Bas zato treba zgusnut obranu- Branit se sa 10 igraca + Dzeko. Kolasincevo ( ne ) iskustvo na stoperu nece biti toliko evidentno jer cemo imati zgusnutu formaciju gdje cemo uvjek imata bar dva igraca jednom njihovom. A mozda i ubodemo koju kontru sa Dzekom. Dzeko se je pokazao da moze itekako brzo trcati u kontre u svom klubu. Na taj nacin i ako izgubimo to nece biti sa velikom razlikom. Evo citam Nigeriji otpao neki vazan igrac zbog povrede u prijateljskoj.Coraco je napisao/la:I kad pomislim da bi im mogli dat gol, skontam kakav napad imajukoliko god dadnemo opet će oni više.
Mene zabrinjava činjenica da bi Spaha mogao pocrvenit odmah u prvoj utakmici.
15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: 15.06.2014. BIH - ARGENTINA
Ja mislim da nam je u skok igri jedina prednost. Drugačije nećemo moći igrat nego potpuno zgusnuto, al opet mi tako ne znamo. Treba preuzeti grčki recept mrtve igre, a kontre iskorištavat preko Džeke i Hajrovića.Ajax je napisao/la:Bas zato treba zgusnut obranu- Branit se sa 10 igraca + Dzeko. Kolasincevo ( ne ) iskustvo na stoperu nece biti toliko evidentno jer cemo imati zgusnutu formaciju gdje cemo uvjek imata bar dva igraca jednom njihovom. A mozda i ubodemo koju kontru sa Dzekom. Dzeko se je pokazao da moze itekako brzo trcati u kontre u svom klubu. Na taj nacin i ako izgubimo to nece biti sa velikom razlikom. Evo citam Nigeriji otpao neki vazan igrac zbog povrede u prijateljskoj.Coraco je napisao/la:I kad pomislim da bi im mogli dat gol, skontam kakav napad imajukoliko god dadnemo opet će oni više.
Mene zabrinjava činjenica da bi Spaha mogao pocrvenit odmah u prvoj utakmici.
- Goalgetter
- Kontakt:
Thiago Silva on Messi: "How will I stop him? He can only be stopped with a gun"
Nije ni Messi nezaustavljiv barem ne za odbranu Reala
nekako ga više gotivim od Ronalda, al' je zalizani definitivno u boljoj formi ove sezone. Mene nekako više brinu Di Maria i Aguero, jer će sva pažnja biti na Messiju.

Golman Romero je ove sezone cini mi se bio rezerva u Monacu. Mozda se moze iskoristit to...
A pored svih tih silnih napadaca, treba obracat paznju i na Zabaletu. Strasan bek u ofanzivi, cesto kad oni manji klubovi igraju bunker protiv Citya, on otvori neku priliku sa svojom trkom. Opasan po zivot.
A pored svih tih silnih napadaca, treba obracat paznju i na Zabaletu. Strasan bek u ofanzivi, cesto kad oni manji klubovi igraju bunker protiv Citya, on otvori neku priliku sa svojom trkom. Opasan po zivot.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Gledo sam dosta utakmica City-a ove sezone, dobar je u ofanzivi ali je u odbrani lošiji. City često golove prima iz kontre kada Zabaleta i Kolarov/Clichy ostanu u napadu...Cartman je napisao/la:Golman Romero je ove sezone cini mi se bio rezerva u Monacu. Mozda se moze iskoristit to...
Ma idemo lagano dobiti Argentinu, a poslije će biti lakše

Cartman je napisao/la: A pored svih tih silnih napadaca, treba obracat paznju i na Zabaletu. Strasan bek u ofanzivi, cesto kad oni manji klubovi igraju bunker protiv Citya, on otvori neku priliku sa svojom trkom. Opasan po zivot.

FORZA MARŠAL !!!
Kamo srece da Garay ne zaigra protiv nas. Covjek na svaku stigne, bez njega bi im sigurno zabili po neki gol 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
susic uigrava ovu postavu za argentinu

odreko se zukanovica a sad mu stoper kolasinac
pa sta rade ta igracina sunjic i vranjes.sto ih je pozivo ako nema u njih povjerenja ,koji ce q u repci onda ne kontam ccc
e moj safete ti se gubis ko fs3
salihovic ako bude igrao beka ne gine nam petarda,taj lik je operisan od odbrane ,ispada ko iz voza
ima da mu aguero prolazi po strani
umjesto da bude odbrana mujdza spaha zuka i kolasinac sad radi safeta i njegovih glupih poteza igras ovako ccc
svasta

odreko se zukanovica a sad mu stoper kolasinac

pa sta rade ta igracina sunjic i vranjes.sto ih je pozivo ako nema u njih povjerenja ,koji ce q u repci onda ne kontam ccc
salihovic ako bude igrao beka ne gine nam petarda,taj lik je operisan od odbrane ,ispada ko iz voza

umjesto da bude odbrana mujdza spaha zuka i kolasinac sad radi safeta i njegovih glupih poteza igras ovako ccc
svasta

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Ne sekiram se za Kolašinca na stoperu ali Salihović na beku protiv Argentine mi ne ulijeva neko povjerenje..barca_87 je napisao/la:susic uigrava ovu postavu za argentinu
![]()
odreko se zukanovica a sad mu stoper kolasinac![]()
salihovic ako bude igrao beka ne gine nam petarda,taj lik je operisan od odbrane ,ispada ko iz voza![]()
svasta
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Ne sviđa mi se što će Kolašinac igrati na stoperu, a ne na beku ali nikako.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
+1FaraonTM je napisao/la:Ne sekiram se za Kolašinca na stoperu ali Salihović na beku protiv Argentine mi ne ulijeva neko povjerenje..barca_87 je napisao/la:susic uigrava ovu postavu za argentinu
![]()
salihovic ako bude igrao beka ne gine nam petarda,taj lik je operisan od odbrane ,ispada ko iz voza![]()
svasta
Salihovica ima da zlostavljaju Zabaleta i Di Maria (ili tko vec bude tu igrao). Jedino ostaje nada da ce Bico biti spreman, a da ce Rusilac na bok.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- DonCorleone
- Kontakt:
Onda ce vozati Bicakcica, nikakav problem, fleksibilni su oni
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
DonCorleone je napisao/la:Onda ce vozati Bicakcica, nikakav problem, fleksibilni su oni.

umro sam

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Izgleda da Bičakčić neće igrati ovu prvu. Dosta raje sa foruma su "prizivali" da on ostane na klupi jer je nespreman (iako bi meni igrao ako je u mogućnosti pa kakav god da je, jer nije on nespreman, trenira on isto kao i ostali samo što prijateljske nije igrao) i izgleda da će tako biti. Ali i u tom slučaju prije Vranješ na stopera nego ovo rotiranje pozicija. Tek neka treća opcija u slučaju da Šunjić bude jedini zdrav stoper (puu pu pu) bih stavio Seu na stopera a Seju na beka.Adi_Zepce je napisao/la:+1FaraonTM je napisao/la:Ne sekiram se za Kolašinca na stoperu ali Salihović na beku protiv Argentine mi ne ulijeva neko povjerenje..barca_87 je napisao/la:susic uigrava ovu postavu za argentinu
![]()
svasta
Salihovica ima da zlostavljaju Zabaleta i Di Maria (ili tko vec bude tu igrao). Jedino ostaje nada da ce Bico biti spreman, a da ce Rusilac na bok.
Jer ne vjerujem da on trkački može parirati Argentincima + je propuh u odbrani. A upravo od tih bekovskih pozicija će zavisti naš rezultat u toj tekmi.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- DonCorleone
- Kontakt:
Kada se sjetim kako je Samaras Vranjesu djecu pravio
, postade Vranjes otac a i da ne zna, sada bi mogla biti jedna kcerkica od Messija
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Dobro je ovo. Trenutno nema boljeg od ovoga ( Bicakcic i Zukanovic ne mogu ). Mozda jedino Vranjes-Mujdza ali to je malo teza odluka i riskantnija. Ostalo je najbolje sto imamo. Ne trebate se sekirati za Salihovicevu stranu. Jer Messi ce se izvlaciti u sredinu. A Zabaleta je bas kontra od toga sto ga pojedinci opisujete. On je odlican obrambeno. I rijetko kad mu se posreci neki bolji ofanzivni ubacaj. Puno puno vise ce biti "prometa" na desnoj, Mujdzinoj strani di Maria, Aguero. Salihovic na lijevom beku nije nikakva tragedija i to je sasvim OK odluka Papeta.barca_87 je napisao/la:susic uigrava ovu postavu za argentinu
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 08 jun 2014, 02:13, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pomagace tu Lulic i Hajrovic, ako budemo tako igrali.
Argentina igra 4-3-3 ali nije to tradicionalna 4-3-3 formacija sa krilnim napadacima. Vec su sva trojica napadaca postavljena centralno, Higuain istureni a Aguero i Messi povuceni. DI Maria i Zabaleta su opasni po bokovima. Di Maria pogotovo, njega ima svukuda po terenu, u formi je i brz.
Argentina igra 4-3-3 ali nije to tradicionalna 4-3-3 formacija sa krilnim napadacima. Vec su sva trojica napadaca postavljena centralno, Higuain istureni a Aguero i Messi povuceni. DI Maria i Zabaleta su opasni po bokovima. Di Maria pogotovo, njega ima svukuda po terenu, u formi je i brz.
salihovic nije lijevi bek nit ce to ikad biti ,on nije nikakvo rijesenje na toj poziciji,nema ni brzinu nit ista da bi odgovorio zadatku protiv onake argentine i njenih brzih igraca
to je cisto kockanje al neka sam pao sam se ubio
,niko mu nije kriv sto je pozivao hadalje ko sunjica na koga se i ne moze osloniti nego je samo tu onako radi reda pa sad mu mora kolasinac igrat stopera
e moj pape al si ga us*o sa spiskom da valja
kako bi sad dobro dosli pandza ,zukanovic
lako ce biti salihovicu igrat na beku na postavljenu odbranu kad ga i lulic bude pokrivao a argentina ce bit najopasnija iz polukontri i kontri a mi tad najranjiviji .po osvojenoj lopti di maria ,messi ce tu biti glavni u organizovanju napada.argentina ima prejaku tranziciju iz odbrane u napad.
salihovic je spor igrac i nema sanse da odgovori zadatku u takvim situacijama ,ispadace samo tako.
nedo bog da mu di maria bude na toj strani
meni je veci prioritet dobro im zatvoriti krilne pozicije ,zato rusilac mora igrat beka
to je cisto kockanje al neka sam pao sam se ubio

e moj pape al si ga us*o sa spiskom da valja
kako bi sad dobro dosli pandza ,zukanovic

lako ce biti salihovicu igrat na beku na postavljenu odbranu kad ga i lulic bude pokrivao a argentina ce bit najopasnija iz polukontri i kontri a mi tad najranjiviji .po osvojenoj lopti di maria ,messi ce tu biti glavni u organizovanju napada.argentina ima prejaku tranziciju iz odbrane u napad.
salihovic je spor igrac i nema sanse da odgovori zadatku u takvim situacijama ,ispadace samo tako.
nedo bog da mu di maria bude na toj strani

meni je veci prioritet dobro im zatvoriti krilne pozicije ,zato rusilac mora igrat beka
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.