Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Super, a gdje će biti objekti 5 i 6 ako tu ide još jedan teren ?DenchiNL je napisao/la:odstupilo se od prvobitnog plana
dodaje se još jedan teren i sad je kompletna površina 70.000m2
zgrade će biti okolo terena, tereni će biti u sredini, 4ti teren će biti na mjestu žutih zgrada na ovoj slici, znači 4 terena jedan uz drugi.
Prilazni put će se izmjeniti tako da ide između terena, umjesto sa jedne strane kao na ovoj slici....
nadam se da se vidi
Okolo terena , tj. 1 objekat umjesto vještačkog brda/terena u nagibu(15 i 16 na slici) a drugi umjesto parkinga(narandžasto) u donjem desnom uglu pored malih terena, jer je parking sada napravljen na početku prilaznog puta nakon kapije, što se vidi na drugoj slici...Lik je napisao/la:
Super, a gdje će biti objekti 5 i 6 ako tu ide još jedan teren ?
DenchiNL je napisao/la:Okolo terena , tj. 1 objekat umjesto vještačkog brda/terena u nagibu(15 i 16 na slici) a drugi umjesto parkinga(narandžasto) u donjem desnom uglu pored malih terena, jer je parking sada napravljen na početku prilaznog puta nakon kapije, što se vidi na drugoj slici...Lik je napisao/la:
Super, a gdje će biti objekti 5 i 6 ako tu ide još jedan teren ?
Ja konto neka novina za trening centar, kad ono želje i pozdravi.MortemHz je napisao/la:Ocekujem ovako nesto poslije derbija![]()
drug u nasoj zemlji nista nije nemoguce ,mi smo vrijedan narod i volimo radit samo je Problem sto nas na zalost vode ljudi koji misle samo na sebe a ne na narod koji predstavljajuMortemHz je napisao/la:Ocekujem ovako nesto poslije derbija![]()
Ma lazu nas 10 godina, mi ko telad neka sve ocekujemo i radujemo se uzaludHordasIstok je napisao/la:http://****.ba/ekskluzivno-valentin-ilievski-otkriva-sve-detalje-o-novom-stadionu-fk-sarajevo-foto/#prettyPhoto
Treba uzeti 20 mil € kredita za ovo, pa nek Tan vraca boli nas k****MortemHz je napisao/la:Ovaj mi se projekat do sad najvise sviđa, stadion je prelijep, malo kosta, kapacitet je odlican a jos ce ispunjavati sve uslove. Nadam se da ce neko biti zainteresovan za ovo, moze se i kredit dici.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, bhfanatic14, Bing [Bot], bordospartanac, bosnas_, cookiech, fks74, Gomis99, Haksss, Hamagara, kraljlavova, Kyle88, Lavcina, Lecler, LegendKiller, NazorUso, Pantelija, stokastoka23, tajsamja, Vanja8, ŠTA_JE i 225 gostiju.