Eurobasket Slovenia 2013
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Eurobasket Slovenia 2013
Fino oni to rade ali budimo relni koliko imaju kvalitetnije igrače od nas, mogo puta kvalitetnije. Aco nije nivou Ivkovića, ali nije ni trenerski anonimus.
"Neuspjeh je neuspjeh ma koliko bio blizu uspjeha."
Da od BiH, ne toliko od Hrvatske. Ali u trenerima je velika razlika.Dedy je napisao/la:Fino oni to rade ali budimo relni koliko imaju kvalitetnije igrače od nas, mogo puta kvalitetnije. Aco nije nivou Ivkovića, ali nije ni trenerski anonimus.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
ko je ovaj gost u studiju RTRS?
Ma nije Jasmin loš trener, nego se jednostavno u zadnje vrijeme pogubio...Damian je napisao/la:Da od BiH, ne toliko od Hrvatske. Ali u trenerima je velika razlika.Dedy je napisao/la:Fino oni to rade ali budimo relni koliko imaju kvalitetnije igrače od nas, mogo puta kvalitetnije. Aco nije nivou Ivkovića, ali nije ni trenerski anonimus.
Fino Srbi igraju, još da su pogodili par zicera pod košem bilo bi to i malo više...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Naravno da nije, to je vec dokazao dosta puta. Ali u zadnje vrijeme je ocajan. Pa sta bi mi radili s Ivkovicem na klupi, vjerovatno isto sto i Srbi rade zadnjih godina. Nema tu puno razlike u igracima.
EDIT: Sad cu nas jos vise blamirat. Ovo je najmanji broj koseva koje je neka reprezentacija dala u povijesti EP-a. Zanimljivo kako je BiH prije drzala rekord od 42 kosa, ali evo srusili smo ih
. Dobro ne bas u cijeloj povijesti, ali ovih zadnjih 40 godina sigurno.
EDIT: Sad cu nas jos vise blamirat. Ovo je najmanji broj koseva koje je neka reprezentacija dala u povijesti EP-a. Zanimljivo kako je BiH prije drzala rekord od 42 kosa, ali evo srusili smo ih

RIP CITY!
Kad Litvu krene šut mogu i Amere dobiti...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Nedovic ce bit strasan igrac 

RIP CITY!
dubrava je napisao/la:Kad Litvu krene šut mogu i Amere dobiti...
nemaju sad takve šutere kao nekad
čudan sastav litve,kalnietis nije loš play ali previše visokih igrača imaju a samo jednog playa
Litvanci baš loši...Ne znam kako mogu ovo Srbi izgubiti...
Nedovic zvijer! Krstic tata sistema!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
-
- Kontakt:
Bas dosta cudnih i neocekivanih rezultata danas..
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 04 sep 2013, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
litvance ne ide vanjski šut,teško će oni ovo dobiti
Slovenija se pati sa Ceskom bice ovo do zadnjeg sekunde neizvjesno
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Litvanci slabo igraju. Koliko god Srbija dobro igra, treba biti realan i reci da Litvanci vrlo slabo igraju.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- skyisthelimit
Damian je napisao/la:Naravno da nije, to je vec dokazao dosta puta. Ali u zadnje vrijeme je ocajan. Pa sta bi mi radili s Ivkovicem na klupi, vjerovatno isto sto i Srbi rade zadnjih godina. Nema tu puno razlike u igracima.
EDIT: Sad cu nas jos vise blamirat. Ovo je najmanji broj koseva koje je neka reprezentacija dala u povijesti EP-a. Zanimljivo kako je BiH prije drzala rekord od 42 kosa, ali evo srusili smo ih. Dobro ne bas u cijeloj povijesti, ali ovih zadnjih 40 godina sigurno.

I tada kad je BiH postigla 42 poena (a ne kosa), primila je 'samo' 57
15.10 - 15.06 ...
Krivo sam se izrazio, da 42 poena...
Cesi blizu, ali nista od toga.
Cesi blizu, ali nista od toga.
RIP CITY!
Dušan Ivković!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Znaci kapa do poda Svabama. Pa taj narode je roden sa pobjedom. Nije bitno autsajderi ili favoriti ili puni sastav ili oslabljeni ali koliko oni vjeruju u sebe, svaka cast, nemam rijeci.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Bravo momci! veoma bitna i teska pobjeda nad favorizovanim protivnikom! Svaka cast svima, narocito Dudi, Nedovicu i Krsticu! 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.