Inace, nadam se da ce Cedevita u finale.. Mislim da cemo i jedne i druge dobiti, ali imam osjecaj da ce biti lakse sa Cedevitom.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ti si SNS bot i ne rachunash se.rambo16 je napisao/la:Jel ovaj Mačvan normalan? O kakvom suđenje se on usuđuje pričat?
Ja kao neutralac sam se zgrožavao na ono 'mitsko čuvanje' Bobana Marjanovića u pojedinim trenucima
Ako je neko oštećen,onda je to Zvezda. Ovo sa punim pravom mogu reći jer sam ispratio svaku utakmicu do sitnih detalja
Ti neutralacrambo16 je napisao/la:Jel ovaj Mačvan normalan? O kakvom suđenje se on usuđuje pričat?
Ja kao neutralac sam se zgrožavao na ono 'mitsko čuvanje' Bobana Marjanovića u pojedinim trenucima
Ako je neko oštećen,onda je to Zvezda. Ovo sa punim pravom mogu reći jer sam ispratio svaku utakmicu do sitnih detalja
Rekoh ti ja @rambo16.dscile je napisao/la:Sad ce ti momcic iznad objasniti kako nisi objektivan, jer Lisac, Vucic, Arapi, Belosevic.. i ko jos vec, rade na gasenju institucije.![]()
Inače da, bojkot zastava na domaćinstvima KKCZT-a nastavljen. Bra'o...
Ne razume je ni on, niti zna o cemu prica, to ti je prvo pravilo kod trolera nije bitno da li nesto znas i nije bitno sta pises. Ispisao je hiljade gluposti u ova 2-3 dana , uziveo se u politicku viktimizaciju KKP.dscile je napisao/la:
Inace, ovu recenicu ne razumijem ni sekundeInače da, bojkot zastava na domaćinstvima KKCZT-a nastavljen. Bra'o...
Što se Bobija tiče, primao je batine, udarao je. Niko više batina u seriji nije dobio od Dragana i Nikole Milutinov
Jedina basket ekipa čijoj se pobjedi radujem su Jazzeri44Bertans je napisao/la:Ti neutralacNa svakoj mogućoj temi si pljuvao KKP, stvari vezane za njega i radovao se pobjedi KKCZT.
dscile je napisao/la:
Inace, ovu recenicu ne razumijem ni sekundeInače da, bojkot zastava na domaćinstvima KKCZT-a nastavljen. Bra'o...
ti si kao nešto bolji što si/ako si sa avangarde.44Bertans je napisao/la:Čudno. Pojasniće ti već neko od RSBetičara. Niš' ne sikiraj.
nema ovdje ultrasa, svi smo vjeverice, naravno osim tebe.44Bertans je napisao/la:Ustvari, možda ovdje i nema ultrasa, sve košpičari bez zastava...
44Bertans je napisao/la: Ustvari, možda ovdje i nema ultrasa, sve košpičari bez zastava...
Kao i one prethodne koje su igrane u Podgorici.filip13 je napisao/la:bas tijesna tekma
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.