno: Salihovic je bio mnogo nesiguran na lijevom beku protiv Meksika, pravio greske. Po meni niposto da krene na toj poziciji. Kolasinac tu mora igrati!

I na kraju, najpozitivnije od svega. Nasa najjaca karika je Safet Susic, klasa!
Idemo ludo, idemo jakooo - idemo u Brazil napadati zlato :cool:

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 04 jun 2014, 14:46

storm_raider je napisao/la:
MetanorisBack je napisao/la:Nikome nije do vaših dječijih svađa,kakvi su vam to termini,nazivate jedan drugog pi*kama. Pa jel' imate više od 15 godina..
Ma on je tu cisto da vrijeme prodje druze... Sklop bjezanca i ostalog sitnog vrabca.
Nemoj mi molim te kvariti dojam o tebi kojeg sam stvorio čitajući komentare i raspravljajući s tobom uglavnom o Teletoviću,i da proziva ne treba se niko vrijeđati po forumima,ja sam proveo život u BiH i tokom rata,ali nikada ne prozivam nikoga zato što nije,možda bi ti i ja otišli da smo mogli pod određenim uvjetima,nikad' ne znaš :)

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 04 jun 2014, 14:46

amerosm je napisao/la: ------------------Begovic----------------
Mujdza--Spaha----------Bicakcic--Seo
-----------Besic----------Salihovic------
Hajrovic---------Pjanic------------Lulic
-------------------Dzeko------------------
Samo umjesto Pjanica, Miske, nekih 50-60 min i onda Pjanica uvesti...
Ostalo je upravo ono sto nam treba protiv Gaucosa... ;)
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 04 jun 2014, 14:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 jun 2014, 14:47

SAFETE ODLAZII ,bojkot SP ,kriminalci napolje,SAFETE ODLAZI ,,nije još kasno , SAFETE ODLAZIII

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 04 jun 2014, 14:49

gringobih je napisao/la: Samo umjesto Pjanica, Miske, nekih 50-60 min i onda Pjanica uvesti...
Po kojim zakonima fizike ,matematike i ostalih nauka bi ti dao prednost misketu u odnosu na pjanica :facepalm:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 04 jun 2014, 14:50

Pape konačno shvatio ono o čemu mu pola foruma piše :bih: :bih: ,u jačim utakmicama samo jedan napadač,zadnji vezni i naše šanse su duplo veće.Još samo da nije bilo korupcije i nepotizma pri pozivanju igrača pa da nam je konkurencija jača gdje bi nam kraj bio.
U svakom slučaju imamo dobre šanse za prolaz grupe.
SLOBODA NAVIJAČIMA

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 04 jun 2014, 14:50

bordobijeli je napisao/la:SAFETE ODLAZII ,bojkot SP ,kriminalci napolje,SAFETE ODLAZI ,,nije još kasno , SAFETE ODLAZIII
Neka povede i svoje dronjke sa sobom, u igri se tacno vidi ko su mu dronjci...
Radi dronjaka smo mogli gledati SP bez nas...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 jun 2014, 14:52

gringobih je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
amerosm je napisao/la:------------------Begovic----------------
Mujdza--Spaha----------Bicakcic--Seo
-----------Besic----------Salihovic------
Hajrovic---------Pjanic------------Lulic
-------------------Dzeko------------------
Samo umjesto Pjanica, Miske, nekih 50-60 min i onda Pjanica uvesti...
Ostalo je upravo ono sto nam treba protiv Gaucosa... ;)
Jednog od ključnih igrača, koji je sasvim slučajno proglašen najboljim veznjakom Serie A, staviti na klupu i na njegovo mjesto staviti Misimovića kojeg je, uz dužno poštovanje, pregazilo vrijeme :?: :facepalm:

Postava je odlična, ne bih ništa mijenjao. Ne bi bila tragedija ni da Medunjanin bude umjesto Salihovića, ali bolje je da trkač i ujedno defanzivniji igrač bude na terenu. Hajrović, uzmemo li u obzir šta je pokazao na pripremnim utakmicama, zaslužuje startnu postavu. Priznajem, bio sam skeptičan oko njegovog povratka u formu. Nedavno sam postavio formaciju (koju je Pape prepisao :mrgreen: ) u kojoj sam upario Misketa, Pjanu i Izeta, no jasno je da je to preriskantno za Argentinu.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 04 jun 2014, 14:53

Amarkony je napisao/la:Pozitivno:
-Nova taktika fercera odlicno!
-Hajrovic zabetonirao mjesto na desnom krilu (pokazao da je klasa od igraca)!
-Besic zabetonirao mjesto na zadnjem veznom i odigrao perfektno (dobio dodatno samopouzdanje, kojeg mu i inace ne fali)!
-Pjanic igra povucenije kao u Romi (deep lying playmaker), kao sto sam spominjao pored toga sto je najbolji nas kreativac, ofanzivni vezni i ima extra ofanzivne kvalitete, takodjer ima i odlicne defanzivne karakteristike. Pokazao da je u kombinaciji sa Besicem haman neporobojan, a s druge strane imamo odlican protok lopte u tranziciji. Ne bih mu mijenjao poziciju. Mada se tu moze kombinovati izbacivanjem Misketa iz prvih 11 i guranjem Pjanica naprijed na Misketovu poziciju, ali onda bi rizikovali ovaj bedem nazad koji smo imali (Besic-Pjanic) .
-Miske nije pokazao dobru igru, ali igrac je poteza i moze odluciti utakmicu. Samo kad se sjetim kada je predriblao Casillasa... Jeste spor, ali takav je uvijek bio pa i kada je bio najbolji asistent Bundeslige. Prednost su svakako i prekidi, bilo da suta po golu ili centrira. Moze itekako da odluci velike utakmice. Isto tako imamo i smirenost u igri sa njim. Ako bi bas morao da nadjem alternativu, ne bih se bunio ni da Tino Sven Susic igra umjesto njega. U inat hejterima - tad su Bosanci najjaci! :cool: Nije njega Pape bezveze zvao, uvjerice se mnogi u to i morati preci preko svojih izjava (uvreda). Kako god selektor ce sigurno najbolje ocijeniti.
-Lulic ili Visca na lijevom krilu - meni svejedno. Samo ne Salihovic, prespor je za te pozicije a potrebno nam je brzo i opasno krilo kada igramo sa 1 napadacem.
-Dzeko beton na spicu (Vedo da dobije 15-30min pred kraj tekme kao dzoker)!
-Lijevi bek Kolasinac - rusilac obavezno!
-Spaha!
-Stoper pored Spahe po meni Vranjes, brzi je od ostalih stopera, skocan, pozrtvovan i siguran pored svega toga. Mada je i Sunjic odigrao poprilicno dobro, ne bih imao nista protiv i da on pocne. Bicakcic rovit, malo sporiji. Ima kvalitet, ali najvise bih ipak volio da vidim Vranjesa na stoperu.
-Mujdza! Moze ga odlicno zamijeniti Vranjes, al onda Sunjic ili Bicakcic mora na stopera.
-Begovic!

Negativno: Salihovic je bio mnogo nesiguran na lijevom beku protiv Meksika, pravio greske. Po meni niposto da krene na toj poziciji. Kolasinac tu mora igrati!

I na kraju, najpozitivnije od svega. Nasa najjaca karika je Safet Susic, klasa!
Idemo ludo, idemo jakooo - idemo u Brazil napadati zlato :cool:
Bravo :kafa:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 jun 2014, 14:53

gringobih je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:SAFETE ODLAZII ,bojkot SP ,kriminalci napolje,SAFETE ODLAZI ,,nije još kasno , SAFETE ODLAZIII
Neka povede i svoje dronjke sa sobom, u igri se tacno vidi ko su mu dronjci...
Radi dronjaka smo mogli gledati SP bez nas...
:facepalm:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 04 jun 2014, 14:55

Nemoj mi molim te kvariti dojam o tebi kojeg sam stvorio čitajući komentare i raspravljajući s tobom uglavnom o Teletoviću,i da proziva ne treba se niko vrijeđati po forumima,ja sam proveo život u BiH i tokom rata,ali nikada ne prozivam nikoga zato što nije,možda bi ti i ja otišli da smo mogli pod određenim uvjetima,nikad' ne znaš :)
Ma ne, taman posla... Ne shvatas, taj je mene prvi prozvao i naravno slagao sve sto je napisao, a ja sam namjerno napisao njemu ono upravo sto je slagao, cisto da ga nahranim njegovim lazima. Hajde da decku dam malo paznje koje je tako ocajno zeljan. Nije cale valjda bjezanac i iz kuce. :mrgreen: Naravno da nemam nista protiv ljudi koji su spasavajuci svoju glavu ili svojih porodica otisli, to je apsolutno normalno i opravdano, vec kada vec moze da laze, onda da mu dam barem materijal da misli da je u pravu. Naravno da su to sve lazi, pogotovo sto nam je sve sto valja u repci sastavljeno od dijaspore (ako izuzmemo Dzeku). To je poenta svega ovoga, decko ima problem sa sobom, a ni ne znam da smo ikad razmjenili 2 rijeci.

Sto se tice Teletovica i tebe, sa postovanjem, uvijek sam tu za dobru, konstruktivnu razmjenu misljenja. Ne moramo se slagati, ali se mozemo postovati.
Sport je lijek za tijelo i duh.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 04 jun 2014, 14:55

suhi je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Samo umjesto Pjanica, Miske, nekih 50-60 min i onda Pjanica uvesti...
Po kojim zakonima fizike ,matematike i ostalih nauka bi ti dao prednost misketu u odnosu na pjanica :facepalm:
Da si ovo pitanje postavio Sasi Maticu razumio bih te.
Imas problema sa vidom????
Elegant je napisao/la: :facepalm:
Sta ima Madjarska liga, "jes to ti" ili se neko .....

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 04 jun 2014, 14:56

Ne mogu da vjerujem,čovječe,prozvao si svakoga ko je ikada kritikovao tu laž od čovjeka zbog njegovih nelogičnih poteza,nepotizma i bezobrazluka. Pročitaj svoj prvi post. Ne budi jadan,pišeš kao da je meni žao što mi dobro igramo,a nisam propustio utakmice od Albanije u Zenici do ove sinoćnje,kako uživo,tako na tv-u i internetu sam gledao svaku zvaničnu utakmicu reprezentacije,i ti Papetoljubac bi me trebao prozivati nakon onakve igre sinoć?
dao sam ti dobar prijedlog, umjesto što ovde iskazuješ svoj trenerski/selektorski potencijal, idi fino završi što se treba završiti i dominiraj

tvoj potpis jasno ukacuje o kakvoj se individui radi, tako da nema svrhe dalje da polemišem i trošim svoje vrijeme

ja uživam od utakmice protiv litvanije kao nikada, cekam SP, a ti i dalje traži dlake u jajetu i prosipaj pamet preko društvenih mreža
nema potpisa

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 jun 2014, 14:57

SAJOO ODLAZI ,NIJE JOŠ KASNO :beba: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 04 jun 2014, 14:58

bordobijeli je napisao/la:SAJOO ODLAZI ,NIJE JOŠ KASNO :beba: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Ma ne zasluzjemo ga... :nene:

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 04 jun 2014, 14:59

Ma ne, taman posla... Ne shvatas, taj je mene prvi prozvao i naravno slagao sve sto je napisao, a ja sam namjerno napisao njemu ono upravo sto je slagao, cisto da ga nahranim njegovim lazima. Hajde da decku dam malo paznje koje je tako ocajno zeljan. Nije cale valjda bjezanac i iz kuce. :mrgreen: Naravno da nemam nista protiv ljudi koji su spasavajuci svoju glavu ili svojih porodica otisli, to je apsolutno normalno i opravdano, vec kada vec moze da laze, onda da mu dam barem materijal da misli da je u pravu. Naravno da su to sve lazi, pogotovo sto nam je sve sto valja u repci sastavljeno od dijaspore (ako izuzmemo Dzeku). To je poenta svega ovoga, decko ima problem sa sobom, a ni ne znam da smo ikad razmjenili 2 rijeci.

Sto se tice Teletovica i tebe, sa postovanjem, uvijek sam tu za dobru, konstruktivnu razmjenu misljenja. Ne moramo se slagati, ali se mozemo postovati.[/quote]

Ok,nema problema,zadnji dio je dovoljan sam za sebe :)
Pozdrav.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.