Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal - Transferi
Smijesan si. Opet. 13 golova naspram koliko? 4? Ovaj sa 4 nije uopste profesionalni spic.
Mozemo pitati Fergusona i za Gibsona, i on je imao isti tretman kao i Welbeck.
Mozemo pitati Fergusona i za Gibsona, i on je imao isti tretman kao i Welbeck.
Celik!3,2,2.
Smiri se ba momčino, i čitaj neke stvari pa onda dosađuj 24/7 sa svojim glupostima po forumu.
Ti pročitaš jednu stvar i na osnovu jedne stvari napraviš čitav koncept kako ja razmišljam. Jesi ti ikad imao normalnu diskusiju gdje poštuješ onog sa druge strane ? Gdje ustvari moraš razumiti njegovu poentu, a ne hlupati nebuloze ko grom iz vedra neba, i ubacivanje riječi tipa za tog Mertesakera.
Ja sam prvi na ovom forumu bio protiv Mertesakera ove sezone.
Uglavnom, ako hoćeš da te neko poštuje poštuj i ti druge i uvažavaj, a prije svega pročitaj šta hoće neko da kaže, njihovo mišljenje.
Ti pročitaš jednu stvar i na osnovu jedne stvari napraviš čitav koncept kako ja razmišljam. Jesi ti ikad imao normalnu diskusiju gdje poštuješ onog sa druge strane ? Gdje ustvari moraš razumiti njegovu poentu, a ne hlupati nebuloze ko grom iz vedra neba, i ubacivanje riječi tipa za tog Mertesakera.
Ja sam prvi na ovom forumu bio protiv Mertesakera ove sezone.
Uglavnom, ako hoćeš da te neko poštuje poštuj i ti druge i uvažavaj, a prije svega pročitaj šta hoće neko da kaže, njihovo mišljenje.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Gibson nije ni blizu imao tretman ko Welbeck pricas gluposti...Uostalom da ovi igraci smao dodju zaboli me briga i da francuski panj ostane eto neka ti bude neka Welbecka proda nek ti panj ostane na klupi samo da dodje Cavani ili neki drugi vrhunski spic..koga briga...Samo onda postoji strah i da svi ovi igraci dodju ko zna da li kloc na klupi bi znao to uklopiti ne bi mene cudilo da bi u tom slcuaju dosao na ideju da i Cavani sa drugog krila nabacuje Giroud loptu ko Alexis...
Ja sam sve odlicno zakljucio hebo Mertesackera on je samo primjer, ti i nekolicina vas zivite u zalbudi da ces najvece trofeje u svijetu fudbala da osvojis sa dva tri vrhunska igraca i kilometrom prosjecnih koje vi subjektivno svrstavate u rang vrhunskih i to je sva poenta tvoja i ti to znas..
Ja sam sve odlicno zakljucio hebo Mertesackera on je samo primjer, ti i nekolicina vas zivite u zalbudi da ces najvece trofeje u svijetu fudbala da osvojis sa dva tri vrhunska igraca i kilometrom prosjecnih koje vi subjektivno svrstavate u rang vrhunskih i to je sva poenta tvoja i ti to znas..
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ma koga ja to svrštavam u vrhunske fudbalere ?
Daj molim te ozbiljno čitaj neke stvari. Ako kažem da je Cazorla dobar tebi se alarm pali u glavi da napišeš neki retardiran post sa milion smajlića i riječi peglator voajer .... i td. A poenta je da je Cazorla dobar fudbaler, i to je to. Nije manje nije više, nego dobar.
I da dalje ne govorim za Kokelana i ostale tvoje koji su ti stali na žulj.
Daj molim te ozbiljno čitaj neke stvari. Ako kažem da je Cazorla dobar tebi se alarm pali u glavi da napišeš neki retardiran post sa milion smajlića i riječi peglator voajer .... i td. A poenta je da je Cazorla dobar fudbaler, i to je to. Nije manje nije više, nego dobar.
I da dalje ne govorim za Kokelana i ostale tvoje koji su ti stali na žulj.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kad se Debuchy vraca?
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
Jack Wilshere
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Poslije reprezentativne pauze, i on i Arteta a Wilshere sedmicu poslije njih vjerovatno. Što me nervira ovo sve oko Wilsherea evo opet je propustio 2-3 mjeseca u jednoj sezoni zbog povrede, ustvar 3-4 kakva 2-3 jooooj medicinskog tima a i Wilshere hafifan nakav yebo ga njegovi zglobovi
Kad smo već kod ovih realnih sastava i menagera jeli zahtjevna ova 15ka ?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ma jok, ako su ti mogli 13 i 14 moze ti i ovo, cak su ovu i brzom napravili bez obzira kakav ti je racunar, ja igram na ovom **** od 1.5ghz pa ti vidianell je napisao/la:Kad smo već kod ovih realnih sastava i menagera jeli zahtjevna ova 15ka ?

- Schneiderlin
- Kontakt:
lik ove godine puni 31 godinu,uvaljat ga dok je vrijeme dok mu cijena ne padnetopnik1 je napisao/la:Vi stvarno niste normalni kad napišete prodat Cazorlu. Ni Čelzi ga ne bi prodao. Čuj Cazorlu prodat. Pa nemamo Fabregasa Ozila i Mesija u timu jbt

Schneiderlin je napisao/la:lik ove godine puni 31 godinu,uvaljat ga dok je vrijeme dok mu cijena ne padnetopnik1 je napisao/la:Vi stvarno niste normalni kad napišete prodat Cazorlu. Ni Čelzi ga ne bi prodao. Čuj Cazorlu prodat. Pa nemamo Fabregasa Ozila i Mesija u timu jbt

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
**** vas kazorla slomio mi dybala nogu

A šta si ti mislio da dovedeš igrača u Arsenal i da se ne povrijediQUARTERBACK je napisao/la:**** vas kazorla slomio mi dybala nogu![]()
![]()
![]()
![]()

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma vidis da vidim sautenton jooooooooooooooooooooooooooooj sjeba mi cejf sviju mi
Vi bi to po kili prodavali? 
Vedo opa 15-ka.
Jesili sa torenta skido?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Vedo opa 15-ka.

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma imam drugi save s arsenalom, i tu je doveden dybala ne brinianell je napisao/la:Hahahahaha a vidi jest bogami, razocaro si me

ma ja, kako cu drugacije, ne moze fukara kupiti cigare a kamoli igricu postenoGunner4 je napisao/la:Vi bi to po kili prodavali?
Vedo opa 15-ka.Jesili sa torenta skido?

ma rega je, fercera ko i original, update-i su tu, facepackovi, grbovi, dresovi, ma ćaba.

posalji link Paji jedinu tu moze dovesti ovaj sastav sto je zamislioQUARTERBACK je napisao/la:ma imam drugi save s arsenalom, i tu je doveden dybala ne brinianell je napisao/la:Hahahahaha a vidi jest bogami, razocaro si me![]()
![]()
ma ja, kako cu drugacije, ne moze fukara kupiti cigare a kamoli igricu postenoGunner4 je napisao/la:Vi bi to po kili prodavali?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
ma rega je, fercera ko i original, update-i su tu, facepackovi, grbovi, dresovi, ma ćaba.

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Re: $: Arsenal - Transferi
Hajde budi drug i sini link u PP.QUARTERBACK je napisao/la:ma imam drugi save s arsenalom, i tu je doveden dybala ne brinianell je napisao/la:Hahahahaha a vidi jest bogami, razocaro si me![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()

Carl Jenkinson je World Class!!!!
-
- Kontakt:
- Schneiderlin
- Kontakt:
Arsenal transfer news: Marco Reus interests Arsene Wenger Telegraph.co.uk
Arsenal are weighing up a summer transfer bid for Borussia Dortmund winger Marco Reus, who could replace Theo Walcott in north London
Arsenal remain interested in signing Germany winger Marco Reus after Arsene Wenger widened his scouting focus ahead of this summer’s transfer window to include attacking midfield.
Wenger’s main priority had been central midfield and central defence, as well possibility as goalkeeper, but he is also now monitoring players in the wide attacking midfield positions in which he had appeared so well **** at the start of the season.

Marco Reus could give Arsenal another option on the wing
Reus could play across the three attacking positions in Wenger’s usual 4-2-3-1 and is regarded as one of the best young players in Europe.

Reus is a versatile player and has a good goalscoring record
The 25-year-old has an unusually high goalscoring ratio for a player in his position, with 53 goals in 11 games for Borussia Dortmund, and is a regular in Joachim Low’s Germany squad. He only missed last summer’s World Cup after suffering an ankle injury on the eve of the tournament.
Chelsea are also interested in Reus - a player Wenger has admired and been tracking for several years. Arsenal’s interest appeared to have cooled after the additions of Alexis Sanchez and Mesut Ozil but there is uncertainty over the futures both of Lukas Podolski and Theo Walcott. Campbell also wants regular first-team football and could leave this summer.
izgleda odbrojani dani trkaćoj kokoški,redsi ga čekaju kao zapeta puška 
Arsenal are weighing up a summer transfer bid for Borussia Dortmund winger Marco Reus, who could replace Theo Walcott in north London
Arsenal remain interested in signing Germany winger Marco Reus after Arsene Wenger widened his scouting focus ahead of this summer’s transfer window to include attacking midfield.
Wenger’s main priority had been central midfield and central defence, as well possibility as goalkeeper, but he is also now monitoring players in the wide attacking midfield positions in which he had appeared so well **** at the start of the season.

Marco Reus could give Arsenal another option on the wing
Reus could play across the three attacking positions in Wenger’s usual 4-2-3-1 and is regarded as one of the best young players in Europe.

Reus is a versatile player and has a good goalscoring record
The 25-year-old has an unusually high goalscoring ratio for a player in his position, with 53 goals in 11 games for Borussia Dortmund, and is a regular in Joachim Low’s Germany squad. He only missed last summer’s World Cup after suffering an ankle injury on the eve of the tournament.
Chelsea are also interested in Reus - a player Wenger has admired and been tracking for several years. Arsenal’s interest appeared to have cooled after the additions of Alexis Sanchez and Mesut Ozil but there is uncertainty over the futures both of Lukas Podolski and Theo Walcott. Campbell also wants regular first-team football and could leave this summer.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.