NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Stvarno mi nije jasna situacija u sirokom.
Pa istuk ne bi trebao trenirati ni drinu...
A ima ovakve igrace...
A ima ovakve igrace...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
vjeruj mi da nije jasna nikom od navijača Širokog..ackeey je napisao/la:Stvarno mi nije jasna situacija u sirokom.
A ima ovakve igrace...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Kao što sam vam prognozirao poraz u Trebinju,sad vam prognoziram sigurnu pobjedu u Tuzli,naravno ako sve bude regularno.
Mnogo ste bolja ekipa.
Mnogo ste bolja ekipa.
Evo uvijek kad komentiram naše rezultate nadam se našoj pobjedi ili najmanje bodu,ali mislim da sad nemamo šanse da dobijemo u tuzli,možda izvući nekako 0-0,ali pobjediti cisto sumnjam,trener katastrofa,pa on nemore motivirati igrače da ga ****,igrači posle poraa utrebinju prave pijanku u posušju...a tako ćemo teško nešto napraviti,ako će ištuk otići posle poraza nek nas dobiju i 10-0
- Barney Stinson
- Kontakt:
Što je najžalosnije sada ce dobiti u Tuzli i opet se vrtimo u krug sa Ištukom...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Uprava je problem.Kako se moze dogoditi da u jedan klub u 4 godine jedan trener dođe 3 puta,a svaki put ode zbog losih rezultata.I samo se mjenjaju on i Barbarić,koji je isto tako bio nekoliko puta i uvijek odlazio zbog losih rezultata osim ovog zadnjeg puta kad je imao ponudu iz Japana.A i tad smo imali lose rezultate,samo se prisjetite.Trener je kod nas produzena ruka predsjednika a to ne smije biti.Čuj pijanka u Posušju.Je da je Grdović,i ja sam mislio iciackeey je napisao/la:Stvarno mi nije jasna situacija u sirokom.
A ima ovakve igrace...

Vec cetiri poraza, to mi nekako ne lici na vas klub. Odnosno nisam navikao na to, ocigledno da nesto ne stima.
Normalno je trener kriv, ali valjda i nije bas sve i do njega.
Kriva je uprava sto je dovela ovog trenera,i naravno krivi su igrači kojima je svejedno,pobjedili izgubili nerješili.Elmar je napisao/la:Vec cetiri poraza, to mi nekako ne lici na vas klub. Odnosno nisam navikao na to, ocigledno da nesto ne stima.

- Neprilagodjen
- Kontakt:
Je li ovaj Roskam stranac?
Široki sutra u 16 sati igra protiv GOŠK-a.Utakmica se igra u našem kampu 

Mislim da se kod nas igrači iz Hrvatske i Srbije ne smatraju strancimaNeprilagodjen je napisao/la:Je li ovaj Roskam stranac?

- Neprilagodjen
- Kontakt:
Ima cudno prezime,nikad nisam cuo za to prezime,mislio sam da je neki juznoamerikanac. Odakle je,iz Hrvatske?
Mjesto rođenja Vrgorac,Splitska zupanija.Sad gdje zivi ,nemam pojma

u Kupu Omladinac Mionica ...extra...

Utakmica protiv GOŠK-a odgođena za sutra u 16 sati.Sreca nas prati u kupu.Jeli ovo zadnja utakmica u kupu ovu jesen.Ako prođemo jeli slijedeća na proljeće ili???
ja mislim da jest..četrtfinale polu i finale je na proljeceŠB.TRN je napisao/la:Utakmica protiv GOŠK-a odgođena za sutra u 16 sati.Sreca nas prati u kupu.Jeli ovo zadnja utakmica u kupu ovu jesen.Ako prođemo jeli slijedeća na proljeće ili???
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Dosad nije bilo tako.Kevin je napisao/la:ja mislim da jest..četrtfinale polu i finale je na proljeceŠB.TRN je napisao/la:Utakmica protiv GOŠK-a odgođena za sutra u 16 sati.Sreca nas prati u kupu.Jeli ovo zadnja utakmica u kupu ovu jesen.Ako prođemo jeli slijedeća na proljeće ili???
ili je onda samo polu i finale na proljece...Neprilagodjen je napisao/la:Dosad nije bilo tako.Kevin je napisao/la:ja mislim da jest..četrtfinale polu i finale je na proljeceŠB.TRN je napisao/la:Utakmica protiv GOŠK-a odgođena za sutra u 16 sati.Sreca nas prati u kupu.Jeli ovo zadnja utakmica u kupu ovu jesen.Ako prođemo jeli slijedeća na proljeće ili???
1/8 finala Kupa BiH:
NK "Omladinac" Mionica vs. NK "Široki Brijeg" Široki Brijeg
Nadam se dolasku Škripara u Mionicu, i valjda bude dobra tekma sa malo golova
NK "Omladinac" Mionica vs. NK "Široki Brijeg" Široki Brijeg
Nadam se dolasku Škripara u Mionicu, i valjda bude dobra tekma sa malo golova

Ja mislim da ovakav trenutni Siroki moze pasti od svakoga.Kevin je napisao/la:u Kupu Omladinac Mionica ...extra...![]()
![]()
![]()
A ovi su izbacili ekipu BSK-a u gostima.
Pa sta sad, nece se ljudi predati unaprijed.

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, avalPacidoroP, b00t, Vanja8 i 29 gostiju.