Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Odg: Tino-Sven Sušić
Nije Besic nekom nesto odbrusio nego se nije javljao selektoru na pozive niti dolazio na okupljanja. Da bilo koji nas igrac to uradi, bez obzira koliko nas je zaduzio, to nikako ne moze biti u redu.
Re: Tino-Sven Sušić
Sušić gleda tajno igrače na utakmicama ali im ne govori za to da im ne stvara pritisak 

zgembo89 je napisao/la:Sušić gleda tajno igrače na utakmicama ali im ne govori za to da im ne stvara pritisak

Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Ma hajde svakako egipćani dolaze s rezevrnim timom,tu čak i Avdija i Šunjić mogu zadovoljit,baš mi je krivo što zabraniše El Ahly i Zamalek svojim igračima da se odazovu... Al eto bitna je ta liga prvaka Afrike 

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
joj lika jest navalio sa egipcanima. jos stavlja smajlije kao da je rekao nesto smijesno...
jel te tjera neko da čitašcalcio je napisao/la:joj lika jest navalio sa egipcanima. jos stavlja smajlije kao da je rekao nesto smijesno...

Besic,Tanković i ostali forumaški pikovi ove sedmice pokorili evropu traže ih svi mogući klubovi
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
adisice je napisao/la:Besic,Tanković i ostali forumaški pikovi ove sedmice pokorili evropu traže ih svi mogući klubovi

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Nego evo vidim Tinu Susica hoce da kupi ovaj buduci belgijski prvak, Standard Liege.adisice je napisao/la:Besic,Tanković i ostali forumaški pikovi ove sedmice pokorili evropu traže ih svi mogući klubovi
To bi mu bio korak naprijed u karijeri.
Oh zao mi je, pogresno sam procitao, ne traze ga nego su ga izbacili jos 2012.

Nikad nije ni odigrao za njihovu prvu postavu, nego samo jednom prijateljsku utakmicu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Jedina tema na kojoj dominirate
baš mi je drago što sam je otvorio, nema više Tanković ovo-ono 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa mora se malo,ipak smo otkrili najvećeg talenta jugoistočne Evrope...Virtu4l je napisao/la:Jedina tema na kojoj dominiratebaš mi je drago što sam je otvorio, nema više Tanković ovo-ono

- Principatus
- Kontakt:
Tankovic je Susiceva sramota, pa Seferovic, pa i Hajrovic. Da vidimo koga jos nece uspjeti dovesti. Lik zaradjuje, brat mu zaradjuje, braticu gradi karijeru na ledjima reprezentacije, boli njega briga sta ce biti poslije njega. Onda se mozemo takmiciti sa Luxemburgom. Jer igrat ce se fudbal i poslije SPa. Samo sto nekima treba jos godina ili dvije da shvate ovo sve.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Više puta sam naglasio da me raduje što nam je Tino najveći problem u reprezentaciji, to je znak da smo na najboljem mogućem putu.
Tanković je druže sramota svojih roditelja, a naša nije ni u jednoj varijanti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
A nepotizam nije sramota?
Već sam rekao da me raduje što nam je Tino Sušić najveći problem, možda je nepotizam, možda nije, vidjet ćemo. Što se tiče ostalog, posjetite temu Vedad Ibišević. Bombarder iz Vlasenice je objasnio neke stvari.Principatus je napisao/la:A nepotizam nije sramota?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sramota je i što ti druže podržavaš a ujedno ismijavaš igrače koji mogu pomoći reprezentaciji,a tvrdiš da je ok što se poziva Tino,i samim time podržavate priče o nekom njegovom talentu sa 22 godine,koji eto Belgijanci čoravi nisu primjetili... ne znam koji ti fudbal pratiš,al ja nikad nisam čuo niti za jednog mladog igrača koji može igrati u prvoj ligi Belgije da je odlučio doći u HNL,u propali Hajduk,koji je finansijski potonuo... A ako može engleski selektor pozivat igrače od 18 godina u A tim,ne vidim zašto bi bio problem Sušiću... al očito jeste... kod nas se igrač sa 18 naziva balavcem a ne talentomVirtu4l je napisao/la:Više puta sam naglasio da me raduje što nam je Tino najveći problem u reprezentaciji, to je znak da smo na najboljem mogućem putu.

Zadnja izmjena: 19risha88, dana/u 02 mar 2014, 10:04, ukupno mijenjano 1 put.
- Principatus
- Kontakt:
Cija je sramota ovaj nepotizam?
Tino Susic:
Nekvalitet vec za belgijsku U19 ergo izbacen
+ nekvalitet za belgijsku ligu izbacen isto
+ lose utakmice u Hajduku upravo
+ nikakva statistika u HNLu
+ nije DM
= nema poziva na poziciju DMa u reprezentaciju koja ide na SP
Amidza selektor = ide se na SP, a veze sa vezom nema, izmisljena mu pozicija, samo da bi ga pozvao.
Ako je Tankovic sramota svojih roditelja. Cija je ovo sramota?
Tino Susic:
Nekvalitet vec za belgijsku U19 ergo izbacen
+ nekvalitet za belgijsku ligu izbacen isto
+ lose utakmice u Hajduku upravo
+ nikakva statistika u HNLu
+ nije DM
= nema poziva na poziciju DMa u reprezentaciju koja ide na SP
Amidza selektor = ide se na SP, a veze sa vezom nema, izmisljena mu pozicija, samo da bi ga pozvao.
Tanković nije mogao ni Bh pasoš da izvadi a vi bi da ga zove jbm ti
Još uvijek ničija. Ako ode na SP, umjesto recimo Muhameda Bešića, onda ćemo diskutovati. Bezbroj puta smo do sada žurili sa zaključcima, pa nas je to zvaknulo po glavi. Za mene je Tino Sušić još jedan igrač u nizu koji će dobiti šansu u prijateljskoj utakmici i ništa više. Nikakav razlog da se kritikuje selektor i bilo ko iz stručnog štaba. Vremena za kritikovanje ćemo imati napretek.Principatus je napisao/la: Cija je sramota ovaj nepotizam?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A Bešić toliko navikan nije mogao ostati u HSV-u i igra u nekom mađarskom klubu koji je lošiji i od Hajduka mada nisam ni za pozivanje TSS ali stvarno pretjerujete sa tim pozivanjem igrača koji nemaju ni Bh pasoš a kamoli naše državljanstvo19risha88 je napisao/la:Sramota je i što ti druže podržavaš a ujedno ismijavaš igrače koji mogu pomoći reprezentaciji,a tvrdiš da je ok što se poziva Tino,i samim time podržavate priče o nekom njegovom talentu sa 22 godine,koji eto Belgijanci čoravi nisu primjetili... ne znam koji ti fudbal pratiš,al ja nikad nisam čuo niti za jednog mladog igrača koji može igrati u prvoj ligi Belgije da je odlučio doći u HNL,u propali Hajduk,koji je finansijski potonuo... A ako može engleski selektor pozivat igrače od j18 godina u A tim,ne vidim zašto bi bio problem Sušiću... al očito jeste... kod nas se igrač sa 18 naziva balavcem a ne talentomVirtu4l je napisao/la:Više puta sam naglasio da me raduje što nam je Tino najveći problem u reprezentaciji, to je znak da smo na najboljem mogućem putu.
Tanković je druže sramota svojih roditelja, a naša nije ni u jednoj varijanti.Tino neće nikad igrat u ligama 5,koliko god ga gurali... A Bešić je igrao već,Prcić igra i vidjet ćeš da će igrati poslije obojica u ligama 5...