E bravo, u pravu si, zasto bi dalje pisao na temi kvazinavijaca koji svojata temu. Nemam socijalnog zivota, sta ce mi socijalni zivot kada mogu se ovako fino zabavljati podjebavajuci culese koji se zagrizu za to i koji su ujedno mjerna jedinica za glupost, nema potrebe da izlazim napolje, pogotovo sada po ovako kisnom vremenu. Opterecenos Barcom? Da, kad god se sjetim Barce i Messija, odem jednu zapalit
Sto se tice ovih videa. Vidis, ja sam glup pa nisam znao to za Piquea, ja sam mislio da on nesto drugo kaze. E nek si mi objasnio, svaka cast!

Jesi li cuo kad gospodu poput Ikera, Puyola, Raula da nesto takvo kazu? Nisi niti ces cuti. A videe, nije mi puno trebalo da ih nadjem, ima na corazonblanco cijela lista, ovo je samo dio.
pusti nas normalne da ovdje diskutujemo i idi postavljaj do mile volje tamo na realovoj temi sta hoces
Da, vidim kako diskutirate. Momak gore bez ikakvog povoda izvadi jednu sliku kojom se moze sto kaze Bateman manipulirati kako hoce. Vrhunac diskusije, apsolutno!
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano