robijas_Ri je napisao/la:![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
robijas_Ri je napisao/la:![]()
Ovo je bilo na ulazu u Tuzlu mislim prosle godine hehe.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:robijas_Ri je napisao/la:![]()
![]()
jbte jao slike ja konto na prvu neki covjek i zena zagrljeni. Tek drugi put kad san pogledao vidim lik kolje kurban. Jao bolesti
![]()
Koliko znam Kaunas ima aerodrom.Batko je napisao/la:Oj jebote, pa kako ćemo se sada prebacivati iz Vilniusa, nema aerodroma u Kaunasu?
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Goalgetter je napisao/la:Koliko znam Kaunas ima aerodrom.Batko je napisao/la:Oj jebote, pa kako ćemo se sada prebacivati iz Vilniusa, nema aerodroma u Kaunasu?
Potpis!!!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nemogu se zamislit da trijezan gledam utakmicu koju cekamo 20 godina. Svaka cast vjernicima koji ce je propratit bez toga ali ja cu se unistit i plakat kad ovjerimo prolaz
http://en.wikipedia.org/wiki/Kaunas_Airport" onclick="window.open(this.href);return false;Goalgetter je napisao/la:Koliko znam Kaunas ima aerodrom.Batko je napisao/la:Oj jebote, pa kako ćemo se sada prebacivati iz Vilniusa, nema aerodroma u Kaunasu?
Druze to je isto da Irac kaze kako cu se prebacit iz Zenice u Sarajevo a preletio 3000 km. Ne kontamBatko je napisao/la:Oj jebote, pa kako ćemo se sada prebacivati iz Vilniusa, nema aerodroma u Kaunasu?
To su prenijeli neki mediji vidjet cemo u narednim danima jel tacno heh.Consigliere je napisao/la:Odakle info za promjenu stadiona? Jel 100%? I koji je taj novi stadion?
Ovaj snimak iz marata 2011. i prema tome sudit da je travnjak los.Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Inace travnjak je ocajan u Kaunasu, moze se vidjeti i ovdje.
Opcenito govorim da im je travnjak los, ovu tekmu sam samo naveo kao primjer, jer koju god da sam gledao tekmu na njihovom terenu u Kaunasu, teren je bio ocajan. Pogotvo sad u oktobru, kad im zahladi, a i inace im je skoro pa uvijek kisno vrijeme.Rikardo je napisao/la:
Ovaj snimak iz marata 2011. i prema tome sudit da je travnjak los.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.