Zenske selekcije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Zenske selekcije
koliko ekipa ide u A diviziju
izgleda da su ove latvijke klasa iznad
nema potpisa
3Admir_Sa je napisao/la:koliko ekipa ide u A diviziju
Nad tobom sunce najljepše sja
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Vodimo na pv. Ali brate forsiraju onu Azinovic koja svaku tekmu ima 6-7 izgubljenih, dok Gabriela dobije 4-5 minuta.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Bice tesko do polufinala ali ne i nemoguce.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BosnaE
Visković je nešto mlađa od Azinovićke. Ja sam mislila ranije da će imati neku stariju djevojku na ovoj poziciji, nisam očekivala da će Sandra dobivati baš ovoliko minuta, odnosno skoro cijelu utakmicu, ali vjerujem da je sve zasluženo i prema prikazanom na treninzima i utakmicama. Prateći boxscore, vidim izgubljenih lopti, ali nerijetko krade lopte i hvata skokove, tako da se to sve nadomjesti.Tracy3McGrady je napisao/la:Vodimo na pv. Ali brate forsiraju onu Azinovic koja svaku tekmu ima 6-7 izgubljenih, dok Gabriela dobije 4-5 minuta.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Zenske selekcije
8 izgubljenih je previše, a nije ni toliko učinkovitija od Gabriele (a ni bolja) da bi igrala 33 minute a Gabi samo 7. Treba to mozda rasporediti 20-20 ili možda 25-15, ali ovako nije realno.BaDa12 je napisao/la:Visković je nešto mlađa od Azinovićke. Ja sam mislila ranije da će imati neku stariju djevojku na ovoj poziciji, nisam očekivala da će Sandra dobivati baš ovoliko minuta, odnosno skoro cijelu utakmicu, ali vjerujem da je sve zasluženo i prema prikazanom na treninzima i utakmicama. Prateći boxscore, vidim izgubljenih lopti, ali nerijetko krade lopte i hvata skokove, tako da se to sve nadomjesti.Tracy3McGrady je napisao/la:Vodimo na pv. Ali brate forsiraju onu Azinovic koja svaku tekmu ima 6-7 izgubljenih, dok Gabriela dobije 4-5 minuta.
Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Otprilike da nam trebaju pobjede i danas protiv Slovakinja i sutra prptiv Njemica. Dosta je bolji onaj liga sistem koji se igrao u U20 konkurenciji.
BosnaE
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Danas sa Slovačkom, igraju brzu košarku i mi trebali dominirati u reketu. Igraju timski sa puno asistencija i imaju igračice sa brzim rukama a kod nas je to boljka jer nam playmakeri imaju puno izgubljenih. Ako Azinovic ostane ispod 5 izgubljenih trebali ni biti zadovoljni. Melisa nije još na 100% ali nakon dana pauze očekujem da će danas odigrati bar približno kako zna. Ove prve tekme je vukla povredu i opet je bila naša najbolja igračica iako 2 godine mlađa.
Izjednačen početak, samo puno gubimo lopte, već 8, a nije ni kraj prve četvrtine.
Melisa 2 lične.
EDIT: -13, ipak ćemo mi ovdje nažalost teško do A divizije.
EDIT 2: poluvrijeme -9, to je i dobar rezultat jer imamo 16 izgubljenih lopti,
a Slovačka 7. Očekivano smo malo bolji u skoku, kad bi smanjili izgubljene lopte, imali bi šansi, vidjet ćemo.
Melisa 2 lične.
EDIT: -13, ipak ćemo mi ovdje nažalost teško do A divizije.
EDIT 2: poluvrijeme -9, to je i dobar rezultat jer imamo 16 izgubljenih lopti,
a Slovačka 7. Očekivano smo malo bolji u skoku, kad bi smanjili izgubljene lopte, imali bi šansi, vidjet ćemo.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Previše izgubljenih, trice 3 od 4 imamo, ako dobro udjemo možemo se nadati nečemu.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
To je to, premlada smo repka da bi ušli u a diviziju, u svakom slučaju sl. Godine napad na A diviziju abd.
Pitanje je da li bi i opstali u A diviziji sledece godine.Tracy3McGrady je napisao/la:To je to, premlada smo repka da bi ušli u a diviziju, u svakom slučaju sl. Godine napad na A diviziju abd.
Svaka cast curama, potencijala definitivno ima, dogodine napad na A diviziju

Nad tobom sunce najljepše sja
Bit će bolje iduće godine. Ove godine je bilo dosta mladih igračica, taman priprema za iduću godinu. Sretno cure!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
- LARSSONCHE
- Kontakt:
36-31 na poluvremenu protiv njemica
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Poraz i od rumunije, selektor i dalje forsira isti sastav.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Djevojke dobile dasku i završile kao 7. Nije loše znajući da je melisa povredjena i da smo najmlađa reprezentacija na prvenstvu.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Zanima me ako neko zna, zašto Nikolina Milic nije pozvana na okupljanje naše seniorske reprezentacije? Odlična košarkašica a igrala je za mladje uzraste...
Jel Marica potpisala već za neki drugi klub, govorilo se da neće više ostati u Sloveniji
nema potpisa
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Selektor ženske seniorske košarkaške reprezentacije BiH, Goran Jovanović, odredio je širi spisak reprezentativki na koje računa u predstojećim kvalifikacionim mečevima za Evropsko prvenstvo:
Babić Nikolina, Vrančić Irena, Džombeta Miljana, Deura Milica, Kapor Tamara, Tavić Matea, Kalušić Aida, Gajić Marica,
Svitlica Dragana, Lynetta Kizer, Džinić Marina, Demirović Emina, Delić Anđela, Delić Nikolina,
Brčaninović Melisa, Rahmanović Irma, Džebo Nikolina, Iriškić Aldijana, Kajtaz Nataša,
Marković Jovana, Kovačević Nedžla, Ikanović Dženita, Ahmetbegović Jasmina.
Naša će reprezentacija svoju prvu kvalifikacionu utakmicu odigrati protiv reprezentacije Rumunije 21. novembra tekuće godine na gostujućem parketu, a četiri dana kasnije ćemo u Tuzli ugostiti Tursku.
Babić Nikolina, Vrančić Irena, Džombeta Miljana, Deura Milica, Kapor Tamara, Tavić Matea, Kalušić Aida, Gajić Marica,
Svitlica Dragana, Lynetta Kizer, Džinić Marina, Demirović Emina, Delić Anđela, Delić Nikolina,
Brčaninović Melisa, Rahmanović Irma, Džebo Nikolina, Iriškić Aldijana, Kajtaz Nataša,
Marković Jovana, Kovačević Nedžla, Ikanović Dženita, Ahmetbegović Jasmina.
Naša će reprezentacija svoju prvu kvalifikacionu utakmicu odigrati protiv reprezentacije Rumunije 21. novembra tekuće godine na gostujućem parketu, a četiri dana kasnije ćemo u Tuzli ugostiti Tursku.
Admir_Sa je napisao/la:Jel Marica potpisala već za neki drugi klub, govorilo se da neće više ostati u Sloveniji
Marica ostaje u Celju jer ovi balvani su trazili nenormalno obestecenje glupani

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.