Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Cartman » 10 jul 2011, 19:58

Jos su to ciste spekulacije, ali to bi bio odlican transfer za njega. Ocito je da Lyon nema para kao prije, i pitanje je koliko mogu napredovat u sljedecim godinama. A isto tako forsiraju Gourcuffa umjesto Pjanica.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 10 jul 2011, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 10 jul 2011, 20:00

Cartman je napisao/la:Jos su to ciste spekulacije, ali to bi bio odlican transfer za njega. Ocito je da Lyon nema para kao prije, i pitanje koliko mogu napredovat u sljedecim godinama. A isto tako forsiraju Gourcuffa umjesto Pjanica.
evo citam modric odlučan da ode a ako ode pjana bi se tamo mogao uklopiti **** ba lyon više sad ce ici samo prema dole a francuska i engleska liga neupordeive. totenham ima para to je sigurno samo da hoce luka otici eto pjane u londonu

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 10 jul 2011, 20:36

Kakav ba Tottenham,sta vam je ljudi,pa to bi bio korak unazad,Lyon ce uvijek biti u vrhu francuske lige,kao i redovan ucesnik lige sampiona.Gdje je to Tottenham?J.ebes jaku ligu,ako cu igrati za prosjecan klub. Pjanic ima da se naceka da zaigra ligu sampiona,ali bas da se naceka.Ako nece preci u klub,kakav je Chelsea,Arsenal,Manchester,bolje nek ostane u Lyonu,novi trener,nova pravila.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 jul 2011, 20:39

Pasodzigera je napisao/la:Kakav ba Tottenham,sta vam je ljudi,pa to bi bio korak unazad,Lyon ce uvijek biti u vrhu francuske lige,kao i redovan ucesnik lige sampiona.Gdje je to Tottenham?J.ebes jaku ligu,ako cu igrati za prosjecan klub. Pjanic ima da se naceka da zaigra ligu sampiona,ali bas da se naceka.Ako nece preci u klub,kakav je Chelsea,Arsenal,Manchester,bolje nek ostane u Lyonu,novi trener,nova pravila.
Ma nece valjda u **** klub.Za njega bi bio idealan Arsenal.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 10 jul 2011, 20:41

MA kod rendknapa pa možda i bude nešto od njegove velike svjetske karijere.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 jul 2011, 20:41

Nema od ovog transfera nista, ovo je samo lupanje engleskih novinara kao i obicno ;) . Pjanic ce ostati ove sezone u Lyonu, tako da i Modric napusti Spurse, nema nista od njegovog transfera.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 jul 2011, 20:43

Pasodzigera je napisao/la:Kakav ba Tottenham,sta vam je ljudi,pa to bi bio korak unazad,Lyon ce uvijek biti u vrhu francuske lige,kao i redovan ucesnik lige sampiona.Gdje je to Tottenham?J.ebes jaku ligu,ako cu igrati za prosjecan klub. Pjanic ima da se naceka da zaigra ligu sampiona,ali bas da se naceka.Ako nece preci u klub,kakav je Chelsea,Arsenal,Manchester,bolje nek ostane u Lyonu,novi trener,nova pravila.
Bas tako.Kud Pjana nije umjesto Spahe a Spaha na Pjanino mjesto.
Engleska Pjani nebi na dobro izasla.I modric ili takvi idu po koncu dok ga mesari ne sahrane do kraja.Tamo igraci od 60 kila su od danas do sutra.Sve dok ga neko ne razbuca.
A i Totenham je brljavina zesca,cas odigraju odlicno,cas useru i sefa i stanicu.Jedva zivu glavu izvukli od Lulicevih mladih momaka. :lol:
A i ovaj im predsjednik ko' da se u Jerusalemu nalazi,pa konta da moze yebavati kako on hoce.Tako bi i Pjanu handrili.
Neka hvala.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 10 jul 2011, 22:36

Idi Pjana i ne okreci ako ikako mozes !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 11 jul 2011, 00:37

Neznam koliko je dobro za Pjanica da predje u Englesku. On je jos mlad, a nema mi nesto kila za Engleske. Svaki malo jaci stoper bi ga raznio. Ako vec treba preci u Englesku, onda bi to trebao biti Arsenal, jer Wenger preferira mlade igrace, a savrseno bi se uklopio i u njihocu fizionomiju igre. Totenham jeste jedna dobra ekipa, ali nemaju konstantu u igri. Odigraju veoma dobro par utakmica, pa onda sve useru, pa opet dobri i sve tako. Jos sto im nevalja je to sto imaju mnogo igraca koji se bori za prvih 11 pa se bojim da bi Pjanic mogao vrlo lako sjediti i na klupi, a to svakako nie nikome u interesu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 jul 2011, 00:44

el-fighter je napisao/la:Neznam koliko je dobro za Pjanica da predje u Englesku. On je jos mlad, a nema mi nesto kila za Engleske. Svaki malo jaci stoper bi ga raznio. Ako vec treba preci u Englesku, onda bi to trebao biti Arsenal, jer Wenger preferira mlade igrace, a savrseno bi se uklopio i u njihocu fizionomiju igre. Totenham jeste jedna dobra ekipa, ali nemaju konstantu u igri. Odigraju veoma dobro par utakmica, pa onda sve useru, pa opet dobri i sve tako. Jos sto im nevalja je to sto imaju mnogo igraca koji se bori za prvih 11 pa se bojim da bi Pjanic mogao vrlo lako sjediti i na klupi, a to svakako nie nikome u interesu.
Ja ne znam zasto se ovo toliko istice u danasnjemu fudbalu,pa obican covjek za 200-tinjak maraka moze kupiti mass gainera i proteina da za 2 mjeseca treninga u teretani dobije 5-7 kila mase minimalno,e onda zamislite sta moze momak koji zaradjuje milijune,btw ne vjerujem da bi i to platio on nego klub :mrgreen:

Znaci,da Pjanicu trebaju kile valjda bi mu neko iz kluba sugerisao na to,ili bi on sam do sada to shvatio,a svakako da mu nije problem nabacit kvalitetne misicne mase :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 jul 2011, 00:46

Ja, a i Modrić je pravi teškaš :lol:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 11 jul 2011, 00:48

el-fighter je napisao/la:Neznam koliko je dobro za Pjanica da predje u Englesku. On je jos mlad, a nema mi nesto kila za Engleske. Svaki malo jaci stoper bi ga raznio. Ako vec treba preci u Englesku, onda bi to trebao biti Arsenal, jer Wenger preferira mlade igrace, a savrseno bi se uklopio i u njihocu fizionomiju igre. Totenham jeste jedna dobra ekipa, ali nemaju konstantu u igri. Odigraju veoma dobro par utakmica, pa onda sve useru, pa opet dobri i sve tako. Jos sto im nevalja je to sto imaju mnogo igraca koji se bori za prvih 11 pa se bojim da bi Pjanic mogao vrlo lako sjediti i na klupi, a to svakako nie nikome u interesu.
Halo bola pa pricamo o fudbalu a ne hrvanju cu nema kila. Kila i snaga su bitna ovim sporacima tipa Dzeko koji ne mogu potrcati a Pjana je vizljast i brz i u nogama i u glavi . Upravo bi mu zato odgovarala Engleska liga da se zalijecu oni krkani na njega kao bikovi.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 jul 2011, 00:52

Modric 1.73 m
Pjanic 1.80 m
A po tezini, ja mislim da su isto tu negdje, tako da vam ta teorija i nema bas smisla.

Ali istina, Pjanic je slab u fizickim duelima, stoga bi mu sigurno bilo tesko u Engleskoj, i trebalo bi mu malo vremena da se navikne, jer se u Francuskoj vec za malo ostrije faulove dobija suspenzija, a znamo da u Engleskoj s takvim faulovima prodjes sa zutim kartonom, ponekad i bez ..
Ali sve u svemu, tezina i kile nisu sve, ko sto @kimbo rece, Miralem je dovoljno brz sa lotpom, a u Engleskoj se igra jako brzo.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 11 jul 2011, 01:07

Zaista u zadnje vrijeme mislim da je fama o nekoj takozvanoj Pjanicevoj izrazenoj slabosti fizickoj prenapuhana. Nasi nadrinovinari to proturaju evo vec 3 godine i po njima uvjek stanje isto :lol: . Jos uz to da Pjana ne igra odbranu. Nema veze sto odradi 40 metara top sprint i klizecim startom skine 100% sansu Rumunima on je po njima jos uvjek los u odbrani. Lagano precute tu akciju a da je Spahic isto uradio dizali bi ga u nebo. Samo ljudi iz neznanja i loses sportskog i novinarskoh samopouzdanja ponavljaju neke klisee iz dana u dan.

Pjanu je Lyon utukao evo vec par godina i to je jedina njegova bolaaa.
Sta jel to David Silva brzi, jaci i bolji tehnicar od Pjane. Ili mozda bolji trkac iako Pjana pretrci 12 kilometara po tekmi.

MIralem hitno treba da mijenja klub !!

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 11 jul 2011, 01:35

Nema skoro nikakve razlike u teskoci igranja u Francuskoj i Engleskoj. U Fra na poziciji zadnjeg veznog igraju mahom tamnoputi dugoprugasi, razbijaci poput A. Diarre, protiv kojih je Pjanic igrao svake sedmice. (tj kad je igrao)

Druga stvar, djecica s foruma jos ne znaju koju poziciju igraju odredjeni igraci. Guraju ga u Arsenal gdje su mu izravna kurencija Wilshere, Fabregas i Ramsey; pa onda nabrajaju konkurenciju u Tottenhamu, iako se mahom radi o sirovim igarcima, na poziciji DMC-a. (Huddlestone, Jenas, Palacios) Van der Vart je jedina konkurecnija, a znamo da je on pomjeren u napad kao poluspica.

I sta ako ne pocne svaku? To, kao, u Lyonu ima zagarantovano mjesto? :lol:

Dabogda da predje, al sumnjam da ce se transfer realizirati, zbogradi moje podrske toj soluciji :mrgreen:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 11 jul 2011, 11:02

kimbo je napisao/la:
Halo bola pa pricamo o fudbalu a ne hrvanju cu nema kila. Kila i snaga su bitna ovim sporacima tipa Dzeko koji ne mogu potrcati a Pjana je vizljast i brz i u nogama i u glavi . Upravo bi mu zato odgovarala Engleska liga da se zalijecu oni krkani na njega kao bikovi.
Da pricamo o fudbalu. Engleski fudbal je najbolji na svijetu, a podrazumijeva veoma ostre startove i veoma snaznu duel igru. Moze Pjanic biti brz u nogama i glavi, ali ako ce ga skoro svaki drugi igrac bez problema gurnuti u svakom duelu, to nie to. Malo teretane mu nebi naskodilo. Pored toga on je jos mlad i lako bi mogao zaraditi neku tezu povredu, kao sto je to slucaj sa Arsenalovim vrticem.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 jul 2011, 13:35

Ponovo se aktualizirala prica o Pjanicevom transferu, ali sad u Spurse, pa se onda ponovo spominje Wolfsburg.
Imamo novog Dzeku ovog ljeta, sigurno se sjecate koliko se vukla prica o Dzekinom transferu, prosao je kroz sve i jedan svjetski klub, od Spanije do Italije, pa do Engleske, pa se napokon zavrsilo.
Sad, nakon Hamburga, Lazia, Wolfsburga, Galatasaraya spominju se Spursi . Kao i uvijek, kod ovih pet mogucih transfera, mediji se osvrcu na svoje ''tajne izvore'', potvrdjenih informacija ni na vidiku .. Pitam se samo ko je sljedeci potencijalni kupac Pjanica ?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jul 2011, 15:31

Samo sto Pjana za razliku od Dzeke po 1000 puta puta ponavlja da nece za sad nigdje.
Uveliko se pita i igraca.A ako je u pitanju onaj **** tim,onda mu bolje i da ostane gdje jeste.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, Google Adsense [Bot], kakarut, Muumii, s4mke i 55 gostiju.