Ženska odbojkaška reprezentacija BiH
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Ženska odbojkaška reprezentacija BiH
Kriminalna igra a jos gori selektor!
- legenda reala
- Kontakt:
Umjesto pobjede 3-0 one ce svojim greskama izgubiti 3-1, sramotna igra u zavrsnicama setova, ako lopta ne ide za Edinu u zavrsnici svi poeni su za Austriju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Drugi set gube samo zbog svoje gluposti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Glupi selektor Babić napravi jednu servis gresku odmah je klupira.Servis isanović bi bio opasniji od paradzik i selimović recimo.
-
- Kontakt:
Ne znam zasto ne koristi Iman Isanovic i ovu Elenu Babic. Frajer forsira istu postavu evo 40 dana otkad su na okupu. Sramotno vodjenje majke mi
-
- Kontakt:
Zato što je debil ,jos prije meca sa slovenijom govori mec je 50:50 ,iako bi dao malu prednost slovenkama ,a Sam slovenac priznao da su naše veliki favoriti.
nisam pratio od pocetka..sta bi na kraju...je li samo jedna ide u zlatnu ligu?
-
- Kontakt:
Slovenija igrala bez tri najbolje igracice. A te su igrale kad su nas dobile 3-0 u Zenici. Ma samo trazi izgovor za poraz.ShaquilleoNeal2560 je napisao/la: ↑12 jun 2021, 21:33Zato što je debil ,jos prije meca sa slovenijom govori mec je 50:50 ,iako bi dao malu prednost slovenkama ,a Sam slovenac priznao da su naše veliki favoriti.
-
- Kontakt:
Pda ,upravo to igrale bez 3 igracice u kvalifikacijama a otprije jos 5 ,ni sam ne znam kako su uspjele dobiti 3-0.
Da
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Amaterizam. Kad sam cuo da momci od neki cura dolaze i borave po 7 dana u istom hotelu. Sve mi bude jasno
Ova Ivkovicka je konstantno predaleko od bloka. Kuhanjem su nam uzele tonu poena.
- legenda reala
- Kontakt:
svaki set 5-6 poena svaki protivnik, al niko da joj skrene paznju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
Cura odigrala svaku minutu evo 15 meceva. Ocigledno necija miljenicalegenda reala je napisao/la: ↑12 jun 2021, 21:42svaki set 5-6 poena svaki protivnik, al niko da joj skrene paznju
- legenda reala
- Kontakt:
Jel toliko igrački bolja od ove moje zemljakinje na klupiGrbavica786 je napisao/la: ↑12 jun 2021, 21:43Cura odigrala svaku minutu evo 15 meceva. Ocigledno necija miljenicalegenda reala je napisao/la: ↑12 jun 2021, 21:42svaki set 5-6 poena svaki protivnik, al niko da joj skrene paznju
-
- Kontakt:
Ma nije vjeruj mi. Naš savez je gori nego fudbalski. Neke igracice moraju igrati ali bukvalno. Ruzno je sada da imenujem pa zato i necu. Ali eto ako je neko pratio od pocetka to jeste od turnira u Latviji, mozete vidjeti da selektor pojedine ne smije da vadi. Jedino su Edina, Elena i Ajla P rijesile klub za narednu sezonu… ostale traze pa sad vidi
- siroliver69
- Kontakt:
Dobijamo 3:2 ovo
-
- Kontakt:
Nemoj ljubicicu sad timeout sacekaj da uzmu jos 3 poena
- legenda reala
- Kontakt:
Pa sve utakmice sam gledo jedino ovdje protiv Latvije su ostale cure dobile sansu Edine i Ajla odmaraju kao i Bozic, dok Ivkovic i Radiskovic igraju sve minute svaku utakmicu a prave greske kad ih krene kao na traciGrbavica786 je napisao/la: ↑12 jun 2021, 21:47Ma nije vjeruj mi. Naš savez je gori nego fudbalski. Neke igracice moraju igrati ali bukvalno. Ruzno je sada da imenujem pa zato i necu. Ali eto ako je neko pratio od pocetka to jeste od turnira u Latviji, mozete vidjeti da selektor pojedine ne smije da vadi. Jedino su Edina, Elena i Ajla P rijesile klub za narednu sezonu… ostale traze pa sad vidi
-
- Kontakt:
Kaze mi jucer pomocnik - brate slabe su Austrijanke, samo vracaju i kuhaju, skontali smo ih 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.