Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
87% vlaznost zraka bajo moj, ne mozes disat'
Don't believe the hype.
baci je putine zeArnel Isak: Osnivanje stranke "Snaga naroda" 14. jula, pridružit će nam se "zvučna imena"
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Al vrijeme ko programirano, svaki dan oblacno ujutro, sunce progrije, krene pregrijavati i poslijepodne pljusak, i to obicno od 3 do 5
Znaci bukvalno proljeca nije bilo
Da ovo moram citavu godinu trpiti kao britanci mislim da bi se roknuo kiflom

Da ovo moram citavu godinu trpiti kao britanci mislim da bi se roknuo kiflom

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Fuj kako lose utice na psihurio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 jun 2023, 16:39Al vrijeme ko programirano, svaki dan oblacno ujutro, sunce progrije, krene pregrijavati i poslijepodne pljusak, i to obicno od 3 do 5![]()
Da ovo moram citavu godinu trpiti kao britanci mislim da bi se roknuo kiflom![]()
Danas govorim jaranu, nisam nesto za teorije zavjere al zadnjih 5 dana u 5min razlike pocne kisa. Pa jbt tito isto isprogramirano, jutro fino oko 12 pola 1 pocne kisa, stane i onda oko 4 pola 5 krene pljusak, grmljavina a nekad i grad. Do 6 zavrsi i opet mirno navecer.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 jun 2023, 16:39Al vrijeme ko programirano, svaki dan oblacno ujutro, sunce progrije, krene pregrijavati i poslijepodne pljusak, i to obicno od 3 do 5![]()
Da ovo moram citavu godinu trpiti kao britanci mislim da bi roknuo kiflom![]()
U Britaniji il negdje tako bih se ubio za godinu dana

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ASD
- Kontakt:
Ne pamtim bolje vrijeme.
Jedino loše je što nema kupanja ove godine.

Jedino loše je što nema kupanja ove godine.
- akisarajevo92
- Kontakt:
moralo nas je i ovo zadesiti nakon dvije godine gdje smo imali top ljeto, suncanci dani bili skoro non stop, u junu je znalo biti 40 stepeni a sad u junu nece dobaciti ni do 30rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 jun 2023, 16:39Al vrijeme ko programirano, svaki dan oblacno ujutro, sunce progrije, krene pregrijavati i poslijepodne pljusak, i to obicno od 3 do 5![]()
zemlja puna vlage, desava se citavi ciklus koji se ponavlja iz dana u dan, isparavanje, sublimiranje itd., i zahvaljujuci takvom zagrijavanju vlazne podloge dobijas ovakve kupolaste oblake, kao karfioli, iz kojih se cesto javljaju pojave kao grmljavine, nagli pljuskovi
dok ne dodje nesto drugo iz Istocne Azije ili pravca SAD-a te se reflektira na ovaj dio Europe ovakva mlazna struja se nece pomaknuti
ovo sam naucio slusajuci Sladica neki dan

Don't believe the hype.
Ne lupaj gluposti leo. Bok te yebo u Spaniji za 20-30 eura mogu jesti dvije osobe kao hadzije komotno, dok za te pare u Dubai mozes jedino pojesti dva tanjira pijeska i to u nekoj zabiti, dok u elitnijem dijelu ne mozes dobiti ni prazan sendvicnumanumaye22 je napisao/la: ↑09 jun 2023, 14:30Ma okej je destinacija naravno, ali prestavlja se kao nesto nedostupno i ultra skupo, kao da samo bogatasi tamo ljetuju, sto definitivno nije istina. Pa jedna Spanija je po nocenjima i da posjetis par gradova, 2 puta je skuplja od Dubaia, 2 puta vise novca ces potrositi.

Stone hands👊
U Dubaiju glede restorana, moze se jesti u raznim cjenovnim kategorijama, bilo da su to francuski, japanski, kineski restorani, indijski, domaca kuhinja itd. Posjeta jednom prosjecnom restoranu po osobi moze izaci oko 20 eura, opet ovisno sta se jede, neki solidan rucak i to je ono blizu donje granice.
Npr. kozice na zaru sa sosovima, umak vamo tamo zna izbit preko 30 eura. Onda po talijanskim restoranima primjer Alloro i slicni, jedna osoba se moze najest za 25 do 30 eura. Pizza je i jeftinija mozda 15ak eura.
Sve zavisi od reputacije, lokacije, uredjenja, promi kuhara i cega vec. U nekom malo jacem restoranu, klasicni govedji tatar stoji 40ak eura itd.
Npr. kozice na zaru sa sosovima, umak vamo tamo zna izbit preko 30 eura. Onda po talijanskim restoranima primjer Alloro i slicni, jedna osoba se moze najest za 25 do 30 eura. Pizza je i jeftinija mozda 15ak eura.
Sve zavisi od reputacije, lokacije, uredjenja, promi kuhara i cega vec. U nekom malo jacem restoranu, klasicni govedji tatar stoji 40ak eura itd.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- VensanKasel
- Kontakt:
Zadnjih dana u društvu samo čujem Sladić rekao ovo , Sladić rekao ono , pa ko je taj lik ?akisarajevo92 je napisao/la: ↑09 jun 2023, 16:52moralo nas je i ovo zadesiti nakon dvije godine gdje smo imali top ljeto, suncanci dani bili skoro non stop, u junu je znalo biti 40 stepeni a sad u junu nece dobaciti ni do 30rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑09 jun 2023, 16:39Al vrijeme ko programirano, svaki dan oblacno ujutro, sunce progrije, krene pregrijavati i poslijepodne pljusak, i to obicno od 3 do 5![]()
zemlja puna vlage, desava se citavi ciklus koji se ponavlja iz dana u dan, isparavanje, sublimiranje itd., i zahvaljujuci takvom zagrijavanju vlazne podloge dobijas ovakve kupolaste oblake, kao karfioli, iz kojih se cesto javljaju pojave kao grmljavine, nagli pljuskovi
dok ne dodje nesto drugo iz Istocne Azije ili pravca SAD-a te se reflektira na ovaj dio Europe ovakva mlazna struja se nece pomaknuti
ovo sam naucio slusajuci Sladica neki dan![]()
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- ASD
- Kontakt:
Rasprava Edina Ramulića i antidejton profesionalnog prikupljača para.
Aličković želi prikazati kako su prijedorčani uz njeg.
Ramulić je inače osoba koja živi u Prijedoru, povratnik. A Aličkovića podržavaju Sadik M. iz Austrije, Halid D. iz Austrije, Mirza K. iz Njemačke, Adnan M. iz Danske, Mersim Z. iz Amerike, Alma F. iz Amerike, Emina O. iz Slovenije. To su imena koja je naveo u svom postu.
Ukratko, argument je da Ramulić koji se vratio u Prijedor nije patriota, neki će reći i četnik. A sve ove osobe, od kojih nijedna ne planira da se vrati u Prijedor je patriota.
BiH društvo.

Aličković želi prikazati kako su prijedorčani uz njeg.
Ramulić je inače osoba koja živi u Prijedoru, povratnik. A Aličkovića podržavaju Sadik M. iz Austrije, Halid D. iz Austrije, Mirza K. iz Njemačke, Adnan M. iz Danske, Mersim Z. iz Amerike, Alma F. iz Amerike, Emina O. iz Slovenije. To su imena koja je naveo u svom postu.
Ukratko, argument je da Ramulić koji se vratio u Prijedor nije patriota, neki će reći i četnik. A sve ove osobe, od kojih nijedna ne planira da se vrati u Prijedor je patriota.
BiH društvo.

A sparine u picku materinu
meni isti qrac sijalo sunce ili kiša padala, svakako svjetlost dana slabo i gledam na poslu
Rudar, a? 
- VensanKasel
- Kontakt:
Ne znam šta je jače , kako se uklopila ilahija Bejtullahov crn ogrtač u pjesmu ili Zele kada zada solo

Ponosna k'o Bosna pred nama

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ćelkopiru, ako od znoja nisi posolio pijesak malo začini jeftinom vegetom i biće to dobro.Pereira je napisao/la: ↑09 jun 2023, 17:04Ne lupaj gluposti leo. Bok te yebo u Spaniji za 20-30 eura mogu jesti dvije osobe kao hadzije komotno, dok za te pare u Dubai mozes jedino pojesti dva tanjira pijeska i to u nekoj zabiti, dok u elitnijem dijelu ne mozes dobiti ni prazan sendvicnumanumaye22 je napisao/la: ↑09 jun 2023, 14:30Ma okej je destinacija naravno, ali prestavlja se kao nesto nedostupno i ultra skupo, kao da samo bogatasi tamo ljetuju, sto definitivno nije istina. Pa jedna Spanija je po nocenjima i da posjetis par gradova, 2 puta je skuplja od Dubaia, 2 puta vise novca ces potrositi.![]()
On i elitni dijelovi

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- AshburtonG
- Kontakt:
Umjetnost.VensanKasel je napisao/la: ↑09 jun 2023, 21:18
Ne znam šta je jače , kako se uklopila ilahija Bejtullahov crn ogrtač u pjesmu ili Zele kada zada solo![]()
![]()
Ponosna k'o Bosna pred nama![]()
![]()
![]()

Najcudniji spoj ikadVensanKasel je napisao/la: ↑09 jun 2023, 21:18
Ne znam šta je jače , kako se uklopila ilahija Bejtullahov crn ogrtač u pjesmu ili Zele kada zada solo![]()
![]()
Ponosna k'o Bosna pred nama![]()
![]()
![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- numanumaye22
- Kontakt:
Nije Dubai nista skuplji za prosjecnog covjeka u normalnom restoranu od Barcelone, Madrida, Minhena. Uostalom u citavoj Europi mozes pojesti normalan obrok neki u normala restoranu za nekih 30 eura.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 56 gostiju.