Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Ljudi bez euforije al ipak mislim da smo mi realno al najrealnije najbolji u grupi i mislim da cemo mi grke u Zenici pobijediti i samim tim do kraja kvalifikacija rutinski zavrsiti na prvom mjestu...
- Principatus
- Kontakt:
„Ovaj tim postaje sve kompaktniji, ali uz dva vanjska igrača (bočne) mogao bi dogurati do željenog cilja. Na dobrom smo putu da ostvarimo ono što nam do sada nije uspjelo i na tom putu trebamo i ostati. Dosta nam je više baraža, sit sam ga“, izjavio je legendarni Štraus sa Grbavice.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kolasinac i I. Hajrovic, kao i naravno Bicakcic i to je to.Principatus je napisao/la:„Ovaj tim postaje sve kompaktniji, ali uz dva vanjska igrača (bočne) mogao bi dogurati do željenog cilja. Na dobrom smo putu da ostvarimo ono što nam do sada nije uspjelo i na tom putu trebamo i ostati. Dosta nam je više baraža, sit sam ga“, izjavio je legendarni Štraus sa Grbavice.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BiH 3 -0 Litvanija

Kod: Označi sve
https://rapidshare.com/files/636367229/pred%20tekmu%20BiH-Litvanija.aviKod: Označi sve
https://rapidshare.com/files/3944105554/BIH-Litvanija%20%201.poluvrijeme.aviKod: Označi sve
https://rapidshare.com/files/3601403133/BIH-Litvanija%20%202.poluvrijeme.aviKod: Označi sve
https://rapidshare.com/files/3675783210/poslije%20tekme%20BiH-Litvanija.avi

Zadnja izmjena: JoeCelt, dana/u 17 okt 2012, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
ima i na jutubu utakmica. evo link:JoeCelt je napisao/la:BiH 3 -0 LitvanijaKod: Označi sve
https://rapidshare.com/files/636367229/pred%20tekmu%20BiH-Litvanija.aviKod: Označi sve
https://rapidshare.com/files/3944105554/BIH-Litvanija%20%201.poluvrijeme.aviKod: Označi sve
https://rapidshare.com/files/3601403133/BIH-Litvanija%20%202.poluvrijeme.aviKod: Označi sve
https://rapidshare.com/files/3675783210/poslije%20tekme%20BiH-Litvanija.avi
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Principatus
- Kontakt:
Ako Zukanovica stavimo na beka, to jest ako se tamo pokaze (a mogli bi njega na stopera, Mujdzu ili Vranjesa na lijevog to jest desnog beka) otvaraju se sljedece opcije:
--------------------------Begovic-------------------------
---Mujdza-------Vranjes-----Spahic------Zukanovic---
-------------------------Salihovic-------------------------
------Stevanovic-------Pjanic-------------Lulic----------
-------------------Ibisevic----Dzeko----------------------
---------Pjanic-------Misimovic-------------Lulic-------
Ili sa jednim napadacem:
-------------------Pjanic-------Salihovic-------------------
------Stevanovic-------Misimovic-------------Lulic------
---------------------------Dzeko----------------------------
Ili sa jednim napadacem:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Grci samo jedan gol do sada primili, i to iz penala. Remi u martu ko kuca.
Ne bi da budem pesimista, ali vrlo moguce da moramo do pobjede protiv Grcke da bi bili prvi. Mislim da cemo vrlo tesko uzet 6 bodova protiv Slovacke, treba nam malo prostora izmedju nas i Grka prije tih utakmica. Nadao sam se da ce kiksat u Bratislavi, ali provukli su se.
Ali sigurno da mozemo pobjedit Grcku u Zenicu, uz uslov da se ide po 3 boda. Nista na pola.
Ali sigurno da mozemo pobjedit Grcku u Zenicu, uz uslov da se ide po 3 boda. Nista na pola.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 17 okt 2012, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
brisi post
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 17 okt 2012, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
Rutinska pobjeda nase repke.Pjanic majstor nad majstorima.Svaka cast Romi,ali ovaj momak zasluzuje neki veci tip,koji ce redovno igrati LP i biti vazna karika u nacionalnom prvenstvu.
Od ostalih igraca moram izdvojiti Ognjena,odigrao je prefekt i zaista me je obradova svojim nastupom.Svaka cast Susicu sto je ponovno vjerovao u njega.
Nekako los mi je veceras bio Dzeko,iako je zabio i imao asistenciju.Od ostalih igraca prosjek zivi je Vrsajevic,ima brzinu i sve,ali slabo to koristi.
Sve u svemu idealno odrađen prvi dio kvalfikacija,sada s nestrpljenjem očekujemo proljeće
.Ja se osobno nadam da cemo do tada imati i nekih novi igraca u repki,prije svih nekog od napadaca 
Od ostalih igraca moram izdvojiti Ognjena,odigrao je prefekt i zaista me je obradova svojim nastupom.Svaka cast Susicu sto je ponovno vjerovao u njega.
Nekako los mi je veceras bio Dzeko,iako je zabio i imao asistenciju.Od ostalih igraca prosjek zivi je Vrsajevic,ima brzinu i sve,ali slabo to koristi.
Sve u svemu idealno odrađen prvi dio kvalfikacija,sada s nestrpljenjem očekujemo proljeće
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
i ja bi zadovoljan bio remijem, al misim da imamo snage da ih pobjedimo ako svi igraci dodju zdravi do 22 marta. jednostavno mora i nama jednom okrenuti kolo srece da pobjedimo neku veliku reprezentaciju.Donnie Darko je napisao/la:Grci samo jedan gol do sada primili, i to iz penala. Remi u martu ko kuca.
evo gledam statistike, pa 2008 kad su oni bili jaci a svicarska nije ni blizu bila ovoj sto je sad izgubili su ubjedljivo 2 puta od njih. treba nam pobjeda da stavimo "hipoteku" na brazil
Kiksat ce u BIH.Alfa_Muzijak je napisao/la:Ma kiksace i Grci negdje. Ne mogu ni njih vile nosati stalno u pm.
Dobro bi bilo otic u baraz : Spanija/Francuska, Belgija/Hrvatska, Portugal
Joj kad nogometni instruktor Senijad uzme loptu pa ha gore dole kroz pišu 2,3 puta Karagunisu, ma poludice grk eto belaja eto crvenog kartona.
Pape sta forsiras debelog Misimovica kraj nogometnog instruktora Senijada ?
HowYesNo je napisao/la:Kiksat ce u BIH.Alfa_Muzijak je napisao/la:Ma kiksace i Grci negdje. Ne mogu ni njih vile nosati stalno u pm.
Joj kad nogometni instruktor Senijad uzme loptu pa ha gore dole kroz pišu 2,3 puta Karagunisu, ma poludice grk eto belaja eto crvenog kartona.
- legenda reala
- Kontakt:
Odigrali smo petnestak minuta dobro i zabili tri gola
Ostatak utakmice prosječan
Al što nam se Portugalci štele i za treći baraž uzastopno

Ostatak utakmice prosječan
Al što nam se Portugalci štele i za treći baraž uzastopno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ova ga nedimkov updateHowYesNo je napisao/la:Kiksat ce u BIH.Alfa_Muzijak je napisao/la:Ma kiksace i Grci negdje. Ne mogu ni njih vile nosati stalno u pm.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Kakav baraz ili cemo se plasirati kao 1 il kao najbolja druga repkalegenda reala je napisao/la:Odigrali smo petnestak minuta dobro i zabili tri gola![]()
Ostatak utakmice prosječan![]()
Al što nam se Portugalci štele i za treći baraž uzastopno![]()
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- legenda reala
- Kontakt:
Mislim da najgora drugoplasirana otpada, a ostali igraju baražemir18 je napisao/la: Kakav baraz ili cemo se plasirati kao 1 il kao najbolja druga repka
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Upravo tako. Osim naravno ako izuzmemo činjenicu da se ne gleda najbolja, već najgora druga ekipa koja ni u baraž ne ide.emir18 je napisao/la:Kakav baraz ili cemo se plasirati kao 1 il kao najbolja druga repkalegenda reala je napisao/la:Odigrali smo petnestak minuta dobro i zabili tri gola![]()
Ostatak utakmice prosječan![]()
Al što nam se Portugalci štele i za treći baraž uzastopno![]()
ova treca je odlicna.....Principatus je napisao/la:Ako Zukanovica stavimo na beka, to jest ako se tamo pokaze (a mogli bi njega na stopera, Mujdzu ili Vranjesa na lijevog to jest desnog beka) otvaraju se sljedece opcije:
Ili sa jednim napadacem:
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.