tebi je mozda ž ispod đGT1970 je napisao/la:$ ' $ $ $ је на " $ ? $," о - $ тастатуре
.... ",О,П,%,Ђ,Ж.. % је $ ' ' Ж на ' '???? (?)
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Jel zna ko objasniti laicki kako rade ove stranice neobux i goolge adsen il ova http://members.mybrowsercash.com/regist ... d=&src=&c=" onclick="window.open(this.href);return false;
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ima li neko da poznaje nekog ko radi card sharing, treba mi za dream box, ovaj sto sam do sada kod njega bio poceo me izbjegavati, napaltio za godinu i kad sam restartovao computer vise ence da uzme sebi 5 minuta vremena da mi ponovo instalira taj program sto ide. Pa ako neko nekog poznaje neka mi se javi na pp.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Imas li svoje web stranice, koje generiraju oko 10.000 posjeta dnevno mozes ocekivati zaradu od nekih 100€ mjescno ili vise ako su stranice na engleskom jeziku.Senaid L.F.C je napisao/la:Jel zna ko objasniti laicki kako rade ove stranice neobux i goolge adsen il ova http://members.mybrowsercash.com/regist ... d=&src=&c=" onclick="window.open(this.href);return false;
Drugacije ih ne mozes iskorsitit...
Sam si kriv sto si nasjeo da paltis godinu danaTracy3McGrady je napisao/la:Ima li neko da poznaje nekog ko radi card sharing, treba mi za dream box, ovaj sto sam do sada kod njega bio poceo me izbjegavati, napaltio za godinu i kad sam restartovao computer vise ence da uzme sebi 5 minuta vremena da mi ponovo instalira taj program sto ide. Pa ako neko nekog poznaje neka mi se javi na pp.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
ma ja, i kod mene je tako I O P Š Đ a ispod K L Č Ć ŽMelo15 je napisao/la:tebi je mozda ž ispod đGT1970 je napisao/la:$ ' $ $ $ је на " $ ? $," о - $ тастатуре
.... ",О,П,%,Ђ,Ж.. % је $ ' ' Ж на ' '???? (?)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Interesuje me jedna stvar oko prikopčavanja routera, priključim jedan kabal u modem, jedan u kompjuter.Moram li nakon toga nešto namještati na računaru ? Problem je što kupujem router zbog laptopa i mobitela, a računar je pokvaren
Može li se to nekako namjestiti, i onda samo uključiti u taj pokvareni računar onako radi reda ? 
DRUG NEBI TI PUNCA
- pintol_TM87
- Kontakt:
Imam problema sa chromom...Ne mogu mi se otvoriti re.zultati.com i ISSS za fax i jos neke stvari pa ako neko zna kako da rijesim problem..hvala
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
obriši cookies/kolačiće.
- pintol_TM87
- Kontakt:
nije do tog..pokusao ali ne ide...azTer je napisao/la:obriši cookies/kolačiće.
možda ti antivirus ili neki sličan program blokira te stranice?
probaj ukucat URL tih stranica koje ne možeš otvorit na ovoj stranici, pa vidi šta ti piše:
probaj ukucat URL tih stranica koje ne možeš otvorit na ovoj stranici, pa vidi šta ti piše:
Kod: Označi sve
http://www.downforeveryoneorjustme.com/- pintol_TM87
- Kontakt:
ok probam i to..kako god hvalaazTer je napisao/la:možda ti antivirus ili neki sličan program blokira te stranice?
Kod: Označi sve
http://www.downforeveryoneorjustme.com/
E ovako,kupio sam neko kinesko smece(ustvari dva) USB controllera..Jedan radi sasvim ok dok kod drugog mi izbaci slijedece : One of the USB devices attached to this computer is malfunctioned and Windows does not recognize it..
Device status: No drivers are instaled for this device..
Moze li se kako rijesiti ovaj problem..
- randy_moss
- Kontakt:
Kad pokusam otvoriti neke stranice, pojavi se poruka:
"Opis za ovaj rezultat nedostupan je zbog datoteke robots.txt". Moze li se na neki nacin izbjeci ovo? Da li je neko imao iskustva s ovim?
Zahvaljujem.
"Opis za ovaj rezultat nedostupan je zbog datoteke robots.txt". Moze li se na neki nacin izbjeci ovo? Da li je neko imao iskustva s ovim?
Zahvaljujem.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
To je do stranice ja mislim. One generiraju roobots.txt file i zabranjuju pojedinim "agentima" pristup (agenti su google spider, mobile konekcija i slicno)
"It's one of premier league's oldest lessons .
Molim vas, hitno je.. Može li mi netko dati link download drivera za grafičku u laptopu. Piše na device manageru da je "Standard VGA Graphics Adapter"
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jesi pokusao updateovati preko device managera?
desni klik i update driver, tako nekako
desni klik i update driver, tako nekako
- majestic24
- Kontakt:
ima li ko displaya za lap top??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Imam i ja taj problem sa volanom za pc. Ja sam samo vise putao ukljucim pa iskljucim, sve dok ne proradichily-rz je napisao/la:E ovako,kupio sam neko kinesko smece(ustvari dva) USB controllera..Jedan radi sasvim ok dok kod drugog mi izbaci slijedece : One of the USB devices attached to this computer is malfunctioned and Windows does not recognize it..
A evo i ovo sam pronasao na netu, pa probaj:
1]Go to control pannel
2]Go to System and Security
3]Go to Device Manager
4]Click Universal Serial Bus Controllers
5]Right click the USB
6]Click Uninstall
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Unknown Genius
- Kontakt:
Desni klik na My Computer -> Properties -> Hardware -> Device manager i tu ako ti ima neka greška sa nekim uređajem prikazat će ti žut upitnik... Ako bude to, trebaće ti CD sa drajverima ili možeš potražiti na guglu, klikneš na taj uređaj što predstavlja problem i odeš na driver -> update driver i on će sam naći odgovarajući drajver.chily-rz je napisao/la:E ovako,kupio sam neko kinesko smece(ustvari dva) USB controllera..Jedan radi sasvim ok dok kod drugog mi izbaci slijedece : One of the USB devices attached to this computer is malfunctioned and Windows does not recognize it..
http://download.cnet.com/Standard-VGA-G ... 63956.html" onclick="window.open(this.href);return false; Valjda će ti ovo pomoći, imam ga ja na CD-u, nisam nikad skidao.Toxicity je napisao/la:Molim vas, hitno je.. Može li mi netko dati link download drivera za grafičku u laptopu. Piše na device manageru da je "Standard VGA Graphics Adapter"
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Mesut Ozil 10
- Kontakt:
helpajte ljudi 
naime vis 2-3 dana kad hocu da pogledam video na yt , ono mi stoji crna slika. Nit ucitava nit se ista cuje .. sve je updateovano , mozilla 16.02
naime vis 2-3 dana kad hocu da pogledam video na yt , ono mi stoji crna slika. Nit ucitava nit se ista cuje .. sve je updateovano , mozilla 16.02
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.