BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Teren je stvarno katastrofa oko golova. Inace izgeda ok, barem po ovom videu na naslovnoj. Sad ne znam kakve standarde oni zahtjevaju. Igralo je se po mnogo gorim terenima....
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jedva cekam da dodje taj petak 11.11.2011 !
VOLIM TE BIH !
VOLIM TE BIH !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
na kraju ce nam dati da igramo u Banjoj Luci ..... 
Rosas7 je napisao/la:marseille_unique je napisao/la:ali nema veze , za najvise 30 40 godina BIH ce biti najmanje 70 posto Bosanci i Hercegovci, a ovi suprotni trideset, tako da se nece niko od nas vise odbijati u uspjehe bilo kake pa i sportske, kao sto sada rade. pa da ako bogda i u parlamentu vratimo nam zastavu nasu Bosansko Hercegovacku, svih Bosanaca i Hercegovaca, nase Ljiljane![]()
![]()
![]()
![]()
masta
mastaj i ti kockico
- moustapha
- Kontakt:
Ode ti zivot!marseille_unique je napisao/la:
ma ja ti kazem da su mu srbi prvi ponudili igro bi za njih, nego je znao da ne moze tamo, isto kao i Misimovic, kojije igrao za njihovu mladu, i da su ga zvali i da je mogao igrati igro bi i za A selekciju, smijem zivot dati
Da Misimovicu nije stalo do BiH, zasto bi se danas odazivo na pozive, kada je izgradio karijeru.
#divovi
Miske ne igra srcem i to je činjenica, slažem se sa ovim @Marseille_unique. 100 % bi igrao za Srbiju da je mogao da bira.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
GlupostStivi_Dzi je napisao/la:Miske ne igra srcem i to je činjenica, slažem se sa ovim @Marseille_unique. 100 % bi igrao za Srbiju da je mogao da bira.
Koji ste vi debili to je strašno
Pa idite napolje guzite nešto nemojte ovdje neke gluposti po forumu pisati, zaglupljujete ostale
Pa idite napolje guzite nešto nemojte ovdje neke gluposti po forumu pisati, zaglupljujete ostale
DRUG NEBI TI PUNCA
Zaboli me jel mogao da igra za srbiju, al sad igra srcem za nas i to je to...Stivi_Dzi je napisao/la:Miske ne igra srcem i to je činjenica, slažem se sa ovim @Marseille_unique. 100 % bi igrao za Srbiju da je mogao da bira.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
svaki nas reprezentativac igra za mizernu premiju po njihovim standardima, znaci radi para nije sigurno, misimovic (konkretno) ima karijeru, znaci nije ni radi toga, a redovno se odaziva...
ako nije srcem, kako onda igraju?
ako nije srcem, kako onda igraju?
...
- molotovljev
Miske igra za BiH i to je činjenica,da li igra srcem ili ne...Miske je profesionalac,njegove asistencije i goloviStivi_Dzi je napisao/la:Miske ne igra srcem i to je činjenica, slažem se sa ovim @Marseille_unique. 100 % bi igrao za Srbiju da je mogao da bira.
govore o tome koliko je dao za Bosnu i Hercegovinu i da, broj nastupa za nacionalni tim.
F.K.SARAJEVO
NIsam ja ništa reko za njegov profesionalizam, volim ga možda i najviše od svih reprezentativaca, puno je on dao ovoj ekipi, hvala mu za to.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
samo si neosnovano optuzio covjeka igra preko klinca za drzavu za koju igra?
meni je zao sto postoje ljudi koji tako razmisljaju.
meni je zao sto postoje ljudi koji tako razmisljaju.
...
Nemaš pojma šta pričaš.Vranješ je jedini povrijeđen dolazio na okupljanje BiH reprezentacije,da bi se družio s momcima i da dokaže da nema namjeru izabrati Srbiju,što je i sam izjavio dok je igrao u C.Zvezdi.I kakve veze ima to što momak navija za C.Zvezdu?Ne može voliti BiH i navijati za Zvezdu?Najbolje je da se odreknemo svih igrača koji su igrali i koji igraju u komšijskim državama.Ibričić je rekao da će mu Hajduk biti vječno u srcu.Joj,zaboravio sam,ipak je Ibričić Bošnjak po nacionalnosti,njemu je dozvoljeno nositi grb sa šahovnicom i ljubiti ga.Otišli smo daleko ,ali ti nemaš pravo suditi ko igra srcem ,a ko ne igra,ukoliko naravno nije dao izjavu koja je 100% provjerena.marseille_unique je napisao/la:ne treba nam ni Vranjes ni bilo ko ,ko je da je mogo odmah izabrao ili lijevog ili desnog nam susjeda, posto nisu mogli zaigrali su za nas kako bi se bolhe prodali, odakle mu inace skidanje u dres crvene zvijezde nakon utakmice protiv dinama kada je igrao za sherrif, boli njega za nas, ima on druge stvari u glavi koje je vaznije dokazati.
http://www.i" onclick="window.open(this.href);return false; ndex.hr/sport/clanak/turci-poceli-mijenjati-travnjak-za-utakmicu-s-hrvatskom/580124.aspx
Tako to rade normalne zemlje i savezi, a mi ćemo i dalje kukat kako su se protiv nas urotili Platini, Portugal, Masoni, Iluminati, kyrci, palci, pichke materine...
Tako to rade normalne zemlje i savezi, a mi ćemo i dalje kukat kako su se protiv nas urotili Platini, Portugal, Masoni, Iluminati, kyrci, palci, pichke materine...
Boze dragi zar ima jos ovakvih budala. Pa zar Vranjes nema pravo navijati za Zvezdu.marseille_unique je napisao/la:ne treba nam ni Vranjes ni bilo ko ,ko je da je mogo odmah izabrao ili lijevog ili desnog nam susjeda, posto nisu mogli zaigrali su za nas kako bi se bolhe prodali, odakle mu inace skidanje u dres crvene zvijezde nakon utakmice protiv dinama kada je igrao za sherrif, boli njega za nas, ima on druge stvari u glavi koje je vaznije dokazati.
A zašto ove linkove smatraju spamom ??voltron30 je napisao/la:http://www.i ndex.hr/sport/clanak/turci-poceli-mijenjati-travnjak-za-utakmicu-s-hrvatskom/580124.aspx
da ne bude off: Ne može se poredit Turska i BiH
-
karameldar
- Kontakt:
Vise novca,jaca zemlja,a opet su u jadnom barazu ko i miStivi_Dzi je napisao/la:A zašto ove linkove smatraju spamom ??voltron30 je napisao/la:http://www.i ndex.hr/sport/clanak/turci-poceli-mijenjati-travnjak-za-utakmicu-s-hrvatskom/580124.aspx
da ne bude off: Ne može se poredit Turska i BiHViše novca, jača zemlja u svakom pogledu, mada nam ni to nije nikakvo opravdanje.
YNWA!
- Goalgetter
- Kontakt:
Neopisivo !!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.