FaraonTM je napisao/la:Struje nestade?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
FaraonTM je napisao/la:Struje nestade?
Zvucis kao prosjecni krkan. Covjek ti nudi vise izvora za informaciju a ti ko brdzanin 'sta ce to meni!? znam ja'FcNankatsu je napisao/la:Nemam ja sta gledati nerelevantne internet formacije. Ja sam ti vise tip koji gleda utakmice pa onda komentarisem.
tebi sretno u pretrazivanju formacija
reptile je napisao/la:Zvucis kao prosjecni krkan. Covjek ti nudi vise izvora za informaciju a ti ko brdzanin 'sta ce to meni!? znam ja'FcNankatsu je napisao/la:Nemam ja sta gledati nerelevantne internet formacije. Ja sam ti vise tip koji gleda utakmice pa onda komentarisem.
-- Eto sportski sajtovi su nevazni al tvoje znanje je neko i nesta. Nek si ti relevatan.![]()
Spusti se ne zemlju, zivota ti. Ovako se prosipas.
Molim te, prvo Kamil Festic pa zatim Riad Bajic, nemoj da preskacemo kvalitet.HenryLloyd je napisao/la:Samo nastavi Riki, abd nas buduci standardni A-reprezentativac.
FcNankatsu je napisao/la:Pa eto sinoc ste ga opet mogli gledati. I jel se igrao 442?
pokusavali dokazati da je on u Želji poceo kao krilni igrac/napadac ili ljudi koji ga prate u turskoj?.
Ali eto da budem relevantan i ja veceras cu ti izlistati linkove turskih portala u kojima hvale rangelova i rikija, kako se nadopunuju i naizmjenicno igraju u spicu i tako postaju neuracunjivi za protivnike.
Fudbal je igra, koja je hvala bogu, malo dinamicnija i slozenija nego to njegovo sturo razmisljanje 442 i bacanje nekih formacija. Ali da to ne vide ljudi koji prate fudbal putem internet stranica.
I da za ovo krkanski: sa krkanima uvjek krkanski jer drugaciji nacin ne razumiju!!!
Pozz do veceras
reptile je napisao/la:Zvucis kao prosjecni krkan. Covjek ti nudi vise izvora za informaciju a ti ko brdzanin 'sta ce to meni!? znam ja'FcNankatsu je napisao/la:Nemam ja sta gledati nerelevantne internet formacije. Ja sam ti vise tip koji gleda utakmice pa onda komentarisem.
-- Eto sportski sajtovi su nevazni al tvoje znanje je neko i nesta. Nek si ti relevatan.![]()
Spusti se ne zemlju, zivota ti. Ovako se prosipas.
FcNankatsu je napisao/la:Eh evo ga i na cemu ja zasnivam svoj krkanluk
Koje Kamil?bhsport je napisao/la:Molim te, prvo Kamil Festic pa zatim Riad Bajic, nemoj da preskacemo kvalitet.HenryLloyd je napisao/la:Samo nastavi Riki, abd nas buduci standardni A-reprezentativac.
Sjećam se da smo prije 2,3 godine igrali neke Mediteranske igre u Turskoj i da je naša reprezentacija bila sastavljena od igrača do 19 godina i na tim igrama je Bajić postigao dva gola od čega jedan pravo lijep i to Turcima čini mi se.HankMoody je napisao/la:Je li neko pratio da li je Riad igrao za U19 repku, negdje sam našao podatak o 2 gola u 2 utakmice, pa ako neko zna, bilo bi super.
Hvala ti.FaraonTM je napisao/la:Sjećam se da smo prije 2,3 godine igrali neke Mediteranske igre u Turskoj i da je naša reprezentacija bila sastavljena od igrača do 19 godina i na tim igrama je Bajić postigao dva gola od čega jedan pravo lijep i to Turcima čini mi se.HankMoody je napisao/la:Je li neko pratio da li je Riad igrao za U19 repku, negdje sam našao podatak o 2 gola u 2 utakmice, pa ako neko zna, bilo bi super.
Sad ne znam da li to računaju u nastupe za u19.
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 12 gostiju.