Morat ćemo na gostovanje na derby u Trnovo
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
E jesam se zahebao što i ja nisam posudio Željezničaru pare da i ja šta zaradim. 

SRETAN BROJ - 1725
Ne pretjerujte, samo ce treniratinu trnovu. Evropska grbavica i dalje napreduje, oni tornjevi su zapravo neboderi. Ako kupite stan u istim, sa balkona mozete gledati tekme, evropa nema sta.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Gradi Miske boli te Violina

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
- TobeYarabi
- Kontakt:
i jos pare koje dolaze od UEFE uplacuju se na privatne racune, i to kamata se posebno placa a ne uz glavnicu..to je ono sto sam govorio zeljkanovcima da im miske uzima sve a dug je i dalje isti, cak i veci nego sto je bio u pocetku. sve sto im uzima i on i ovi ostali racuna se kao kamata, a dug uvjek isti

Pa to je idejni plan , potpuno javno prezentirano i nikakva tajna je da se grade neboderi, jedino se tako moze finansirati stadion, zar stvarno neko vjeruje ovima iz SD-aEvander je napisao/la:Eto, javno su dobili ponudu, neka kazu da nece graditi nebodere i sve je jasno i cisto.
Violina im je bacio rukavicu u lice.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Da ove preostale lihvarske ugovore nisu potpisali pitari da i oni šta zarade pa ih ih nisu prikazali 
SRETAN BROJ - 1725
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Pa ljudi imaju pravo trgovati i pregovarati sa onim sto posjeduju.irfo je napisao/la:Pa to je idejni plan , potpuno javno prezentirano i nikakva tajna je da se grade neboderi, jedino se tako moze finansirati stadion, zar stvarno neko vjeruje ovima iz SD-aEvander je napisao/la:Eto, javno su dobili ponudu, neka kazu da nece graditi nebodere i sve je jasno i cisto.
Violina im je bacio rukavicu u lice., cuj ponudu dobili
, isto ko da ja nudim Barceloni nesto
Ne kazem ja da je taj Violina cvjecka, nije sigurno, kao sto nije niko u ovoj zemlji. Sve prevarant do prevaranta.
Pogan smo mi narod generalno.
Gdje je ono upozorenje, da ce pitari podmetati.

- TobeYarabi
- Kontakt:
koliko li ih je dinokio zavaliopitic je napisao/la:Da ove preostale lihvarske ugovore nisu potpisali pitari da i oni šta zarade pa ih ih nisu prikazali
Po kojem osnovu NSBiH isplacuje pozajmice koje su date Zelji???
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Kako ce oni pregovarat i trgovat samo mi to objasni, imaju dvije kancelarije na sjeveru i to je to, znaci moze trgovati i ona pekara ispod njihEvander je napisao/la:Pa ljudi imaju pravo trgovati i pregovarati sa onim sto posjeduju.irfo je napisao/la:Pa to je idejni plan , potpuno javno prezentirano i nikakva tajna je da se grade neboderi, jedino se tako moze finansirati stadion, zar stvarno neko vjeruje ovima iz SD-aEvander je napisao/la:Eto, javno su dobili ponudu, neka kazu da nece graditi nebodere i sve je jasno i cisto.
Violina im je bacio rukavicu u lice., cuj ponudu dobili
Ne kazem ja da je taj Violina cvjecka, nije sigurno, kao sto nije niko u ovoj zemlji. Sve prevarant do prevaranta.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Cesija.emirzlaTu je napisao/la:Po kojem osnovu NSBiH isplacuje pozajmice koje su date Zelji???
To je zakonski ok.
- TobeYarabi
- Kontakt:
Lakoste je napisao/la:Gdje je ono upozorenje, da ce pitari podmetati.![]()
VAŽNO!!!
pitari SU KRENULI U AKCIJU POTURANJA I POMETANJA PRICE O SVADJAMA U NASEM KLUBU I RASKOLU VODECIH LJUDI U KLUBU.POTURAT CE ISTO TAKO PRICE O POVEZANOSTI NAVIJACA SA NEKIM POLITICKIM PARTIJAMA KAO I SA POJEDINCIMA IZ ISTIH.
NISTA OD OVOG NIJE TACNO,SAMO JEFTINE pitarske PODVALE NA KOJE SMO RANIJE NASJEDALI I DOVELI KLUB DO DNA,NEMOJTE OPET NASJEDATI!!!
MI SMO ŽELJINI,ŽELJO JE NAŠ
Spomenuše i to ako se ne varam, i da se kamata ne može onako zasebno naplaćivat po zakonu.Evander je napisao/la: To je zakonski ok.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Pa iz prilozenog, vidis da mogu.irfo je napisao/la:Kako ce oni pregovarat i trgovat samo mi to objasni, imaju dvije kancelarije na sjeveru i to je to, znaci moze trgovati i ona pekara ispod njihEvander je napisao/la:Pa ljudi imaju pravo trgovati i pregovarati sa onim sto posjeduju.irfo je napisao/la: Pa to je idejni plan , potpuno javno prezentirano i nikakva tajna je da se grade neboderi, jedino se tako moze finansirati stadion, zar stvarno neko vjeruje ovima iz SD-a, cuj ponudu dobili
Da je obratno, ne bi se niti potezalo ovo pitanje.
Po meni, taj Koldzo ovdje je nevin u svoj ovoj prici.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
TobeYarabi je napisao/la:Lakoste je napisao/la:Gdje je ono upozorenje, da ce pitari podmetati.
VAŽNO!!!
pitari SU KRENULI U AKCIJU POTURANJA I POMETANJA PRICE O SVADJAMA U NASEM KLUBU I RASKOLU VODECIH LJUDI U KLUBU.POTURAT CE ISTO TAKO PRICE O POVEZANOSTI NAVIJACA SA NEKIM POLITICKIM PARTIJAMA KAO I SA POJEDINCIMA IZ ISTIH.
NISTA OD OVOG NIJE TACNO,SAMO JEFTINE pitarske PODVALE NA KOJE SMO RANIJE NASJEDALI I DOVELI KLUB DO DNA,NEMOJTE OPET NASJEDATI!!!
MI SMO ŽELJINI,ŽELJO JE NAŠ
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
To bi neko strucan trebao pojasniti.wobly92 je napisao/la:Spomenuše i to ako se ne varam, i da se kamata ne može onako zasebno naplaćivat po zakonu.Evander je napisao/la: To je zakonski ok.
Iskreno, nisam upoznat sa zakonom vezano za taj slucaj, a ne da mi se sad izucavati i citati.
Ovi iz Zelje ce tvrditi da je to ok, ovi drugi da nije.
Pa normalno da ne moze.Zna se ko moze odredivati i poslovati s kamatom.wobly92 je napisao/la:Spomenuše i to ako se ne varam, i da se kamata ne može onako zasebno naplaćivat po zakonu.Evander je napisao/la: To je zakonski ok.
Svi u napad jedan je Hase!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.