Sretan Bozic

Moderator/ica: GracanicaAA
NIje jos nista zavrseno, jedino sa Matijasom je sad za sad potpisano. Kontakti postoje sa njim i sa jos par igraca ali sve ce se znati u narednih 10ak dana.reddragon001 je napisao/la:Jel vam dosao Zukic iz Orasja?
Iskreno, volio bih da ostane kod vas. Momak je borben ali je "nasilan", voli se verbalno kacit, grubo startovat, odgovarat i licno meni je jedan od omrazenijih igraca u NK Travniku. Jednostavno mi je antipatican a sto se tice kvalitete, s obzirom da i vi ne trazite neke extra kvalitetne igraca, on bi vam mozda mogao i valjat.vauvau je napisao/la:Može koja riječ o Emrahu Hasanhodžiću.Na probi je u Inter Zaprešiću.Jel on kapacitet za prvu hrvatsku ligu?
Kao prvo: nemoj da bi više ikad napisao da nema nekog koga zanima stanje u klubu. Kako bi ja išta iz Zenice sazno bez tebe. Samo nastavi izvještavatSamoTravnik je napisao/la:Zbog obaveza slabo pišem ovdje a i onako slabo i ima onih koje zanima stanje u našem klubu.
Klub je krenuo sa potpunom reorganizacijom. Evo neke od stvari:
- MIDHET SARAJČIĆ VIŠE NE OBAVLJA FUNKCIJU DIREKTORA KLUBA
To je jedna jako lijepa vijest s obzirom da znamo da je više zla nego dobra uradio. Naravno, glupo bi bilo očekivati da više neće biti u klubu, hoće ali nema uticaj kao nekada, kad je mogao narediti igračima da puste utakmicu i sl. On je svoj vrhunac dosegao, čovjek za kojeg su se povezivale svakakve priče, sad je član izvršnog odbora NS BiH (sa najviše osvojenih glasova) i on zna da dalje ne može.
- Novi članovi uprave, jedan od novih je vlasnik TNT i KANAL 6 grupacije, on će biti zadužen za marketing (napokon neko stručan na tom polju)
- Uskoro nova web stranica, fan shop i dosta drugih stvari
Nakon dugo vremena sve funkcioniše kako treba, pripreme su počele na vrijeme, svi se igrači odazvali, jedan je otišao na probu u Norvešku i nadam se da će proči jer je pod ugovor i klub bi dobio obeštečenje (ako ne i prvi put u historiji), danas se vraća nazad pa će se znati više u toku dana. Imamo extra trenere za omladinske pogone, dosta naše djece igra u prvoj ekipi, što je do prije par godina bilo mission imposible, neki od talenata iz omladinskog pogona se testiraju, treniraju sa prvom ekipom i neki idu na pripreme, znači na ovu trenutnu ekipu dolazi još 1 ili 2 igrača iz naše omladinske škole. Svaka "funkcija" u klubu obavlja samo svoj dio i nema se pravo mješati u tuđe, zbog toga smo i izgubili 2 člana uprave, koji su tu bili dugi niz godina a nije im odgovaralo da ne mogu gurati svoje igrače i krojiti druge stvari. Ima toga još ali mrsko mi je pisati neke stvari a neke i nisu za foruma.
Samo Travnik ljubav je naša!
Znam ja da imamo ljudi iz Zenice koji navijaju za Travnik, radi takvih najvise i pisem, nije privatna prcija pa da se informacije cuvaju unutar 4 zida.Matemotika je napisao/la: Kao prvo: nemoj da bi više ikad napisao da nema nekog koga zanima stanje u klubu. Kako bi ja išta iz Zenice sazno bez tebe. Samo nastavi izvještavat
Kao drugo: znači konačno smo ga se kutarisali. Čovjek ima više života od mačke
Kao treće: vala nek je i kod nas nešto na dobro krenulo. Ako se još više atmosfera u klubu stabilizuje i ureduje dolaziće i još jači ljudi u klub. Mi smo u SBK bez vrijeđanja drugih klubova najveći klub. Samo jako nastavit
Vidimo se na sljedećoj utakmici
NAPRED TRAVNIK
Navijački sukob, ta relacija Travnik - Bugojno se vuče još od rukometa i kad god su obe strane bile, uvijek je dolazilo do sukoba, tako i sad, naši jedva dočekali da vide Vandale u Bugojnu pa malo trčali preko terena da ih pozdrave i pošaketaju se, uglavnom ništa strašno da se nije moglo nastaviti al' hajd.Matemotika je napisao/la:Što je prekinuta utakmica protiv Iskre? Jel bilo nešto naših gore pa se zakuhalo il su drugi razlozi u pitanju?
Onaj izvještaj ne govori šta je bilo