Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Pipita
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Pipita » 04 dec 2009, 00:26

Wolverine je napisao/la:
Pipita je napisao/la:Vecina sa foruma ce reci kako su Casillas, Ronaldo i Kaka prosjecni igraci i kako nemaju veze... svi mi znamo kako na forumu ide..

opet ti ponavljam... Ti nemas pojma o Realu, skoro nikad ne gledas Real, ne znas ni desavanja u klubu nit znas kako pojedini igraci igraju i u kakvim sve uvjetima igraju....

@ Wolverine - ti ako nemas sta pametnije reci, razguli
"ali sta onaj ima u nogama, Einstein nije imao ni u glavi"

izvini. sta je ovo pametno ?

Casilla, Pickonja i Kaka su igracine, ai Guti nije nista vise nego prosjecan igrac.
taj ce hebati vise zenskih nego ces ti ikad vidjeti na ulici...Opet i tebi ponavljam, NE PRATITE REAL, NE PAMETUJTE.. kad ste zadnji put pogledali Gutija? A sta i ocekivati od tebe kad si nogomet poceo pratiti prije par godina kad je Ronaldinho pokazivao sta zna..

http://www.youtube.com/results?search_q ... arch_type=
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 04 dec 2009, 00:29

Pipita je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:
Pipita je napisao/la:Vecina sa foruma ce reci kako su Casillas, Ronaldo i Kaka prosjecni igraci i kako nemaju veze... svi mi znamo kako na forumu ide..

opet ti ponavljam... Ti nemas pojma o Realu, skoro nikad ne gledas Real, ne znas ni desavanja u klubu nit znas kako pojedini igraci igraju i u kakvim sve uvjetima igraju....

@ Wolverine - ti ako nemas sta pametnije reci, razguli
"ali sta onaj ima u nogama, Einstein nije imao ni u glavi"

izvini. sta je ovo pametno ?

Casilla, Pickonja i Kaka su igracine, ai Guti nije nista vise nego prosjecan igrac.
taj ce hebati vise zenskih nego ces ti ikad vidjeti na ulici...Opet i tebi ponavljam, NE PRATITE REAL, NE PAMETUJTE.. kad ste zadnji put pogledali Gutija? A sta i ocekivati od tebe kad si nogomet poceo pratiti prije par godina kad je Ronaldinho pokazivao sta zna..
1.To sto ga zovem Pickonja, ne znaci da mislim da je gej.
2.Kad sam zadnji put odgledao Gutija? U tom se krije odgovor na pitanje je li on prosjecan igrac.
3.Fudbal pratim dovoljno dugo da sam kompetentan da diskutujem od prosjecnom igracu.

To ti je to.

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 04 dec 2009, 00:31

1. Moj odgovor jos uvijek stoji
2. Toliko znas o Gutiju i Realu da ne znas da covjek vec duze vrijeme ne igra zbog povreda
3. Ja kazem da ne pratis dovoljno dugo i tu cemo stati jer ja uvijek imam pravo :lol:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 04 dec 2009, 00:36

Pipita je napisao/la:1. Moj odgovor jos uvijek stoji
2. Toliko znas o Gutiju i Realu da ne znas da covjek vec duze vrijeme ne igra zbog povreda
3. Ja kazem da ne pratis dovoljno dugo i tu cemo stati jer ja uvijek imam pravo :lol:
1.Njegovo ponasanje mi je dovoljno da mu dam nickname. Ali nije gej.
2....
3.... :roll:

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 04 dec 2009, 00:38

Pipita je napisao/la:Trash postajes suvisan... :roll:
:lol: :lol: :lol:

A sto je neko nervozan! :mrgreen:

Znas sta ja mislim? Ti ne mozes da podneses da se igraci koje ti gotivis i zbog kojih si zavolio taj klub, polako oprastaju od ove igre ili odlaze u druge klubove. Guti jeste bio dobar igrac i pokazao je sta zna na vise pozicija. Ali vrijeme ga je pregazilo i on vise ne moze da prati tu igru. Sam si rekao da mu daju drugu poziciju za koju on nije dovoljno dobar. Vrlo jasan znak da je vrijeme da ide. I meni je bilo krivo kad je Ruud otisao. Dzaba sto je nakon toga bila sve titula za titulom, taj igrac meni i sad nedostaje da ga gledam u ekipi. I zato ti sad smeta kad mi pocnemo da bockamo tamo gdje boli. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 04 dec 2009, 00:44

@ Trasimaco - Nisam ja nervozan nego pocinjete ponovo srati. Nije bas tako da oni njemu ne daju, nego je jednstavno formacija takva da Real vise ne igra sa jednim defanzivnim veznjakom kako je to bio slucaj u doba Makelelea, nego sa dva defanzivna veznjaka i to predstavlja problem. Nema to nikakve veze sa tim ko mi je drag a ko ne. Bio mi je i Salgado drazi od Casillasa i Raula ali jednostavno covjek nije vise mogao igrati. Raul je prosle sezone, pa i pretprosle, zabijao golove kakve Ibrahimovic sad zabija u Barceloni, pa nek se sad neko nasmije ili nesto dobaci i ja cu mu ponovo reci kako ne prati Real i kako nema pojma o Realu pa cu mu baciti par videa, ali ove sezone ni Raul nije vise nesto. I njega mi je zao sto ce uskoro otici, ali sam za Gutija siguran da je medju 3 najbolja veznjaka koje Real Madrid ima.

Kad si vec spomenuo Ruuda, to mi je najdrazi igrac uz Zizoua i Sanchisa koji je ikad igrao za Real Madrid.

@ Wolverine - nemoj vise pisati ovdje majke ti
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 04 dec 2009, 00:49

Zoran Vekic malo okrenuo pricu oko odlaska Gaga i Gutija.. izgleda da od toga nece biti nista

http://goal.com/en/news/12/spain/2009/1 ... gago-agent
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 04 dec 2009, 08:13

Volio bi da Guti napusti klub sto prije...Gago takodjer imao je puno prilike da se pokaze,mozda ce se pokazati u nekom manjem klubu Italijanskom o Evertonu oni ga traze iz PL..neuspiju svi igraci u Real Madridu al tako je opcenito svagdje i u Man.Und,Milanu,Juveu,Bayernu,Liverpoolu,Barci :mrgreen:

Gago izvini ali nisi za Real Madrid C.F

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 04 dec 2009, 16:15

ja se slažem s pipitom za gutija ove sezone igra(ono što je igrao)bolje od alonsa a i toliko je dugo u realu pa to mora značit da je dobar
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 05 dec 2009, 18:13

Karim_Madrid je napisao/la:
23 KING JAMES je napisao/la:ja se slažem s pipitom za gutija ove sezone igra(ono što je igrao)bolje od alonsa a i toliko je dugo u realu pa to mora značit da je dobar
:lol: :lol: ne kakav guti ba...nista se netrudi samo gleda kako ce jadnik LASS da trci kao pas umijesto njega a tako i onaj Xabi..treba brate dovesti Redonda da im on odrzi lekciju na sredini terena..to je bio ratnik...LAV
tako nekako makelele=lass,redondo=?to što si napisao je i nejveći problem zbog toga smo izgubili protiv barse pujol nije neki igrač ronaldo ga prođe al ovaj stigne uklizat i još mnogo situacija al meni je najgore ronaldo izgubi loptu ostade u ofsajdu lagano se vraća ibra izgubi loptu trči da je uzme :roll: :roll:
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 05 dec 2009, 19:05

VDV, Garay i Granero veceras od prve minute.. Prva dva nekako, ali ne znam sto ovog Granera stalno forsiraju, covjek je pokazao manje od Gaga ove sezone...

Cristiano i Higuain vrh napada
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 dec 2009, 20:22

Marca: Real spreman ponuditi za Fabregasa 50 milijuna eura

Španjolski sportski dnevnik Marca doznaje da su vodeći ljudi Reala voljni ponuditi 50 milijuna eura za Arsenalovog veznog igrača i španjolskog nogometnog reprezentativca Cesca Fabregasa...

Marca piše da Realovi stručnjaci u 22-godišnjem playmakeru vide idealnog partnera Xabiju Alonsu u veznom redu ''kraljevskog kluba''. Možda oni tako to i vide, ali Fabregas je još ranije odbacio mogućnost za odlazak iz Arsenala.

Dobro je poznato da je ovaj sjajni nogometaš odrastao u Barceloni, ali je već sa 16 godina prešao u Arsenal. Barcelona se u niz navrata spominjala u kontekstu Fabregasovog povratka na Camp Nou. Tako su iz Barcelone tvrdili da su već stupili u kontakt sa Fabregasom i njegovim savjetnicima. Međutim, sam Fabregas je da Daily Mail izjavio:

- Definitivno želim ostati u Arsenalu. Da nije tako, već bih napustio ''topnike'' kada sam imao priliku, prije tri godine, prije dvije godinje, pa i prošle sezone. Vjerujem u Arsenalovu momčad, vjerujem da s njom mogu ostvariti velike stvari. Naš trener vjeruje u nas više nego bilo tko drugi, osjećam se kao dio momčadi u koju on polaže velike nade.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 05 dec 2009, 20:32

1-0 ramos. centarsut ronalda, strpao u mrezu glavom.

sto se tice Cesca, nema nista od toga.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 dec 2009, 20:33

vodi real, ramos strijelac
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 05 dec 2009, 20:34

Ja ga nisam smio stavit na listić, mislio igrat prvo poluvrijeme real dobiva :) šteta... Svaka čast...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 05 dec 2009, 20:56

Ronaldo promasio 100% priliku u prvim minutama.. bilo je jos sansi, jedna Marcela, jedna Ramosa, jedna VDV-a... ja gledao do 20 i neke i nestala mi slika majku joj ebem :S

Nisam ni gola vidio.. al cim sam vidio Ramos znao sam da je glava :D
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 dec 2009, 21:00

Granero je imao dobru sansu,zatim VDV,Higuain...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 05 dec 2009, 21:15

Ubijamo ih! 1:1 ! :mrgreen: :mrgreen: zabise na odbijenac :mrgreen:

Ko ce najvise pozaliti ako budemo kiksali? Ja mislim da ce Ronaldo.. od pocetka drugog dijela pa do 55-te je sutao jednu 6-7 puta

nije ovo vrijedno mojih zivaca... ode rodjak surnjati :mrgreen:
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 05 dec 2009, 21:26

1 2 :mrgreen: naprijed barsaaaaaaaaaaaaaaaa

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 dec 2009, 21:28

haha WC Real gubi od Alemerie :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.