Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

sin3x
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la sin3x » 06 apr 2010, 17:36

harishp je napisao/la:Arsenal bi samo napravio Londonski Real ,u napadu ne znas ko je jaci a u odbrani truhlo da truhlije ne moze biti. :roll:
pa sta ces kad je vermealen iz odbrane dao 7 golova u premiershipu ... mislim da za odbranu nisi upravu jer bekovi su odlicni ali drugi stoper pored TV-a i golman bi morao doci ...
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 apr 2010, 17:38

Pa jbt ja zaboravio na rezerve Arsenala kakvih samo tu kvalitetnih maldih igraca u odbrani ima:Hoyte,Nordveit,Gilbert,Gibbs,koliko ih ima nece biti ni potrebe da se dovodi iko.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 06 apr 2010, 17:42

Devil je napisao/la:Pa jbt ja zaboravio na rezerve Arsenala kakvih samo tu kvalitetnih maldih igraca u odbrani ima:Hoyte,Nordveit,Gilbert,Gibbs,koliko ih ima nece biti ni potrebe da se dovodi iko.
ovaj prvi je standardan u Nürnberg-u dobar je potencijal i moze se razviti u dobrog igraca pogotovo zato sto je sol tu da pomogne ... dok je gibbs vec u prvom timu samo je sada povrijedjen ... na toj lijevoj strani smo najjaci (bar sto se tice kolicine igraca) clichy,traore,gibbs(gibbs je po prirodi lijevi vezni ali dobro je uskocio kao lijevi bek)

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 06 apr 2010, 17:43

sin3x je napisao/la:.. senderos ma ne zna ni on sta hoce ...
kad ga vec spomenu , sta se desi s njim , znam da je bio u Milanu , vratio se i onda je opet negdje otisao ?
Nekad davno je on znao pruziti dobre partije , al je propao odavno -.-

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 apr 2010, 17:44

Furymaker je napisao/la:
kad ga vec spomenu , sta se desi s njim , znam da je bio u Milanu , vratio se i onda je opet negdje otisao ?
Eno ga u Evertonu
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 06 apr 2010, 17:48

Devil je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:
Eno ga u Evertonu
ma nikad njemu nece wenger oprostiti sto je onako otisao u milan ... a sad u everton ne pratim kakav je mozda je i dobar ali ne vjerujem da ce ostati u arsenalu ..

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 apr 2010, 17:50

Prodan je ba Evertonu ;)

Imamo extra mlade igrače, a kad ih Arsenal nema, al mislim da uz TV-a se mora dovest još jedan provjeren stoper kao i TV ( iako je i on mlad al je iskusniji nego iz omladinske škole ) i da trebamo golmana, najviše bi volio Akinfeeva iz CSKA :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 06 apr 2010, 17:52

GunnerS je napisao/la:Prodan je ba Evertonu ;)

Imamo extra mlade igrače, a kad ih Arsenal nema, al mislim da uz TV-a se mora dovest još jedan provjeren stoper kao i TV ( iako je i on mlad al je iskusniji nego iz omladinske škole ) i da trebamo golmana, najviše bi volio Akinfeeva iz CSKA :)
eh kad bi se doveo akinfeev ali bio bi dobar i lloris .. ugl bolji od almunie nego neka nama munja veceras bude kao i proslu utakmicu protiv barce i bice ok :P

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 apr 2010, 17:53

Ma nije on loš al je, hmm, kao Bartez :) Da Bog sačuva šta odbrani al ga zna primit, ono nebi ni ja primio ;)

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 06 apr 2010, 17:55

GunnerS je napisao/la:Ma nije on loš al je, hmm, kao Bartez :) Da Bog sačuva šta odbrani al ga zna primit, ono nebi ni ja primio ;)
pa isto kao i almunia vidio si protiv barce kako je branio a protiv birminghama je zaj.ebao kulturno ... lloris je jos mlad i mozda ce poraditi na svojoj stabilnosti... ali akinfeev je stvarno ''must have'' :P

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 06 apr 2010, 17:56

Da ne bude venger večeras igrao sa devetoricom kao bracina vrbanjuša protiv orlića

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 apr 2010, 17:58

Al Akinfeeva neće CSKA dat za male pare a znamo Wengera i njegov đep :) Neda taj marke više nego što on misli da vrijedi :) Al dobro, ja se slažem sa tim i podupirem ga kao i većina 80% navijača, bolje i tako nego kao Real, Chelsea, Man City i ostali a opet ništa ne osvajaju...

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 06 apr 2010, 18:01

GunnerS je napisao/la:Al Akinfeeva neće CSKA dat za male pare a znamo Wengera i njegov đep :) Neda taj marke više nego što on misli da vrijedi :) Al dobro, ja se slažem sa tim i podupirem ga kao i većina 80% navijača, bolje i tako nego kao Real, Chelsea, Man City i ostali a opet ništa ne osvajaju...
ma mozda bi kostao onako kao i arshavin mozda i manje ali bi nam sigurno bio 10-15 godina ... nadam se da ce dovesti nekog dobrog golmana ali ne dobrog za 10 godina nego sada :D

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 apr 2010, 18:03

Nadam se da će njega dovest, al opet.. Prvo da se završi prvenstvo sa što boljim rezultatom kao i LP ;)

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 06 apr 2010, 18:05

GunnerS je napisao/la:Nadam se da će njega dovest, al opet.. Prvo da se završi prvenstvo sa što boljim rezultatom kao i LP ;)
hahahha ma nista samo pobijediti barcu,tottenham,man.city itd..... da smo citavi rekao bih 100% da mozemo ali ovako imamo sanse pobijediti ali su manje...

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 apr 2010, 18:06

Sve se može kad se hoče...

Iskreno, više bih volio prvenstvo nego LP al hajd znaj hočemol' osvjoit prvenstvo jer sa nama se nikad ne zna :D

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 06 apr 2010, 18:07

nebi me cudilo da i chelsea i man.utd kiksaju i onda mi u zadnjoj utakmici u zadnjoj minuti izgubimo titulu ...

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 06 apr 2010, 18:09

GunnerS je napisao/la:Al Akinfeeva neće CSKA dat za male pare a znamo Wengera i njegov đep :) Neda taj marke više nego što on misli da vrijedi :) Al dobro, ja se slažem sa tim i podupirem ga kao i većina 80% navijača, bolje i tako nego kao Real, Chelsea, Man City i ostali a opet ništa ne osvajaju...
Ma ja Wengera volim i cijenim zbog te politike , jedan od rijetkih trenera koji ne zeli bacati novce za igrace .
Koliko je puta samo kupio igraca za 500.000e il 1mil i proda za 20mil ili tako nesto .
Ta djeca mu se isplate , al prvo par godina treba dok se ne razviju u prave igrace , evo Walcott 3godine igra i jos nije postao ona "svjetska top klasa" , i sigurno jos jedna godina i postat ce , ako koja ozljeda ne utice na njegov razvoj .
Al sve u svemu ja mislim da Arsenalu treba upravo Akinfeev ili Hugo Lloris , mislim da je Lloris jeftiniji i mladji , al Akinfeev je dokazan . Tu uz golmana vam treba jedan extra dobar stoper uz TV , Gallasa godine i ozljede pokvarise , dok je Cambell ipak onaj koji uskoci kad su ozljede u pitanju , bas kao i Silvestre.
Mozda bi bio dobar onaj Subotic iz Borussie D.

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 06 apr 2010, 21:32

Ev zavrsi se poluvrijeme, samo da vam kazem da djabe mislite da je arsenal u rangu Institucije... zao mi vas je jer mi je arsenal drag al kad ste se vako fino digli i svasta nesh ocekivali trebao vas je neko spustit... pozz za realne navijace!!!

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 06 apr 2010, 21:35

Pa nema 8 igrača buraze bolan igraju obranu bore se za mene su momčad i trener INSTITUCIJA!
Go.Go ! :P :P

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.