FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

irfan41
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la irfan41 » 10 avg 2009, 13:58

za ove debile koji govore da su horde zla huligani. porucio bih da prvai gradjani pravo gradskog kluba ne mogu biti huligani i zna se ko za sarajevo navija.

i jos jednu stvar SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA. NEKA ZIVI BOSNA NASA DRZAVA
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 avg 2009, 14:02

irfan41 je napisao/la:za ove debile koji govore da su horde zla huligani. porucio bih da prvai gradjani pravo gradskog kluba ne mogu biti huligani i zna se ko za sarajevo navija.
Griješiš, a tvoje kolege koje su bile jučer u Modriči će ti to potvrditi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

aakiica_sa
Kontakt:

Post Postao/la aakiica_sa » 10 avg 2009, 14:04

nemam namjeru da se raspravljam,ali vi nas zezate za modricu.Pa kako vas nije stid??prosla sezona Posusje 100% se znalo da je ispalo i opet vas dobije 3-0 kao i nas modrica koja je nekad bila sampion BIH. 8-)

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 10 avg 2009, 14:11

samo hrabro naprijed na sva tri fronta, mi znamo da smo na pravom putu. i na kraju bitke se mrtvi broje. sarajevo ce opet biti ispred zelje, u kupu cemo daleko otic, a u ove dvije tekme treba dati sve od sebe jer se cluj moze proci. a ako prodjemo nek sve izgubimo, ali ce se cuti za nas lova ce doci, dugova nema i to ce nam osigurati svijetlu buducnost,ove dvije tekme su najvaznije u nekoliko zadnjih godina
ja navij'o sam za vas!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 10 avg 2009, 14:39

Za visoki poraz od Modrice je kriva uprava koja nije dovela pojacanja, pa mi fakticki igramo sa 11 igraca, klupa nam je smijesna.

UPRAVA NAPOLJE!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 10 avg 2009, 15:15

uprava ce otici kad i savez.

znaci nikad mozda ni tad.

bolje nam je da se skoncentrisemo na bodrenje a momci na pobjedjivanje, da ne trosimo snagu na ostale stvari
ja navij'o sam za vas!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 avg 2009, 15:31

Sta uprava napolje.Vi niste normalni :roll:
Imam osijecaj kad bi izbacili Reala a igrali nerijeseno sa barcelonom da bi se naslo ovakvih ,,zabrinuti,,
U Modrici nijedan klub ne izvlaci bodove sem ako nije kupio prije toga.
Prema tome ne rasprdzavajte bez veze.
A za ove Zeljine ztp i cihu cihu dionicarsko drustvo puni vagoni vila koje su vas pronosale u ova dva zadnja kola nisu zadovoljne prevozom.Tako da ce u trecem kolu pijeske a vi se snalazite kako umijete :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 10 avg 2009, 16:13

Tragičar kola

FK SARAJEVO

hahahahahaha hahahahahahhaa
Cuva Bog Zelju svog!

Adnan_hz-sa
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_hz-sa » 10 avg 2009, 16:31

formance je napisao/la:I koga propali kriminalac vodi..
najveci klosar u gradu
a oni mu se kljanjaju
CARSIJA!!!!!!
jedan klub jedan grad HZSA nasa je Bosna na nas ponosna

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 10 avg 2009, 16:32

harishp je napisao/la:A za ove Zeljine ztp i cihu cihu dionicarsko drustvo puni vagoni vila koje su vas pronosale u ova dva zadnja kola nisu zadovoljne prevozom.Tako da ce u trecem kolu pijeske a vi se snalazite kako umijete :mrgreen:
Hahahh! :lol: :lol: :lol:
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

High

Post Postao/la High » 10 avg 2009, 17:12

''Iscrpljena ekipa nije uspjela izboriti pozitivan rezultat u Modriči. "

Sarajevo je danas poraženo u Modriči, u drugom kolu Premijer lige BiH sa visokih 3:0. Igra na terenu nikako ne odgovara rezultatu ali naši igrači su bili preumorni i nedovoljno koncentrisani da bi kvalitet na sredini terena i prilike koje su stvorili iskoritili. Gosti su znalački nakon svake naše greške poentirali i to je bilo dovoljno za ubjedljivu pobjedu.

U prvom poluvremenu naša ekipa držala se dobro na sredini terena pa smo tako stvorili i nekoliko izglednih šansi koje napadači nisu znali iskoristiti. Posebno se istakao Avdić koji je zapucao 3 dobre šanse, a u najboljoj se našao sam na 5 metara od gola Tripića ali je lopta nakon šuta završila visoko preko gola. Modriča je povela golom Stajića koji je izbio sam pred Alaima nakon dobrog proigravanja suigrača do kojeg je lopta došla nenadano, nakon lošeg izbijanja naših igrača. Imali su domaći i još jednu 100% priliku kada je njihov igrač izašao sam na Alaima ali je naš golman bio priseban i rezultat je ostao 2:0.

Drugo poluvrijeme otvaramo inicijativom ali i pored pritiska ne uspijevamo poslati loptu iza leđa golmana Modriče. Dvadesetak minuta prije utakmice, kada se spremala dvostruka izmjena u našem timu (Pliska i Čampara), Modriča izvodi dobar napad po desnoj strani, Dudo uklizava na jedan centašut i zaustavlja loptu a pomoćni sudac pokazuje da je igrao rukom i poklanja jedaesterac Modriči. Sa bijele tačke bio je siguran Stajić. Iskreni da budemo Dudo jeste loptu dotakao rukom, ali kada je već zaustavio i bio na podu te nije bilo šanse da lopta dođe do igrača Modriče.

Taj gol je poremetio našu već totalno iscrpljenu ekipu pa je Modriča uspjela napraviti u zadnjih par minuta još nekoliko izglednih prilika, ali Alaim pa i stativa spriječili su povećanje rezultata. Naši igrači jednostavno nisu mogli naći put do gola Tripića a Janjoš i Hadžić su imali najizglednije prilike. Na kraju i treći gol Modriče, dobra akcija po desnoj strani, dobar pas do igrača koji je u sredini šesnaesterca ostao potpuno sam i neometano posprema loptu u našu mrežu.

Sve u svemu, danas nismo trebali igrati utakmicu jer se znalo da ekipa neće moći pružiti najbolje izdanje nakon utakmice sa Helsingborgom što se pokazalo tačnim. Ljudi koji sjede u Upravi FK Sarajevo to su morali znati i na vrijeme (7 dana ranije) tražiti odgodu utakmice u Savezu. Igračima se ne može puno zamjeriti jer su čini se dali sve što su mogli, za više nisu imali snage. Na kraju je Rizvanović od iscrpljenosti umalo izgubio svijest što je najbolji pokazatelj stanja naše ekipe danas.

Na kraju treba reći da su Horde Zla još jednom bile najbolji igrač Sarajeva. Podrška nije prestala niti jedne minute i pored negativnog rezultata što, nažalost, nije bilo dovoljno danas.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 10 avg 2009, 18:34

mislim da je fakat vrijeme da se svi navijači, simpatizeri i sta vise ne FKS-a povuku sa foruma i stranice o nama najdražem klubu ...
mislim da razloge ne treba spominjati, malo se dozovite !!! :twisted:
ja s ovim postom zavrsavam totalno, iako i nisam neki koji je puno "pametovao" preko foruma !!

pozz svim hordašima ! 8-)
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 10 avg 2009, 22:33

Jeste li culi ovu vijest? Messi se nudio Sarajevu i ovi ga odbili, kazu nije zadovoljio strucni stab na probi hahahaha
Dobro ste culi, Messi koji igra za barcelonu, e da, upravo taj... :mrgreen: :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 10 avg 2009, 22:37

Harrison je napisao/la:Jeste li culi ovu vijest? Messi se nudio Sarajevu i ovi ga odbili, kazu nije zadovoljio strucni stab na probi hahahaha
Dobro ste culi, Messi koji igra za barcelonu, e da, upravo taj... :mrgreen: :mrgreen:
jel to provaljujes??? Sigurno si manijak??? Idi gledaj Seljo TV i uzivaj...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

IH!
Kontakt:

Post Postao/la IH! » 10 avg 2009, 23:14

Mislim da ima dogovor oko pisanja navijaca Sarajeva na ovom forumu!!!!!!!!

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 10 avg 2009, 23:26

ISPRICANA PRICA O OVOJ STRANICI I FORUMU,DOKAZANO I STA VEC,OSTALO ZNATE.
NEKA OVAJ MOJ POST BUDE ZADNJI.

Tropik
Kontakt:

Post Postao/la Tropik » 11 avg 2009, 09:52

Neznam braco hordasi sto koji **** pisete na drugim,a kamol na ovom forumu.Imamo svoje forume FKSINFO.COM I HORDEZLA.BA a ne da pisemo na ovom smecu od foruma ili bilo kojem drugom.Pa imaju oni svoje galaktikose sa grbavice ko ih **** nek oni pisu i pucaju gluposti u svakom topicu!

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 11 avg 2009, 12:06

Tropik je napisao/la:Neznam braco hordasi sto koji **** pisete na drugim,a kamol na ovom forumu.Imamo svoje forume FKSINFO.COM I HORDEZLA.BA a ne da pisemo na ovom smecu od foruma ili bilo kojem drugom.Pa imaju oni svoje galaktikose sa grbavice ko ih **** nek oni pisu i pucaju gluposti u svakom topicu!

Upravo to,ja od ovog trenutka prestajem!
Pozivam sve nase navijace da ucine isto!
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 11 avg 2009, 13:40

htjeo sam prestati al ostat cu ovdje u INAT SVIMA
Zadnja izmjena: irfan41, dana/u 11 avg 2009, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
ja navij'o sam za vas!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 avg 2009, 13:44

Jedan zaista zanimljiv podatak ja cu copy sa naseg foruma ;)

"Hm, interesantno je povuc paralelu izmedju ove i sezone 2006-2007(kad smo osvojili titulu).

Ovu sezonu otvorili domacom utakmicom u europskom kupu
2006-2007 otvorili domacom utakmicom u europskom kupu

Ove sezone igrali kuci sa Slobodom 1:1 u startu PL
2006-2007 igrali kuci sa Slobodom 1:1 u startu PL

Ove sezone izgubili u Modrici 0:3
2006-2007 izgubili u Modrici 1:3 (gubili 0:3)

Ove sezone u eurokupu igramo s rumunjskim klubom prvu tekmu na "Hasetu"
2006-2007 igrali u eurokupu prvu tekmu s rumunjskim klubom na "Hasetu".

Dakle red je da se poklapanje nastavi do kraja..."

Odose svi hordasi sa sajta ja sta je ovo neka vas :D
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: fks74, Google Adsense [Bot], Haksss, kogmagie46, mosarajvosa83, n0dix, rimljanin90 i 69 gostiju.