FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Cuenca 3-4 mjeseca out!
http://www.mundodeportivo.com/20120531/ ... 27189.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mundodeportivo.com/20120531/ ... 27189.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta ima za pojacanja - ko je najblizi -
nadam se nekom u odbrani ???
p.s. inace Tuzla950 - pozdrav i tebi i ostalim u Tuzli... imate podrsku ali bas ono iskrenu od mene iz Zenice ...
p.s. inace Tuzla950 - pozdrav i tebi i ostalim u Tuzli... imate podrsku ali bas ono iskrenu od mene iz Zenice ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
@xaviesta ,evo sad baš pročitah da nije istina,šteta bila bi xtra utakmica.bparena je napisao/la:Sta ima za pojacanja - ko je najblizi -nadam se nekom u odbrani ???
bparena,hvala drug puno pozdrav i tebi u Zenicu,iz kišne Tuzle
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sta bi sa onim Muniesom? Zaigro onu ejdnu tekmu prije dvije, tri godine, dobio crveni i ja ga od tad nisam vidio u prvom timu 
Nista vise nece biti isto bez njega.
Gracie GUARDIOLA !
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jordi Alba je sve blize Barceloni,a mogao bi se ovaj transfer realizirati prije EP.

Edit: Guardiola u dubrovniku.
Sminker
Gracie GUARDIOLA !
Jordi Alba je sve blize Barceloni,a mogao bi se ovaj transfer realizirati prije EP.

Edit: Guardiola u dubrovniku.
Sminker
Visca el Barça ! Mes que un club !
Španjolski mediji pišu da bi Alba narednih dana lako mogao postati novi član FC Barcelone, a transfer će iznositi 15 milijuna €.

Xavi Hernandez: "Cristiano Ronaldo je govorio o kraju Barçine dominacije? Ne slažem se s njim. Mi smo osvojili 14 od mogućih 19 trofeja, oni su 2. Ove sezone je Barcelona osvojila 4 od mogućih 6 trofeja, a oni 1 od 4."
Tuzla950 je napisao/la:Xavi Hernandez: "Cristiano Ronaldo je govorio o kraju Barçine dominacije? Ne slažem se s njim. Mi smo osvojili 14 od mogućih 19 trofeja, oni su 2. Ove sezone je Barcelona osvojila 4 od mogućih 6 trofeja, a oni 1 od 4."
Na temu 'Najtrofejniji klub u Španjolskoj' većina će reći Madrid, ali vidimo da to nije tačno.

- nemampojma
- Kontakt:
Pa i malo dijete zna da je Barcelona ove sezone prešla Real Madrid po broju osvojenih trofeja.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo - Ballon f'Rizura
- PatrickBateman
- Kontakt:
Sad ti Realovci ne broje superkupove,ili kup Spanije nego samo La ligu i ligu prvaka.
Ignorance is a bliss.
Ignorance is a bliss.
U onim važnijim trofejima Barca je još uvijek daleko iza Reala.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- nemampojma
- Kontakt:
To je istina.Saurman je napisao/la:U onim važnijim trofejima Barca je još uvijek daleko iza Reala.
Ali su i dalje najtrofejniji španski klub bez obzira kakvi ti trofeji bili.
Alvaro Arbeloa - Ballon d'Or
Svaki trofej je važan,isto kao realu prošle godine,osvojili KUP Kralja slave kao da je ne znam ti ni ja štaSaurman je napisao/la:U onim važnijim trofejima Barca je još uvijek daleko iza Reala.
Ne kažem da trofeji nisu važni ali 32 titule prvaka Španije kao i 9 titula prvaka Europe nešto govori naspram 21 titule Barce i 4 CL.Tuzla950 je napisao/la:Svaki trofej je važan,isto kao realu prošle godine,osvojili KUP Kralja slave kao da je ne znam ti ni ja štaSaurman je napisao/la:U onim važnijim trofejima Barca je još uvijek daleko iza Reala.![]()
tako da,svi se trofeji broje,nema tu važan ili ne važan
Ne može se osvajanje kupa i lige staviti u istu ravan.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
@Saurman jesi dobro stari ?
bogami do vremena je.
brani Real,he
i da,barcelona ima dosta vise liga i kupova Katalonije,jest da Real u istim nije ucestvovao al koga boli ****
bogami do vremena je.
brani Real,he
i da,barcelona ima dosta vise liga i kupova Katalonije,jest da Real u istim nije ucestvovao al koga boli ****
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Real Madrid je najtrofejniji španski klub tacka Barca nije najtrofejniji klub na svijetu, jjopet tacka
Don't hate what you don't understand.
Ko ima neke nedoumice/sumnje itd itd neka pogleda sliku iznad. 
Kada je Real osvajao Kup Sampiona nije se igrao Superkup te je samim tim bilo nemoguce da Real osvoji to takmicenje.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Ne mogu da vjerujem da sam ovo dočekao da je čak i @Saurman na pravoj strani 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.