al dobro nekim je i Salihamidzic bio prosjecan igrac
Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Senad Lulic
treba nekad pogledat tekmu serija A i Lacija i kako lik igra pa komentarisati kvalitete Lulica...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Napokon na visini zadatka, odlična partija. 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Iskljucivi krivac za go Belgije, nije mi jasno sta je cekao u onoj situaciji. Bolje da nije ni krenuo na covjeka, Bega bi onda vjerovatno bio koncentrisaniji, ovako je mislio da ce je Lulic pokupiti klizecim/blokom, kao sto je i morao.
Molim? Imao bezbroj kardinalnih gresaka u odbrani, u napadu nula. Standardno za njega.Clutch je napisao/la:Napokon na visini zadatka, odlična partija.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
imate obraza da ga kritikujete za igru večeras 
Slazem se, mogao je bolje. Lulic odavno ne igra dobro za repku.Cartman je napisao/la:Molim? Imao bezbroj kardinalnih gresaka u odbrani, u napadu nula. Standardno za njega.Clutch je napisao/la:Napokon na visini zadatka, odlična partija.
*since 29 sep 2008, 13:05
Mozda znas nesto o fudbalu, ali ti garantujem da nemas znanje i sto je jos bitnije, bogato vlastito fudbalsko iskustvo koje ova momcina ima.Clutch je napisao/la:Kaže momčina isključivi krivac
a koje ti to iskustvo imas ? 2 mjeseca treniranja u vrbanjusi ?fcz je napisao/la:Mozda znas nesto o fudbalu, ali ti garantujem da nemas znanje i sto je jos bitnije, bogato vlastito fudbalsko iskustvo koje ova momcina ima.Clutch je napisao/la:Kaže momčina isključivi krivacDakle jos jednom, Senad Lulic je donio bod Belgiji.
kako je to Lulic kriv za gol ? hajd strucnjace sa bogatim fudbalskim iskustvom prosvijetli nas.
Odlican bravo Lulicu jos kad je u jednom momentu uletio u sredinu pa poce ganjat loptu..steta sto je Sušić snjim drzao lijevu stranu da je imao Viscu mozda bi se mogao mijenjati snjim ponekad..
Lulic jednostavno treba svoju poziciju da bi pokazao nešto. Nije on neki kalibar WC igraca, da ga možeš šaltati s pozicije na poziciju da i dalje bude dobar.
Veceras bio bolji nego u Welsu, ali opet nije to-to što Senad može pokazati.
Veceras bio bolji nego u Welsu, ali opet nije to-to što Senad može pokazati.
Čovjek je krilni igrač, može 100x proći 1 na 1, no kod nas igrao beka isključivo da bi pojedinci dobili mjesto u prvih jedanaest.
Precijenjen i vrlo ogranicen igrac 
Hajduk > Lazioautogol je napisao/la:Precijenjen i vrlo ogranicen igrac
susic je bolje krilo od njegaautogol je napisao/la:Precijenjen i vrlo ogranicen igrac
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
covjek na svakoj utakmici zahvaljujuci teletini s klupe igra i beka i krilo... jedino da ima motor u guzici pa moze toliko trcati
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ovaj opravdava svoj nick. Garant je iz autogola i nastao kad je ovako naopakjasmin10 je napisao/la:susic je bolje krilo od njegaautogol je napisao/la:Precijenjen i vrlo ogranicen igrac![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
samo ne znam kad trolcina napisa 1000 postova a nisam ga ni primjetio do vecerasnjih istupa, al hajd nece jos dugo
jedan brat s unitedove teme ga je htio rijesit, ali nije smio na okrsaj hahahahmirzatele je napisao/la:samo ne znam kad trolcina napisa 1000 postova a nisam ga ni primjetio do vecerasnjih istupa, al hajd nece jos dugo
kakav okrsajBelmin6 je napisao/la:jedan brat s unitedove teme ga je htio rijesit, ali nije smio na okrsaj hahahahmirzatele je napisao/la:samo ne znam kad trolcina napisa 1000 postova a nisam ga ni primjetio do vecerasnjih istupa, al hajd nece jos dugo