Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Goalgetter » 13 dec 2014, 23:36

let3 je napisao/la:h
što mu to sad treba?? zašto je toliko nadrkan na Mešu i Savez :?: da nije možda ljubomoran što nije on ponovo selektor ?
Vjerovatno zato sto je Mesa izjavio kad je Ciro izabran, da je to katastrofa za BH fudbal da takav covjek vodi repku, jer je Ciro 1996 u Bologni dok je trenirao Hrvatsku, prije tekme sa BiH rekao nasim igracima da ce im se napiti krvi Bosanske, vrijedjao ih itd.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 13 dec 2014, 23:36

To me od cire nimalo ne iznenaduje, vec je on prolupo ipak ima godina ko kornjaca i na nivou je djeteta sa pameti.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 dec 2014, 23:36

rishaaa je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Kako je zabranjeno diskutovati o nedodirljivim, forumas Virtu4l nece vise pisati na navedenom podforumu.
Forumaš Virto je uvrijeđen,jer je prepravio naziv teme Koga nakon Sušića u Mehmed Baždarević-Meša,a raja to nije ispoštovala i nastavila je pisat na temi koju je otvorio NoName :rol: :rol: :rol: Zamisli kako se usudio,on je trebao biti taj koji će otvoriti temu o novom selektoru... :rol: Al' eto vratio je stari naziv temi koga nakon Sušića,pomirio se s porazom :urnebes: Čita on nas.. Ranom zorom će on ovdje napisat komentar :rol:
Drama. :mrgreen: Ma ne vjerujem da je to istina. Virtu izasao negdje pa ga zato nema, subota je ljudi...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 dec 2014, 23:38

Ma bojkotuje Virtual 100%, ja mu danas kazem da se vrati, on nece.

Mislim da je konacno priznao da nas ne zasluzuje. :tralala:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 13 dec 2014, 23:38

Savez je izabrao najboljeg od kandidata koji su bili u opticaju. Mesa treba podrsku svih nas, cak i ako ne uspijemo otici na EP. Reprezentacija je u totalnom rasulu i sigurno da ce trebat vremena da se sve opet poslozi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 13 dec 2014, 23:39

calcio je napisao/la:
Drama. :mrgreen: Ma ne vjerujem da je to istina. Virtu izasao negdje pa ga zato nema, subota je ljudi...
Reci da se šališ :urnebes:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 13 dec 2014, 23:39

Ćiro poltron,sa one strane Save je Hrvat nad Hrvatima a sa ove strane je veliki Bošnjo.A ustvari je obični cirkusant,prevarant i neodgojeni idiot.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 dec 2014, 23:41

AgentttB je napisao/la:Ćiro poltron,sa one strane Save je Hrvat nad Hrvatima a sa ove strane je veliki Bošnjo.A ustvari je obični cirkusant,prevarant i neodgojeni idiot.
Ma taj je cak u Iranu postao najveci Iranski nacionalista. Je li govorio da je spreman poginut za Iran kad je bilo price o Americkom napadu.

Bas cirkusant. Bio i ostao. Dobro nam je dosao u ono vrijeme jer je digao atmosferu i dao nam vjeru da mozemo na prvenstvo. Od tada i jesmo u usponu, sve do ovog debakla u zadnje vrijeme.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 dec 2014, 23:44

rishaaa je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Reci da se šališ :urnebes:
Ma ne znam, ne interesuje me privatni zivot forumasa. Preopterecen sam sa svojim :P

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 13 dec 2014, 23:44

AgentttB je napisao/la:Ćiro poltron,sa one strane Save je Hrvat nad Hrvatima a sa ove strane je veliki Bošnjo.A ustvari je obični cirkusant,prevarant i neodgojeni idiot.
Ciro je paksu koji samo voli sebe i pare.Kad cujem od nekih nasi ljudi kad kazu CIRO JE STVORIO repku koja je otisla u Brazil bude mi muka.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 13 dec 2014, 23:44

Zna li iko sta se desava sa Sasom Papcem? Znam da je govorio da bi volio da radi u reeprezentaciji nesto, mozda ima neke sanse da on bude pomocnik. Ja bi volio da to bude ili on ili Sergej.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 13 dec 2014, 23:46

Cartman je napisao/la:Bio i ostao. Dobro nam je dosao u ono vrijeme jer je digao atmosferu i dao nam vjeru da mozemo na prvenstvo. Od tada i jesmo u usponu, sve do ovog debakla u zadnje vrijeme.
Dobar je kad se trebaju stvari pogurati pod tepih i da se napravi instant rezultat, Meša je ovo zaslužio ako ništa zbog one kapitenske trake, ponavljam od ovih što su bili u užem izboru on je najbolji, na stranu što pojedini Pitari muda sad sebi jedu
Murga je napisao/la:Zna li iko sta se desava sa Sasom Papcem
On i Bajramović za asistenta, normalno ako se mogu skloniti Borče i Balja

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 13 dec 2014, 23:46

Goalgetter je napisao/la:
let3 je napisao/la:h
što mu to sad treba?? zašto je toliko nadrkan na Mešu i Savez :?: da nije možda ljubomoran što nije on ponovo selektor ?
Vjerovatno zato sto je Mesa izjavio kad je Ciro izabran, da je to katastrofa za BH fudbal da takav covjek vodi repku, jer je Ciro 1996 u Bologni dok je trenirao Hrvatsku, prije tekme sa BiH rekao nasim igracima da ce im se napiti krvi Bosanske, vrijedjao ih itd.
I Mesa je upravu 100%. Cuj napiti se krvi bosanse, kakav divljak...a to za papke u nasem Savezu je upravu, samo je pogrijesio vremenski period. Papci su bili u Savezu oni koji su njega izabrali za selektora.

Hej, pred baraznu utakmicu u Portugalu izjaviti "idemo im yebat mater"... :puke: da tako nesto izjavi npr. Njemacki selektor iste bi sekunde nogu dobio, a slican rijecnik ima i njegov miljenik Sliskovic: "Bola Bola, reci Balji da se ne zayebaje...". Veoma strucan i koristan savjet.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 dec 2014, 23:48

Harrison je napisao/la:
Evo nesto sam kalkulisao i mislim da ipak mozemo biti treci. Moci ce ovo Mesa iznijeti samo da se i drugi rezultati poklope.

Crvenom bojom oznacio sam buduce tekme u nasoj grupi, posto tacne rezultate ne mogu prognozirati stavljao sam 1-0 , 0-1 cisto da se zna pobjednik utakmice.

slika

Pa moguće je, milion je mogućnosti, mada do sada je previše toga izgubljeno. Da je barem pobijeđen Kipar, a ovako...
Mišljenja sam da će do kraja kvala Belgija ovdje da izdominira samo zbog suvog kvaliteta igrača, selektor im je jedna velika prevara. Izrael i Vels će biti rivali za preostala dva mjesta, koji već u martu igraju međusobno, a kasnije dočekuju Belgiju kojoj gori pod nogama i koja sebi nesmije više da dozvoli kikseve. Znači do polovine juna će se mnogo toga znati. Ako Belgija odradi posao kako se očekuje i ako Izrel i Vels odigraju recimo X, Meši i ekipi šanse rastu jer će u zadnja tri utakmice držati situaciju u svojim rukama (kući Andora i Vels i u zadnjem kolu Kipar u gostima). Dobro bi bilo i kad bi Kiprani nekome otkinuli po koji bod (realnije je Velšanima jer ih dočekuju) Mnogo toga je ako. Kažem, kad završe utakmice u junu, dosta toga će biti jasnije.

A što se tiče Ćirine izjave, gmaz je bio, gmaz ostao. Demagog level 1000. Lik priča o Štimcu u pozitivnom smislu ko da je neko lud pa ne zna na šta je Hrvatska ličila pod njegovim vođstvom. :crazy:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 13 dec 2014, 23:50

Dajte ljudi, pa valjda znamo Ciru !?
Necemo sada o njemu raspravljati, u konfliktu je s Mesom i ovo su tipicni njegovi izleti.

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 13 dec 2014, 23:51

SjeverniVjetar je napisao/la:Dajte ljudi, pa valjda znamo Ciru !?
Necemo sada o njemu raspravljati, u konfliktu je s Mesom i ovo su tipicni njegovi izleti.
On je u konfliktu sa mozgom.
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 13 dec 2014, 23:58

Dobro nam dosao mesa nadamo se svi da ces nas odvesti na euro i da ces poslozit kockice u ekipi da se zna ko je glavni i da se cjeni rad i dicplina. :bih:
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 13 dec 2014, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 13 dec 2014, 23:58

Ma ljudi, Ćiro je stari lisac, čovjek koji se okreće kako vjetar puše. Radi ono što mu najbolje odgovara u tom trenutku i govori ono što je najpogodnije za njega u tom trenutku. Da ga pošalješ u Englesku, već sutra bi pio čaj u pet popodne i izjašnjavao se kao naturalizovani Englez, da ga pošalješ u Japan prekosutra bi govorio kao nema ljepšeg jela od sušija itd, i ipak i takav, ima ono nešto što je uspjelo ovu reprezentaciju dići na noge i to mu se ne treba zaboraviti kada je riječ o njemu kao o bivšem selektoru. U svim ostalim aspektima, svojim izjavama govori dovoljno o sebi kao o čovjeku, o ličnosti i to je nešto što, po mom mišljenju, apsolutno ne treba više uzimati za ozbiljno.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 14 dec 2014, 00:02

Baždareviću želim puno sreće, a kakav je i da li je pravi izbor vrijeme će pokazati. ;)
lisander je napisao/la:On i Bajramović za asistenta, normalno ako se mogu skloniti Borče i Balja
Završili epizodu skupa sa Sušićem dobili otkaz. :thumbup:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 14 dec 2014, 00:05

Čini se da je Meša fin čovjek, gospodin, patriota, mislim da može zajedno s igračima napraviti jednu super atmosferu naredne godine, jer to nam je najbitnije pred odlučujuće utakmice.

Pogledao sam ovaj intervju, vidi se odma da čovjek, prije svega zna pričati, nije lijen, a što je najvažnije ima plan. Vjerujem da će raditi mnogo profesionalnije nego što je Sušić, pozivati najbolje igrače, analizirati protivnike, igrači će igrat svoje pozicije, neće se dešavati da Vedo igra krilo, da igramo bez beka, sa 4 veznjaka i sl..

Bit će sigurno ovih dana mnogo intervjua s njim, gostovanja na TV, pa ćemo ga prostudirati, onako kao sto smo Safeta. :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: meecko i 10 gostiju.