RK Čelik

krivajaš
Kontakt:

Re: RK Celik

Post Postao/la krivajaš » 30 okt 2011, 22:48

Dervencanin je napisao/la:
dubioza je napisao/la:@krivajas...a inace rukometna reprezentacija igra sve protiv velesila poput kipra,malte i lihtejnstana pa ne moze ni na jedno takmicenje otici... de bolan repka nam je sramota ziva a sve kao neke vrsni igraci...a za krivaju cemo vidjeti uskoro, moja prognoza jedno 10 golova razlike za nas ;)
Hajd ba uzivajte u tome sto ste uz Slogu najbolji u ligi...kakva reprezentacija...ko ce ba u repku iz ove lige....niko...Bosna , Borac i Izvidjac u SEHA ligi nista posebno ne postizu a kamoli s najboljim europskim klubovima..e onda tek mozes mislit sta bi s igracima iz ove lige...Joj jal me vi zenicki poznavaoci rukometa nasmijavate svojom pricom o repki.... :lol:
Ma kakvi oni i rukomet, ja se stvarno ne mogu načuditi izjavama pojedinaca pristalica rk Čelik, u najmanju ruku je smiješno ovo što govore. Do jučer nisu znali gdje je dvorana, ono jadno Bilmišće vazda zjapilo prazno, i sada došli do neke love, dali igračima unaprijed jednu platu, a za koju sedmicu čut će se nezadovoljstvo igrača Čelika, zapravo već se čuje, i to znaju oni malo upućeniji u RK Čelik. dubioza, rob do bagro, pojma vi nemate o rukometu i kakav je rukomet sport te kako se igra u malo naprednijim klubovima, zato prestanite biti smiješni pozivajući se na to da neko iz Čelika treba u reprezentaciju., jer fakat niste normalni.
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 30 okt 2011, 23:06

ja se izvinjavam vama dvojici vrsnim poznavaocima rukometa ako sam vas kako uvrijedio... ovaj text koji sam postavio nisam ja pisao, i nemam namjeru braniti nista napisano o tome... vi ( mislim na vase klubove) cete uskoro dobiti svoje porcije na parketu pa onda raspravljajte sa himzinom mamom, a od mene cete dobiti samo pusu nakon poraza... zaboli mene kurko o cemu vi pricate ili pokusavate da raspravljate s nama, veliki poznavaoci rukometa... meni je drago da i vi nesto u zivotu znate pa makar to bio i o rukometu... samo neka celik razvali te vase klubove s velikom tradicijom da nek se raspada koliko hoce
Republika Zenica

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 31 okt 2011, 20:58

Jel ovo dvorana od rk krivaja ako jeste kako mozete onda prdit o tom za nase Bilimisce i posjeti na istom pa divi vam dvorane jos protiv borca banjaluckog igrali...

slika

slika
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 01 nov 2011, 08:22

Liče prijateljska tekma ;)

" onclick="window.open(this.href);return false;

Protiv Gračanice prošle godine (zanemari ovo "w" :lol: )

Ako imaš FB:

Protiv Bosne. ;)

Krivajina dvorana je uvijek puna, osim kraja dvorane gdje je rezervisano za gostujuće,m a često su dolazili i Robijaši, i Maglajlije i ostali i nikad nisu imali problema, čak naši nabvijači odu tamo pa navijaju sa njima i sl. ;)

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 01 nov 2011, 08:55

NK/RK Krivaja je napisao/la:Liče prijateljska tekma ;)

Ako imaš FB:

Protiv Bosne. ;)

Krivajina dvorana je uvijek puna, osim kraja dvorane gdje je rezervisano za gostujuće,m a često su dolazili i Robijaši, i Maglajlije i ostali i nikad nisu imali problema, čak naši nabvijači odu tamo pa navijaju sa njima i sl. ;)
[youtube][/youtube]

pa onda..

[youtube][/youtube]

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 01 nov 2011, 10:01

NK/RK Krivaja je napisao/la:Liče prijateljska tekma ;)

Ako imaš FB:

Protiv Bosne. ;)

Ma OK sve to stoji al nemozes za Bilimisce reci da zjapi prazno covjece jest da je rukomet bio na drugom pa cak i trecem mjestu al da je bilo prazno to NIKAD...

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 01 nov 2011, 10:18

slika
slika
slika
slika
slika

Bas se sjecam da tekme protiv gracanice....

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 01 nov 2011, 11:51

pogledaj samo video iznad sa Zrinjskim.. to je bilo nešto preludo, navijači bili nabijeni jer dedari nisu htjeli ustati ustvari nisu imali gdje, sve je bilo puno :)

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 01 nov 2011, 16:18

Ništa ja ne kažem, nisam ja ni reko da Bilmište "zjapi", nit sam šta reko protiv RA, ili RZ, što više veoma su mi dragi, a i veći ste gradovi, samim time ima i više navijača, brojniji su i sve to, samo sam želio ukazati da ta utakmica je bila prijateljska, i nije bilo ni plakata nit šta, tako da nije niko ni znao za to ;)

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 07 nov 2011, 23:02

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 08 nov 2011, 14:54

Ne provaljuj se...pa nije Celik tako debilan klub da zakazuje tekmu isti dan kad igra repka...Utakmica protiv Dervente je u subotu u 19.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 08 nov 2011, 15:00

Ne provaljuj se...pa nije Celik tako debilan klub da zakazuje tekmu isti dan kad igra repka...Utakmica protiv Dervente je u subotu u 19.
Vjerovatno su pogriješili na ovoj oficijelnoj stranici RK Čelik, utakmica je u subotu... I mali Ćosić mi je tako rekao :)
Čelik Zenica 1945

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 08 nov 2011, 15:21

Haloo vidis li ti odakle sam je preuzeo info,to je onda do njih sto bi se ja provaljivao...

Dervencanin
Kontakt:

Post Postao/la Dervencanin » 08 nov 2011, 20:45

RoB_Do_BaGrO je napisao/la:
Haloo vidis li ti odakle sam je preuzeo info,to je onda do njih sto bi se ja provaljivao...
Fino odes na zvanicnu stranicu R.S BiH i imas satnicu, sudije imas sve...ljudi primaju platu da to rade, klupske portale hmmmm....svaka cast na entuzijazmu al mi nemamo ni u jednom sportu ni jedan klub dobar portal...

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 08 nov 2011, 20:59

@shaman7 kakve veze imaju navijači Veleža sa temom RK Čelik?
Čelik Zenica 1945

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 08 nov 2011, 21:50

Ma iso sam na zvanicnu stranicu pa mi se bas nesto i ne dopada bolja mi nekako ova nasa sto jest jest najbolja je od svih....Ma hajde sta ima veze petak il subota manje vise 24 sata gore dole ha-ja...

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 09 nov 2011, 09:20

Nimla_RZ je napisao/la:@shaman7 kakve veze imaju navijači Veleža sa temom RK Čelik?
započinju se neke diskusije oko dvorana u premijer ligi, je li puna, je li prazna.. pa samo hocu da kazem da je cak i u Prvoj ligi dvorana punija nego u premijer ligi.. odlično kod vas u Areni ima dosta ljudi, bude raje dvije, dvije i po milje... to je odlično. Istina, vi i pravite rezultat

Ali, ne mogu da shvatim da jedan Prijedor koji ima nogometnu ekipu koja je maltene u raspadu, rukometnu ekipu koja je u najvecem rangu nema tu neku publiku..

RoB_Do_BaGrO
Kontakt:

Post Postao/la RoB_Do_BaGrO » 09 nov 2011, 19:25

Evo ispravka za tekmu protiv Dervente:Utakmica sa Derventom ipak u subotu

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 09 nov 2011, 19:52

Dobili 3 razlike u Gracanici.Jos uvijek nije 100% potvrdjeno ali tako je izgleda zavrsilo.
Nema vise :P

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 09 nov 2011, 20:05

flash je napisao/la:Dobili 3 razlike u Gracanici.Jos uvijek nije 100% potvrdjeno ali tako je izgleda zavrsilo.
tako nekako , čini mi se 31-34 na kraju da je bilo , realno sam očekivao jedno 20 razlike da će Čelik pobjediti , jer 4-5 igrača iz prve postave nije igralo za Gračanicu , ali momci su odigrali iznad svojih očekivanja pogotovo vaši bivši igrači golman Mulahalilović (17-18 odbrana) i d.krilo Osmanhodžić sve što je opucao i zabio je , kao i mladi pivot Zahirović 17god. Kod Čelika Bajramović i Begagić , Lučić... su bili dobri ....

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.