haj meni napisi u pp ono ko djetetu kako sta gdje da nadjem sta ,i imal kakve veze ako mi je vec instalirana nbamirzatele je napisao/la:jel mi moze neko objasnit sta je ovo SCSI drive i sta je mini imageKrompir je napisao/la:Evo gledam sto govore za ovaj online play... Skinite original verziju, koja nije krekovana. Zatim skinite account injector i DAEMON TOOLS ako ga nemate. skinite onda onaj mini image, i nadjite setting u daemon toolsu i idite advanced čekirajte sve i onda napravite SCSI drive, onda ubacite onaj mini image, pokrenite account injector, i izaberite jedan on onih 5 free accountova. Nadam se da sam pomogao, ako bude problema, pp postoji.
EDIT:
Ko mi je poslao poruku, a da mu nisam ja poslao detalje, nek mi se javi
i kako cu doci do cd key-a da napravim account
NBA 2K14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- invincible1921
- Kontakt:
Re: NBA 2K14
=\_1921_/=
invincible1921 je napisao/la:haj meni napisi u pp ono ko djetetu kako sta gdje da nadjem sta ,i imal kakve veze ako mi je vec instalirana nbamirzatele je napisao/la:jel mi moze neko objasnit sta je ovo SCSI drive i sta je mini imageKrompir je napisao/la:Evo gledam sto govore za ovaj online play... Skinite original verziju, koja nije krekovana. Zatim skinite account injector i DAEMON TOOLS ako ga nemate. skinite onda onaj mini image, i nadjite setting u daemon toolsu i idite advanced čekirajte sve i onda napravite SCSI drive, onda ubacite onaj mini image, pokrenite account injector, i izaberite jedan on onih 5 free accountova. Nadam se da sam pomogao, ako bude problema, pp postoji.
EDIT:
Ko mi je poslao poruku, a da mu nisam ja poslao detalje, nek mi se javi
i kako cu doci do cd key-a da napravim account
Ako ti ko pošalje molim te pošalji i meni.....

Igram My Career, na kraju sezone mi istice ovaj prvi rookie ugovor, kako ce to sad izgledati kad budem produziao, hocu moci traziti vecu platu i tako to ?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mozel se igrati online asociacija na pcu?
Mene draftovao Dallas kao 13 pick ali fakat su loši.Vodimo 7-8 razlike ja iziđem ono gubimo 10 i tako ukrug

pa nigdje veze
igram normalno my carrer i pozovu me na all star-3 point contest i kad krenem da igram samo izbaci iz igrice i sto je najgore taj 3 point contest ne mogu ni premotati pomocu play next key game a pokusao sam 10 puta izbaciva iz igre, ovako dzaba propade karijera xd, jel imao neko slican problem?

igram normalno my carrer i pozovu me na all star-3 point contest i kad krenem da igram samo izbaci iz igrice i sto je najgore taj 3 point contest ne mogu ni premotati pomocu play next key game a pokusao sam 10 puta izbaciva iz igre, ovako dzaba propade karijera xd, jel imao neko slican problem?
imao sam ja svakakvih problema sa All starom, idi na save i napravi novi save file pa onda idi na 3pt contestAhonen je napisao/la:pa nigdje veze![]()
Meni je to rjesavalo sve probleme, samo napravim novi save file prije svakog All Star eventa
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ima li zainteresovanih da ligu napravimo kakvu? Ne mora biti online asocijacija, vec mozemo ko sto se igra ona pes6 liga
6,8,10 igraca bi moglo biti dovoljno, dvije, tri utakmice sedmicno

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
ImaDonnie Darko je napisao/la:Ima li zainteresovanih da ligu napravimo kakvu? Ne mora biti online asocijacija, vec mozemo ko sto se igra ona pes6 liga![]()

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
ma lakse nam je F1 organizovat 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- Donnie Darko
- Kontakt:
A mogli smo i ovo opet probat. Treca srecamiki_92 je napisao/la:ma lakse nam je F1 organizovat

Đubre ne smije igratDonnie Darko je napisao/la:A mogli smo i ovo opet probat. Treca srecamiki_92 je napisao/la:ma lakse nam je F1 organizovat

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
- Kontakt:
Ljudi moze neko da mi da skajp i da mi objasni kako sta treba da se instalira
Probat ću ja kasnije da namjestim nba online , ako uspijem napravicu ovdje detaljno ( How to ? )
Visoko žestoko za Sarajevo grad !
SoloUltra je napisao/la:Probat ću ja kasnije da namjestim nba online , ako uspijem napravicu ovdje detaljno ( How to ? )
Super, javi šta god da bilo....
Nisam uspio stalno mi izbacuje - 2k server is not available at this time -
inace sam koristio injector , mini image .
izgleda da je ovo nekad moglo

Visoko žestoko za Sarajevo grad !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Meni isto izbacujeSoloUltra je napisao/la:Nisam uspio stalno mi izbacuje - 2k server is not available at this time -

Kupite sebi orginal,mozete kupit za 30 KM i igrate bez problema

-
- Kontakt:
ma sigurno pre nedelju dana moglo a sad ne sto se ne javi kropmir pa da objasni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.