Zanimljivo je kako loše primate kritike na Bullsedema je napisao/la:LBJ sad zna a maloprije mu se cinilo,vodite da ga nesta krenulo veceras

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zanimljivo je kako loše primate kritike na Bullsedema je napisao/la:LBJ sad zna a maloprije mu se cinilo,vodite da ga nesta krenulo veceras
ma daj to si ti poceo,i jedno i drugo mi samo komentarisemo tvoje pretpostavke i saznanjaLBJ MVP je napisao/la:Zanimljivo je kako loše primate kritike na Bullsedema je napisao/la:LBJ sad zna a maloprije mu se cinilo,vodite da ga nesta krenulo vecerasOdmah počinjete omaložavat i provocirat
Ja tebi niti bilo kome drugom nisam ništa ružno napisao.Iznio sam argumente zašto mislim da Bullsi ne mogu do titule.@Bihfan je također to uradio da mi pokaže da mogu dok ti samo pišeš pokušavaš da preneseš raspravu na lični nivodema je napisao/la:ma daj to si ti poceo,i jedno i drugo mi samo komentarisemo tvoje pretpostavke i saznanjaLBJ MVP je napisao/la:Zanimljivo je kako loše primate kritike na Bullsedema je napisao/la:LBJ sad zna a maloprije mu se cinilo,vodite da ga nesta krenulo vecerasOdmah počinjete omaložavat i provocirat
Pa nemoj onda ni sratdema je napisao/la:argumenti 5% za titulu,argumenti tipa cini mi se itd,daj napisao si smijesan post i ne mogu na nesto takvo ozbiljno raspravljat
aj ne moras pokazivat seljakluk ovdje,to sacuvaj za sebeLBJ MVP je napisao/la:Pa nemoj onda ni sratdema je napisao/la:argumenti 5% za titulu,argumenti tipa cini mi se itd,daj napisao si smijesan post i ne mogu na nesto takvo ozbiljno raspravljat
u 37 minuta. plus je dodao 7 asista i 6 skokova. jeezbimbrlica je napisao/la:Deron 57 poena
that's some impressive shit! Svaka cast Deronu!Donnie Darko je napisao/la:u 37 minuta. plus je dodao 7 asista i 6 skokova. jeezbimbrlica je napisao/la:Deron 57 poena
Ovo nocas sve utjesno ba. Kak je se kretala tekma? ... mislim je bio egal citavu tekmu, ili je neko stizao rezon ...Zeljovac_1921 je napisao/la:Martin promasi tricu, gotovo. 105-103
Ma blizu cijela tekma, 5 poena gore dole. Zadnju minutu i po u OT imamo 3 poena prednosti, i Martin fula 3-4 puta zaredom, i zijanismo.kad_kako je napisao/la:
Ovo nocas sve utjesno ba. Kak je se kretala tekma? ... mislim je bio egal citavu tekmu, ili je neko stizao rezon ...
Rose je Tata, a ne Otac ...SaltCityAttack je napisao/la:Stacey King nakon jednog spektakularnog ulaza oca -Rosa, odnosno par takvih ulaza
" Bi -Bip..He's like a Ferrari with a bunch of Hyundais out there"
Dobro padovi u igri se svakom desavaju i to tesko da koja ekipa moze da izbjegne. Samo treba naci nacin da se limitira krvarenje, kad si u padu. Mi obicno gubimo lopte i lijevo, i desno, bez neke organizovanosti. Treba barem dobro kontrolisati loptu, biti strpljiv. To nam fali.SaltCityAttack je napisao/la:ma nema veze ja ga otac zovem...kako god covjeka udvajaju na kraju i opet nekako je nasao put da ubaci da nas odljepi na +4 sto je bio i kraj ...samo na kraju smo jos proflali 4 slobodna mogli smo utkamicu dovest u pitanja, jer vodili smo 13 razlike 6 minuta do kraja ebiga i onda opet pad u igri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.