FK Radnik Bijeljina
-
- Kontakt:
Re: FK Radnik Bijeljina
Jeste,samo da igra kao on bilo bi super!!
-
- Kontakt:
E OVO JE RADNIK PA MAKAR SADA I IZGUBILI!
TRENUTNO 1 1
TRENUTNO 1 1
Izdrzite 

-
- Kontakt:
STA CE OVO BITI!!ZELJO RADNIK 1 1.POCELI NEKI DRUGI VJETROVI DA DUVAJU!!!
KAKO BILO SUPER DA SLJEDECE KOLO DOBIJEMO SLAVIJU!!!UF!PA ONDA PRVA TRI BODA U GOSTIMA PROTIV GOSKA!
KAKO BILO SUPER DA SLJEDECE KOLO DOBIJEMO SLAVIJU!!!UF!PA ONDA PRVA TRI BODA U GOSTIMA PROTIV GOSKA!
Zadnja izmjena: Bijeljinacity, dana/u 01 okt 2012, 15:16, ukupno mijenjano 2 puta.
- Burberry46
- Kontakt:
čestitke, zasluženo ste uzeli bod, nije ovo bila naša noć, sretno u nastavku
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Svaka cast , momacki hrabro ste odigrali cak sta vise bili bolja ekipa i trebali osvojiti 3 boda ali sta je tu je dobar je i bod .
Sve cestitke jer ste to zasluzili. Odigrali ste hrabro (ko mi protiv Levskog) i ...rezultat je tu.
Skretnicari umiru od muke...jos jednom SVAKA CAST
Skretnicari umiru od muke...jos jednom SVAKA CAST
YES.WE.DID.
Bijeljinacity slozio bi se sa tobom da Micic,Jovic,Cico Globus,zvani Mesar zajedno sa svojim prvim rodjakom Bajicem idu iz kluba,ali si zaboravio na najveceg sljama od svih njih BORU DJOKICA,dok je on tu nama nema napretka,jer je on tu postavljen da krade,kao sto je krao dok je bio vulkanizer.A jos jedna zanimljiva je stvar da je potkradao svog sadasnjeg suradnika Zivorada Mirazica,e onda zamisli o kakvom se covjeku radi,i ko vodi klub!
Za ne povjerovati
,ode bod protiv vulkanizera 

-
- Kontakt:
KUP BIH:GOSK RADNIK,IGRAJU SE DVIJE UTAKMICE
MOGLO BI SE PROCI!!!
MOGLO BI SE PROCI!!!
-
- Kontakt:
Srpski derbi u Bijeljini
U Slaviji imaju svoju računicu. Međutim, naš motiv i želja su mnogo veći. Mislim da je red da i mi dobijemo jedan meč. Na krilima dobre igre i rezultata sa ‘'Grbavice'', uz malo sreće ovo bi mogla da bude naša prva ‘'trojka'' - kaže Bajić.
Visoka pobeda u krajiškom derbiju sa Rudarom (4:0) osokolila je Banjalučane, koji očekuju da ponove dobru igru i slave na gostovanju Gradini. Istovremeno, Rudar Prijedor će pokušati da se za debakl u Banjaluci iskupi na svom terenu u meču sa Zvijezdom.
U Slaviji imaju svoju računicu. Međutim, naš motiv i želja su mnogo veći. Mislim da je red da i mi dobijemo jedan meč. Na krilima dobre igre i rezultata sa ‘'Grbavice'', uz malo sreće ovo bi mogla da bude naša prva ‘'trojka'' - kaže Bajić.
Visoka pobeda u krajiškom derbiju sa Rudarom (4:0) osokolila je Banjalučane, koji očekuju da ponove dobru igru i slave na gostovanju Gradini. Istovremeno, Rudar Prijedor će pokušati da se za debakl u Banjaluci iskupi na svom terenu u meču sa Zvijezdom.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Pobjedište i vi nekogBijeljinacity je napisao/la:Srpski derbi u Bijeljini

Mens sana in corpore sano.
-
- Kontakt:
Slavija nemocna i u svim segmentima nadigrana.Igraci Slavije mogu da budu prezadovoljna rezultatom!
Evrogol Basare. Prvo poluvrijeme dosta tmurno, bez trke sa jednom ili dve šanse na obe strane. Međutim u drugom poluvremenu se mogao pogledati najbolji fudbal u Bijeljini unazad 2-3 godine sigurno. Radnik kontrolisao igru, Slavija propustila veliku šansu a domaći znali da kazne i osvoje prva tri boda.
Dobra utakmiica...mislim da je ulazak Nikica prelomio utakmicu...iako je Basara igrac utakmice, gol i asistencija..ulaskom Nikica smo nekako dobili na brzini i agresivnosti. Sve u svemu svaka im cast i da samo tako nastave..do opstanka...
Север ? $ се ?, црвено-?, ' у $ $, са севера &' запева &, &' " &, $ " !
-
- Kontakt:
Ono juče je neki drugi Radnik.
Stvarno je ova pobjeda bila potrebna,da se bogdo desila ranije,ali bolje ikad nego nikad. Tim je dobio na samopouzdanju i ubjeđen sam da Radnik zaslužuje opstanak,jer posjeduje kvalitet za takvo nešto... Ajmo po prvu gostujuću pobjedu...

Stvarno je ova pobjeda bila potrebna,da se bogdo desila ranije,ali bolje ikad nego nikad. Tim je dobio na samopouzdanju i ubjeđen sam da Radnik zaslužuje opstanak,jer posjeduje kvalitet za takvo nešto... Ajmo po prvu gostujuću pobjedu...

Slazem se da je neki novi Radnik..Mislim da su igraci polako dosli sebi i mislim da ce iz utakmice u utakmicu igrati jos bolje...Opstanak je realna opcija kad se pogledaju i druge ekipe, mislim na Gradinu,Gosk,Travnik...Zvijezda nece ispasti sigurno, ipak je to klub za sve ove.
Север ? $ се ?, црвено-?, ' у $ $, са севера &' запева &, &' " &, $ " !
-
- Kontakt:
Gošk i Gradina na osnovu dosad prikazanog su glavni kandidati za napolje iz lige... Nama je bitno da u duelima sa istima ne gubimo,da kući dobijemo i to je to... Naravno,jednostavno do kraja prvog dijela moramo ostvariti bar dvije pobjede.....vjerujem da to možemo...
-
- Kontakt:
Slavija je vec u arhivi,a u srijedu kup protiv Gabele,moglo bi se daleko dogurati,a onda probati za vikend iznenaditi Zrinjskog u Mostaru,nisu oni bas toliko jaka ekipa koliko se o njima pise!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], HordeSaSjevera, Zigazaga i 25 gostiju.