NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs
Vadi ovog Splittera, dva puta ga bek blokira plus što je usro masu situacija.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- GunnerEmir
- Kontakt:
pa ne treba pisat nesto nakon minut ipo u utakmici...Wade iznenadio Spurse definitivno...mogli su očekivati da ih James napadne u ovoj, ali Wade...i odbrana i napad - fantastičnoVasa Ladacki je napisao/la:Trojica se izdvajaju trenutno. S jedne strane Parker, s druge Wade i kraljica. Duncan je pasivan, kao da nije igrao prvu četvrtinu uopšte. Ako se ne probudi, pobjeda je za Heat. Parker neće moći sve sam. Sumnjam da Green, a pogotovo Neal mogu ponoviti onakvu partiju, zato Duncan mora proraditi. Nadam se da se varam, i da će Green utrpat' 40 i donijeti pobjedu SAS-u, al' realnost je malo drukčija.
Dobro Emire, kad je momak napisao pasivnost kraljice, i bila je. Probudio se posljednjih minuta četvrtine..
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.
GUNNER 4EVER
GUNNER 4EVER
Očekivano James noćas trpa.
Heat and Splitter vode protiv Spursa.
Heat and Splitter vode protiv Spursa.
Pop treba isamarat Splittera i Duncana. Ne mogu da vjerujem da Spursi jos nisu napali sa posta. 
James pogodio sut.

James pogodio sut.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mi igramo lose,ali sudije polako preuzimaju....
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Dokle ide ljudski bezobrazluk da se ovako odglumi faul. Jeboihbog najbolji su na svijetu, a sve trojica flopaju, k'o da nemaju isti broj ruku i nogu k'o ostali.
Nama je Željo svetinja jedina.
Evo probudio se citav tabor Heata veceras, Bgm kad velika cetvorka (james, wade, bosh i sudije) igraju na nivou tesko ih iko moze dobiti.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sta kaze ovaj Javi retard...Bio je faul

- Vasa Ladacki
- Kontakt:
To je onda velika šestorkaBIHfan je napisao/la:Evo probudio se citav tabor Heata veceras, Bgm kad velika cetvorka (james, wade, bosh i sudije) igraju na nivou tesko ih iko moze dobiti.

uvođenje Diawa je bila prava stvar
BIHfan je napisao/la:Evo probudio se citav tabor Heata veceras, Bgm kad velika cetvorka (james, wade, bosh i sudije) igraju na nivou tesko ih iko moze dobiti.

Popravili su odbranu i odmah u egalu, još da napad proradi u potpunosti i opet će dobiti.
Manu izgubljen u vremenu i prostoru.
Ne razumijem sto Birdman ni minute nije dobio. 

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Tek smo se probudili na kraju,ali ovo ne mozemo vise raditi.Manu i Timmy moraju poceti igrati.Ovaj drugi se malo trznuo,ali premalo je to od njega,a fakticki ga cuvaju defanzivni mediokriteti na njegovoj poziciji...@BiHfan pa vidis da igraju small ball od starta...
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Pozitivan efekat uvođenjem Borisa je doveo do neriješenog rezultata na poluvremenu. Parker drži Spurse, ostalih nigdje nema. Wade po meni igra tekmu sezone i vodi Miami ka mogućoj pobjedi uz, naravno, veliku pomoć kraljice.
Ma sudije ih guraju večeras nenormalno.Židov se boji da ne odemo na 3-1.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
reko je da je bio illegal screen, zato je zvano, da nije zbog flopa Bosha.NEZALAGANJE je napisao/la:Sta kaze ovaj Javi retard...Bio je faul![]()
![]()
Znam da igraju sa niskom petorkom, ali u periodu gdje Bosh odmara Spo uvodi Haslema umjesto Andersena. Mislim da je Birdman mnogo produktivniji od Udonisa.NEZALAGANJE je napisao/la:Tek smo se probudili na kraju,ali ovo ne mozemo vise raditi.Manu i Timmy moraju poceti igrati.Ovaj drugi se malo trznuo,ali premalo je to od njega,a fakticki ga cuvaju defanzivni mediokriteti na njegovoj poziciji...@BiHfan pa vidis da igraju small ball od starta...
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pa sta ti mislis da ce ostaviti na klupi igraca koji im je emotivni vodja?BIHfan je napisao/la:Znam da igraju sa niskom petorkom, ali u periodu gdje Bosh odmara Spo uvodi Haslema umjesto Andersena. Mislim da je Birdman mnogo produktivniji od Udonisa.NEZALAGANJE je napisao/la:Tek smo se probudili na kraju,ali ovo ne mozemo vise raditi.Manu i Timmy moraju poceti igrati.Ovaj drugi se malo trznuo,ali premalo je to od njega,a fakticki ga cuvaju defanzivni mediokriteti na njegovoj poziciji...@BiHfan pa vidis da igraju small ball od starta...
Pa Juwan Howard im je emotivni vodja pa je inactive. Kad moze Battier za dobrobit ekipe presjediti moze i Haslem.NEZALAGANJE je napisao/la:Pa sta ti mislis da ce ostaviti na klupi igraca koji im je emotivni vodja?BIHfan je napisao/la:Znam da igraju sa niskom petorkom, ali u periodu gdje Bosh odmara Spo uvodi Haslema umjesto Andersena. Mislim da je Birdman mnogo produktivniji od Udonisa.NEZALAGANJE je napisao/la:Tek smo se probudili na kraju,ali ovo ne mozemo vise raditi.Manu i Timmy moraju poceti igrati.Ovaj drugi se malo trznuo,ali premalo je to od njega,a fakticki ga cuvaju defanzivni mediokriteti na njegovoj poziciji...@BiHfan pa vidis da igraju small ball od starta...
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.