HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 19 feb 2010, 09:05

To i nije neka vijest!
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 19 feb 2010, 12:16

HŠKZ MOSTAR je napisao/la:To i nije neka vijest!
dobro si brate...to je konstanta!!!!
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

ero
Kontakt:

Post Postao/la ero » 19 feb 2010, 15:06

pile87 je napisao/la:
ero je napisao/la:

samo nesto moram da pojasnim, nije mi jasno da niko nikad nije čuo za zrinjski a svak ono zna zašto je ukinut bio. bilo je i drugih hrvatski klubova koji nisu bili ukinuti to je točno! al rijetki su imali ono sto su ustvari trebali imat na svome grbu. samo sto je zrinjski iz male sredine pa je lakše svrgnut...sto recimo nije slucaj sa npr. Dinamom jer je iza dinama velika masa i veliki grad.

i to sto te interesira hoce li ultrasi i zrinjski obiljezit nadolazece godine za mene je jedan veliki kompliment kad ti o tome razmišljaš!

a što se tiče klubova koji su bili nesto prije rata,njima svaka čast poštujem ih i cijenim a najviše NK Željezničar i najdraže mi je kad igramo sa željom. izvini ja napiso NK Željezničar tako naviko a i čudno mi nesto,ne zamjeri
Nije pogresno ni NK Zeljeznicar sve zavisi logicno je da je tebi lakse reci ili napisati NK, dok je meni prihvatiljivo i jedno i drugo i ne pravi mi nikakav problem.Kao da gledam da ce mo izvuci vas za ovaj kup racunajuci da ce biti neke muljavine....tako da se vjerovatno ubrzo druzimo, nadam se uz fer i sportsko navijanje sa obje strane i naravno da pobjedi onaj koji zasluzi.

slažem se sa svime sto si napiso,a što se tiče muljaže pa naravno da ce je bit. da je imalo pošteno parovi bi se davno izvukli a ne ovako čekaju da se rasplete vrh tabele pa da onda izvuku parove.

ja osobno najvise volim i gotivim tekme sa željom,nikad necu zaboravit onu utakmicu pob BB-om za prvaka kad smo se borili.odlična tekma i navijanje...

a što se tiče fer i sportskog navijanja i ja sam za, samo neznam sta je uvreda za nekoga...meni uvreda nije niti moze biti kad neko pjeva o bosni i svom narodu pa tako nebi trebalo biti ni sa druge strane kad neko pjeva o svom narodu...da ne ulazim u raspravu(o svom narodu u bih)

onda kad je gorila ona zastava na grbavici koliko sam ja mogao primjetit vecina ljudi to nije gledala kao potez manijaka nego nesto drugo. čak smo im pjevali "ne smijete na jug" što ih je najvise isprovociralo. valjda nismo pogriješili jer prije naše tekme je bila neka tuča na jugu...

pozdrav

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 19 feb 2010, 19:47

Trener nam za regionalnu ligu,aj neka!
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 21 feb 2010, 12:15

Jel istina da je nabavljen novi bijeli autobus sa crvenom lentom?! :D :mrgreen: 8-)
HSK Zrinjski Mostar

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 21 feb 2010, 13:24

Danas ćemo u Ortiješu sa početkom u 14,30 odigrati posljednju pripremnu utakmicu pred početak proljetnog dijela Premier lige BiH. Protivnik je Leotar iz Trebinja, i najvjerojatnije ćemo vidjeti ekipu koja će sedam dana kasnije nastupiti protiv Zvijezde na startu prvenstva.
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 21 feb 2010, 17:55

Jeste li igrali danas sa Leotarom?

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 21 feb 2010, 18:00

Borčevac je napisao/la:Jeste li igrali danas sa Leotarom?
jesmo i izgubili smo 0-1...promašili smo par čistih zicera,i onda naravno kazna..dali nam ljudi gol glavom iz mrtvog kuta...uglavnom ljudi se branili ko da je za bodove i obranili se...dobra lekcija našim igračima...svaka čast leotaru na pobjedi ali ono je antinogomet.....al ko te pita,dobiše nas trebinjci :shock:
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 21 feb 2010, 18:55

HŠKZ-svetinja je napisao/la:
Borčevac je napisao/la:Jeste li igrali danas sa Leotarom?
jesmo i izgubili smo 0-1...promašili smo par čistih zicera,i onda naravno kazna..dali nam ljudi gol glavom iz mrtvog kuta...uglavnom ljudi se branili ko da je za bodove i obranili se...dobra lekcija našim igračima...svaka čast leotaru na pobjedi ali ono je antinogomet.....al ko te pita,dobiše nas trebinjci :shock:
Što anti-nogomet jel se tuku trebinjci? :)

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 21 feb 2010, 19:03

Pa dobro 0:1 ,bolje da su sad izgubili nego da jednu od prve dvije kuci zajebu.... :mrgreen:
bobby danas ni olimpiski bazen nebi pogodio,igra solidna,trebinjci cvrsti i defanzivni,solidna utakmica na losem terenu nakvasenom i blatnjavom!
HSK Zrinjski Mostar

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 22 feb 2010, 17:09

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 22 feb 2010, 17:13

HŠKZ MOSTAR je napisao/la:Reci im Ibrakoviću
http://www.sendspace.com/file/sj3j1k
Nista,kad Jovic ode u HNL dati mjesto trenera Zrinjskog gos. Ibrakovicu :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 22 feb 2010, 17:16

Ajme meni :D , skroz sam zaboravio na danasnje gostovanje dvojice trenera, imal cijela emisija?
Support Velez, It's logical! ★

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 22 feb 2010, 17:46

HŠKZ MOSTAR je napisao/la:Reci im Ibrakoviću
http://www.sendspace.com/file/sj3j1k
ja bi mu dao još jednu nagradu za ovu izjavu ;)

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 22 feb 2010, 17:59

Mont0 je napisao/la:Ajme meni :D , skroz sam zaboravio na danasnje gostovanje dvojice trenera, imal cijela emisija?
http://www.rdv.ba/

idi pod kategoriju audio....imaš cijelu emisiju..

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 22 feb 2010, 18:02

Nasao, slusam, ne diraj me :D

Edit: Preslusao. Sta ti je reci skola :D Steta sto kratko traje :)
Support Velez, It's logical! ★

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 22 feb 2010, 20:38

Ša kaže jovic,nezadovoljan zalaganjem igrac i pristupom igri,mozda zato sto im kasni placa a para se nema :twisted:
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 22 feb 2010, 21:51

Zanimljiv razgovor između gospode jovica i ibrakovica!
HSK Zrinjski Mostar

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 23 feb 2010, 10:42

babilon jesi dobar ti?? meni se čini da nisi...sve i da jeste tako,šta bola pišeš...jesi ti neki obdusmen,šta li...a mahnita čovjeka....usput,ja sam svaki dan u klubu i znam situaciju bolje nego ti..ugovori su im srezani jer su za ovu ligu imali megalomanske ugovore..stav uprave je da se srežu i to je ok,a za razliku tih para će se praviti pomoćno igralište sa kompletnom infrastrukturom i umjetnom travom..i kupio se bus za igrače jer je onaj stari prno u šišu :D eto da znaš........

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 23 feb 2010, 11:36

HŠKZ-svetinja šta znaš oko ovih tv prenosa, šta to naši zatežu? Hoće love više ili...?

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.