Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

TeaM87
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la TeaM87 » 17 sep 2011, 13:01

čamac je napisao/la:90 godina postojanja rijetko ko može proslaviti na našim prostorima, a mi fala Bogu možemo i moramo na to biti ponosni. Shvatite dušmane jer oni bi sve dali da imaju makar dio onoga što imamo mi. Čestitke plavoj armiji širom svijeta.

I na kraju da iskoristim priliku i poručim ovom Udbaško-Pitarskom Smradu (skračeno UPS). Umriječeš bijedniče, ali 9 banki Torpeda (Metalca) dočekati nećeš.

Toliko od mene.

Nevjerujem :lol: :lol: :lol:

Sa FKZ foruma.
FKŽ !

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 18 sep 2011, 23:07

samosarajvo je napisao/la:Sudio je Vukasović, zaposlen u komitetu za normalizaciju.
Pricajte sta hocete ali tu nesto smrdi.Ja sam to i pisao na ovom forumu i prije pocetka lige.
Ivica Osim otac Amara Osima. Ivica predsjednik a Amar trener Zelje, ko je mislio da se ove godine Zelji nece navlacit budala je i to teska. Evidentno je da imate slabiji igracki kadar od Sarajeva i Borca a i puno je slabiji od onog od prosle godine i od predprosle...to se nekako moralo nadoknadit.
Mozda to navlacenje nece bit za titule ali kako igrate i Europa vam je upitna ...

Tuzno fakat.
Evo prvi put ovdje postavljam neciji post jer inace ne zelim nikoga da ismijavam ali ovaj bas nema pojma sta prica. I molim vas nemojte se prepucavati ovdje o ovome i raspravljati nije mi to bio cilj.
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 18 sep 2011, 23:11

diego_TM je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Sudio je Vukasović, zaposlen u komitetu za normalizaciju.
Pricajte sta hocete ali tu nesto smrdi.Ja sam to i pisao na ovom forumu i prije pocetka lige.
Ivica Osim otac Amara Osima. Ivica predsjednik a Amar trener Zelje, ko je mislio da se ove godine Zelji nece navlacit budala je i to teska. Evidentno je da imate slabiji igracki kadar od Sarajeva i Borca a i puno je slabiji od onog od prosle godine i od predprosle...to se nekako moralo nadoknadit.
Mozda to navlacenje nece bit za titule ali kako igrate i Europa vam je upitna ...

Tuzno fakat.
Evo prvi put ovdje postavljam neciji post jer inace ne zelim nikoga da ismijavam ali ovaj bas nema pojma sta prica. I molim vas nemojte se prepucavati ovdje o ovome i raspravljati nije mi to bio cilj.
najgore sto je svaka rijec susta istina i mrtva cinjenica :!: :!: :!: :!:

@samosarajvo svaka cast 8-)
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 18 sep 2011, 23:15

underground je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:

Tuzno fakat.
najgore sto je svaka rijec susta istina i mrtva cinjenica :!: :!: :!: :!:

@samosarajvo svaka cast 8-)
barbarez je napisao/la:Ja se trudim ,ali zaista ne razumijem.Pa da Ivica navlaci Zelji ,Zeljo bi bio prvi ,a ne 5 jarane.Samosarajevo,Ko si ti i kako te bolan nije stid,pricati o postenju Ivice Osima.Zaista nije potrebno naglasavati sta je taj covjek uradio sve za nas fudbal a i fudbal openito.Jeli vam sada jasno Bosanci i Hercegovci,zasto godinama legende nase ne zele biti ni blizu naseg fudbala,pa jedan od razloga je i ovo.Sto su navijaci i nas narod u stanju od legendi,napraviti najomrazenije licnosti u svega mjesec dana.Da li je njima potrebno da ih prozivaju pacenici koji u svom zivotu nisu uradili nista vrijedno pomena,ali sebi daju za pravo da pljuju ljude koji su uradili jako mnogo,pa cak i da im omoguce da gledaju taj svoj klub kako u Europi ,tako i u nasoj ligi.Zar vi stvarno mislite,da je Ivica pao tako nisko da svoj ugled stavlja na kocku.Zalosno je da Ivicu primaju neki Blateri,Platiniji,ali nadje se samosarajevo i njegova braca istomisljenika,isfrustrirana time sto je to legenda najveceg rivala,i onda oni dovode u pitanje postenje covjeka,koji je u sred Beograda,pokazao sta znaci biti posten i biti pravi Bosanac,a mogao se praviti budala ,kao i mnogi tada.Moljakali su ga godinama da dodje u savez,i kada poslije onako teske bolesti ,prihvati da narusenog zdravlja spasi nas fudbal,nadju se ovi glupani da njegovo postenje stavljaju pod sumnju.Stvarno Bosno jesi prokleta.Fuj
Covjek objasnio. Zadnja moja na ove citate.
1. Željo
2. Liverpool

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 18 sep 2011, 23:20

ma navlaci vam se i gotovo bio to osim il neko drugi uglavnom vam se navlaci haj sad vozdra

EDIT: dobar ti lave potpis :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 19 sep 2011, 14:08

underground je napisao/la:ma navlaci vam se i gotovo bio to osim il neko drugi uglavnom vam se navlaci haj sad vozdra

EDIT: dobar ti lave potpis :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 19 sep 2011, 18:46

Boateng_27 je napisao/la:
underground je napisao/la:ma navlaci vam se i gotovo bio to osim il neko drugi uglavnom vam se navlaci haj sad vozdra

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
hahaha jbg podrska :D :D
1. Željo
2. Liverpool

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 19 sep 2011, 23:18

S teme Ljepotice :mrgreen: :lol: :lol:
Goalgetter je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:Alexandra Stan, Rumunka 8-)
slika
[youtube][/youtube]

:mrgreen: :mrgreen:

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 20 sep 2011, 18:16

admin je napisao/la:
tm87gigo je napisao/la:
& & ? 1926 je napisao/la:У & је права " " вас " нас !
& $ ",с пуно % " $ се % $!$ ' " најтежа " за & ове ".
А ? ' " $ & ",а она ' је $ " " уз &!
' се ",? ? $ - те се " $ &,не % &,? " те " на го свој,него % - те на % $ " ? % су ' $ &.То је ' " $,не ' се ? & - :mrgreen: .$ су ' %,ту сте ја ? " $ нас," " " "." ' ту $,& $ су " $ " за $ ",& $ & 1-0,$ & ' $ го :D
Jarane one hjeroglife nista nerazumijem, hajde nam prevedi ;) vratio se iz Bonovica bio na odmoru 15 dana sto samo odgovorio kretenu koji je pisao gluposti, administracija hvala. :D
mora da si vrijeđao nekog forumaša. vidim nisi ništa naučio u Bonovićima, ajde još 7 dana, utvrdi gradivo.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 20 sep 2011, 19:49

mora da si vrijeđao nekog forumaša. vidim nisi ništa naučio u Bonovićima, ajde još 7 dana, utvrdi gradivo.
Red dominira ovih dana, ustvari na "lijep način" pošalje nekog na nagradno putovanje u Banerland. :lol:

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 21 sep 2011, 19:29

warden je napisao/la: novi trener :
sto je najvazniji Ranieri mi izgleda stalozen ,a onaj Gaspa podsjeca me na jednog lika iz crtica 90 nesto kao dinosuari neki i ljudi prijatelji a on isti jedan od neandertalaca koji se druzio sa dinousarima ...

:lol: :lol: :lol:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 21 sep 2011, 19:35

Boateng_27 je napisao/la:
warden je napisao/la: novi trener :
sto je najvazniji Ranieri mi izgleda stalozen ,a onaj Gaspa podsjeca me na jednog lika iz crtica 90 nesto kao dinosuari neki i ljudi prijatelji a on isti jedan od neandertalaca koji se druzio sa dinousarima ...

slika

:lol: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 21 sep 2011, 21:57

slika

slika
:mrgreen:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 sep 2011, 15:05

fanatikos je napisao/la:kako je krenulo s prodajom ulaznica izgleda da ce biti ''hajmo istok hajmo zapad'' i u Parizu :D :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 22 sep 2011, 19:36

Yuto je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Otišao Gasperini došao Ranieri i šta su postigli ? :D
Postigli su ono sto su htjeli : a to je da ti imas sta pisat na ovoj temi.Svaki dan se budim sa nadom da ces posjetit ovu temu i napisat sta pametno i evo ovom prilikom bih da ti se zahvalim sto uvelicavas ovu temu svojim prisustvom. Hvala !

Uzivam citajuci tvoje postove,cak mi se malkice i digne kad vidim da si ti posto i bude mi nekako toplo oko srca.Moro sam izrazit svoja osjecanja koja gajim prema tvojim postovima jer svaki je zanimljiviji,bolji i sadrzajniji od prethodnog.

Iskreno se nadam da ces i dalje pisat ovdje te mi tako uslisit zelju za uzivanje u tvojim dubokoumnim i nikad provokatorskim postovima.Zaista si primjeran clan ovog foruma i moja jedina zelja u zivotu je da nastavim citat tvoje postove.

P.S.Hvala ti !
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 22 sep 2011, 19:48

warden je napisao/la:
Yuto je napisao/la:
Postigli su ono sto su htjeli : a to je da ti imas sta pisat na ovoj temi.Svaki dan se budim sa nadom da ces posjetit ovu temu i napisat sta pametno i evo ovom prilikom bih da ti se zahvalim sto uvelicavas ovu temu svojim prisustvom. Hvala !

Uzivam citajuci tvoje postove,cak mi se malkice i digne kad vidim da si ti posto i bude mi nekako toplo oko srca.Moro sam izrazit svoja osjecanja koja gajim prema tvojim postovima jer svaki je zanimljiviji,bolji i sadrzajniji od prethodnog.

Iskreno se nadam da ces i dalje pisat ovdje te mi tako uslisit zelju za uzivanje u tvojim dubokoumnim i nikad provokatorskim postovima.Zaista si primjeran clan ovog foruma i moja jedina zelja u zivotu je da nastavim citat tvoje postove.

P.S.Hvala ti !
:lol:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 22 sep 2011, 19:50

warden je napisao/la:
Yuto je napisao/la:

P.S.Hvala ti !

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 22 sep 2011, 21:58

admin je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la: ACHTUNG, ACHTUNG !!

upravo sam izasao iz hale, izbacio po` kile govana iz sebe, ono izrahatio se, ono na`...al sto je cudno, ja sam to isto uradio i jucer, al to je vjerovatno sto puno jedem, al jjebiga, mora se zuljat....ALI TO SAM JA I PONOSIM SE TIME ! stavi ovo na svoj status ako seres svaki dan...
pošto si bio tako uspješan, ajde malo se odmori. jedno 14 dana.
:lol:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 23 sep 2011, 09:34

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

oleših se od smijeha čuj ''ACHTUNG, ACHTUNG'' :lol: :lol:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 25 sep 2011, 00:52

nicaze_072 je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
aguero88_ je napisao/la:i po ko zna koji put, trcite policiji ili miliciji, zato je TM ? :lol:
bravo, trcite policiji, tm, koja zdrava logika, samo me zanima sta bi ti ili bilo ko drugi u onoj situaciji uradio, cekao da te kamen pogodi u glavu, pardon nije kamen, vec cigla ?

Ja bi se trudio uhvatiti sto veci kamen, onda tim kamenom uzvratiti i bar trojicu od jednom onesposobiti za daljni fajt. U toku te akcije onda bih savladao policajca i oduzeo mu municiju i pistolj. Municiju bi bacio, a drskom bi udarao po tribini dok ne bih prebio bar 2000 lesinara. Kad me uhapse, onda bi u istraznom zatvoru na ogledalu precrtao plan zatvora sa tetovaze koju sam istetovirao prije utakmice, pobjegao i dosao vama dvojici na vrata opaliti po sljagu jer on pise gluposti, a ti se ko klen hvatas na to!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.