BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Aldin je igrao u veznom redu u Čeliku, povremeno i u napadu. Po ocijeni stručnjaka u Zenici nedovoljan kvalitet. Nakon toga odlazi u Žepče gdje igra također u veznom redu. Sarajlije će se možda sjećati Aldina jer je bio prenos na tv-u kada su dobili 4 ili 5:0 Žepče u gostima. Jedne sezone se baš nadavao golova. Nakon Žepča odlazi u slovenski Interblock. Poslije Slovenaca odlazi u Rusiju gdje igra za neki anonimni klub koga je teško i napisati, te Baltiku. Od 2010 godine je u Kazahstanu gdje igra za Schachtjor Karagandu.
U prošloj sezoni je nastupio na 24 utakmice u kojima je postigao dva gola i upisao je i jednu asistenciju.
Ove sezone ima 11 nastupa uz jedan postignuti gol, te jednu asistenciju.
Za 10 dana ako Bog da napuniti će 30 godina.
Ne znam što njega uopće spominjete na ovoj temi. Krcati smo sa stoperima, no eto napisao sam sve ovo da se riješi ta dilema ko je zapravo taj Aldin Džidić.
U prošloj sezoni je nastupio na 24 utakmice u kojima je postigao dva gola i upisao je i jednu asistenciju.
Ove sezone ima 11 nastupa uz jedan postignuti gol, te jednu asistenciju.
Za 10 dana ako Bog da napuniti će 30 godina.
Ne znam što njega uopće spominjete na ovoj temi. Krcati smo sa stoperima, no eto napisao sam sve ovo da se riješi ta dilema ko je zapravo taj Aldin Džidić.
- sagitarius
- Kontakt:
http://youtu.be/Yf0MEP5Agk8 Zalosno :S
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- tuzlak1987
- Kontakt:
ebes ovo kad ova agencija prodaje karte, gdje to ima u svijetu jos? pa smijesno stvarno..smijesno
Smijesno je i to koliko karata bude pusteno u prodaju...
Ocekujem tinkivinkije na stadionu, mrtvu atmosferu, fb slike i to. ako ne pobjedimo nece mi biti zao jer smo pogan narod u pm
Smijesno je i to koliko karata bude pusteno u prodaju...
Ocekujem tinkivinkije na stadionu, mrtvu atmosferu, fb slike i to. ako ne pobjedimo nece mi biti zao jer smo pogan narod u pm
-
- Kontakt:
To sto ti mislis da je zalosno nije zalosno. Svako od nas bi ostavio karte prvo sebi i svojim bliznjima koji zele da idu na utakmicu.sagitarius je napisao/la:http://youtu.be/Yf0MEP5Agk8 Zalosno :S
Zalosno je sto igramo na tako malom stadionu.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Nemamo drugi, mislim imamo Kosevo ali ga ubija ta atletska staza.Amar Dzeko je napisao/la:Zalosno je sto igramo na tako malom stadionu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
bolji je od Sunjica 100% da ga ebesronaldo99 je napisao/la:Ko je ovaj Dzidic sto igra u ovome Shaktaru iz kazahstana, igra na poziciji stopera?
- sagitarius
- Kontakt:
Pa ako joj muz oce na tekmu, nek fino stane u red. Znam da ti je krivo sto igraju u Zenici i znam da bi volio da vam se sve sportske aktivnosti odrzavaju u glavnom gradu ,kak ono ide " vasa bosna je od bascarsije do cengic vile". Na kojem bi ti stadionu da se igra kad ni jedan nije sposoban, stas na kosevu ukleto (koliko to zvucilo smjesno al tako je ispod je groblje koliko ja znam :S ) drugo nemoj mi samo spominjat grbavicu treba 20 mil najmanje da se renovira, a trenutno sad nema WC to sto smjesni avaz pise da je najidealnije jos jednom pokazuje to prvo sto sam napisao o vama sarajlijama.Amar Dzeko je napisao/la:To sto ti mislis da je zalosno nije zalosno. Svako od nas bi ostavio karte prvo sebi i svojim bliznjima koji zele da idu na utakmicu.sagitarius je napisao/la:http://youtu.be/Yf0MEP5Agk8 Zalosno :S
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
Aludiraj na koga hoces,dolaze i igraci s istim dokumentom...
I ne vidim gdje je ova prodavacica pogrijesila,fino mu je rekla i cak sta vise njeznije od njega
I ne vidim gdje je ova prodavacica pogrijesila,fino mu je rekla i cak sta vise njeznije od njega

-
- Kontakt:
Momak ja sam 6 sati autom udaljen od Sarajeva.sagitarius je napisao/la:Pa ako joj muz oce na tekmu, nek fino stane u red. Znam da ti je krivo sto igraju u Zenici i znam da bi volio da vam se sve sportske aktivnosti odrzavaju u glavnom gradu ,kak ono ide " vasa bosna je od bascarsije do cengic vile". Na kojem bi ti stadionu da se igra kad ni jedan nije sposoban, stas na kosevu ukleto (koliko to zvucilo smjesno al tako je ispod je groblje koliko ja znam :S ) drugo nemoj mi samo spominjat grbavicu treba 20 mil najmanje da se renovira, a trenutno sad nema WC to sto smjesni avaz pise da je najidealnije jos jednom pokazuje to prvo sto sam napisao o vama sarajlijama.Amar Dzeko je napisao/la:To sto ti mislis da je zalosno nije zalosno. Svako od nas bi ostavio karte prvo sebi i svojim bliznjima koji zele da idu na utakmicu.sagitarius je napisao/la:http://youtu.be/Yf0MEP5Agk8 Zalosno :S
Da, zalosno je sto igramo na stadionu kapaciteta 12 000.
Ronaldo - Isco - Bale
Da imamo bolji stadion igrali bi na njemu.
Svaki put ista priča oko prodaje karata. Žena je ostavila sebi dvije a moglo je deset. Sve je u redu dok se ne počinju preprodavati karte po piku, stadion prima 10.000 a na piku 5000 karata. I većina ovih što stoje u redu prodavati će svoju kartu, njima je to biznis, ta ne čekaju novu knjigu o Harry Potteru.
Svaki put ista priča oko prodaje karata. Žena je ostavila sebi dvije a moglo je deset. Sve je u redu dok se ne počinju preprodavati karte po piku, stadion prima 10.000 a na piku 5000 karata. I većina ovih što stoje u redu prodavati će svoju kartu, njima je to biznis, ta ne čekaju novu knjigu o Harry Potteru.
- Consigliere
- Kontakt:
Dado je napisao/la:Mora da si usao u 30-teConsigliere je napisao/la:Ne kontam sto su svi popizdili za tim kartama k'o da im zivot ovidi o tome. Sta fali gledat utakmicu u kaficu, u udobnoj stolici, tvoja raja, hladno pivo, plazma od 2 metra.... Kad udjes u 40-te bice "sta fali gledati kod kuce, udobna fotelja , meza, komsija s drugog sprata, plazma od metar"
Sta ces, stari se

Care, zlatne 23. I naravno da bi htio i zelio bodriti uzivo svoju reprezentaciju u nekim normalnim uslovima, a ovdje su sve samo ne normalni. Po meni, ne isplati se lezati na ulici i trpiti ponizenje da bio na stadionu uzivao u drustvu dijasporaca uz nepreyebivu: Bosna je sampion, oooooo....
Imam svoje uslove, hocu da po njima gledam utakmicu. Dok se ne popravi stanje, od stadiona pa na dalje gledam repku iz kafica.... I volim je jednako kao i oni na tribini.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Fazon je sto je ona u Ilijasu koji dobije 28 karti na toliko stanovnika ostavila 6 na stranu
Ma sad kad krene po piku, znaci nema dalje...
Kakav smo mi narod, samo cekamo laku lovu, a kao nema posla. Ima posla za onog ko se trudio u zivotu, ko nije opravdava se samo. Za ovo razlog "Nema se, sta imate protiv ljudi..neka prodaju, u ovoj bijedi da makar nesto zaradi"

Ma sad kad krene po piku, znaci nema dalje...
Kakav smo mi narod, samo cekamo laku lovu, a kao nema posla. Ima posla za onog ko se trudio u zivotu, ko nije opravdava se samo. Za ovo razlog "Nema se, sta imate protiv ljudi..neka prodaju, u ovoj bijedi da makar nesto zaradi"

Kako stvari stoje vise od pola stadiona ce biti dijaspora ona ista sto je napustila kosevo nakon golova SAD. Kad se sjetim kakva je prije atmosfera bila na utakmici kad su normalni navijaci mogli sebi priustiti da odu da pogledaju svoju reprezentaciju.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Dok je druga polovica lafo estradni umjetnici,lafo zasluzni gradjani,politicari...terabajt je napisao/la:Kako stvari stoje vise od pola stadiona ce biti dijaspora ona ista sto je napustila kosevo nakon golova SAD. Kad se sjetim kakva je prije atmosfera bila na utakmici kad su normalni navijaci mogli sebi priustiti da odu da pogledaju svoju reprezentaciju.
Ostali neka gledaju HD prenos na BHt-u i slusaju Velida Spahu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
- Kontakt:
5.840 karata u prodaji ?! Pa koji qrac 

Ronaldo - Isco - Bale
-
- Moderator
- Kontakt:
Znate ko su ti što napuštaju? One seronje, što kada BHF ulazi na stadion na Koševu jer prave koreografiju onim što su kako i parola kaže ''Krv i znoj lili..'' , govore im ko ste vi da tako prolazite..
A onda isti ti što govore napuste stadion. Eh to nisu pravi navijači, tj to nisu nikakvi navijači. Šta je jedan poraz i ne godi vam u prijateljskoj, nije se rodio ko je narodu ugodio. Odjednom sve stručnjaci. A hvala Bogu igrali smo je li tako do sad i na previše svjetskih i evropskih prvenstava dok nije Pape došao.
SAFET SUŠIĆ!!!
A onda isti ti što govore napuste stadion. Eh to nisu pravi navijači, tj to nisu nikakvi navijači. Šta je jedan poraz i ne godi vam u prijateljskoj, nije se rodio ko je narodu ugodio. Odjednom sve stručnjaci. A hvala Bogu igrali smo je li tako do sad i na previše svjetskih i evropskih prvenstava dok nije Pape došao.
SAFET SUŠIĆ!!!
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najbolje je u Banja Luku otic, ima karti za sve 

Evo ja sam iz sarajeva i apsolutno nemam nikakav problem sa dijasporom. Uostalom kako mozes imati nesto protiv njih sto imaju i mogu da kupe kartu za tekmu po bilo kojoj cijeni i otici na bilo koje gostovanje, kad nam 90% reprezentacije cini dijaspora. Niko od ovih igraca pa koliko god talentovani bili (Dzeko izuzetak, kojeg necemo imati jos dugo godina jer nam je liga takva kakva jeste i ostat ce samo sjecanje na njega i njegove golove) ne bi napravili karijeru niti bi culi za njih da su ostali ovdje i da ih seljaci poput nas na kosevu, grbavici, tusnju, na obje strane mostara, zenici, maltretiraju (*ebemo im mater za svako pogresno dodavanje, za svaki promaseni sut, ma za sve).
Niko, pa ni mi koji smo u BiH, a ni dijaspora nemamo ekskluzivno pravo na reprezentaciju kad ni jedni ni drugi nismo zasluzni za to gdje nam se repka sad nalazi tj. samo igraci su zasluzni i niko vise.
Niko, pa ni mi koji smo u BiH, a ni dijaspora nemamo ekskluzivno pravo na reprezentaciju kad ni jedni ni drugi nismo zasluzni za to gdje nam se repka sad nalazi tj. samo igraci su zasluzni i niko vise.
Mislim da bi sa uvođenjem onlajn prodaje karata, tek onda popušili za karte od dijaspore
Svejedno nam nema promjene dok se ne poveća kapacitet stadiona i smanji cijena ulaza.

Svejedno nam nema promjene dok se ne poveća kapacitet stadiona i smanji cijena ulaza.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kojom logikom bi popusili? Evo prvi bih ja profitirao jer mi se ne ceka u redovima, uzeo bih ja uzeo sebi i jos nekom te dvije karte. Ovako nikom od nas se ne ceka u redovima jer tu nema nikakvog standarda. Ajd sto cekas, nego se neko iznervira psuje ti, mozda dobijes i sljagu koju i na kraju opet nisi siguran za kartu. U tim redovima ljudi pokazuju svoje najgore osobine...Coraco je napisao/la:Mislim da bi sa uvođenjem onlajn prodaje karata, tek onda popušili za karte od dijaspore![]()
Sto je pozitivno sa online je to da ti bez pola muke uzmes kartu, da pare uredno prodju kroz sistem, da pri tome ne izgubis 12-24 sati, da nema nerviranja i konflikta, da nema korupcije. Karta koju uzimas, uzmes je po fiksiranoj cijeni i svako je za npr zapad uzima po toj cijeni. Sve se moze napraviti pa i to da jedna osoba uzme odredjen broj karti. Uglavnom sistem bi 100% ispotovao ovo za dvije karte i nne bi nikog prevario, dok je pitanje jel ove zenturace sa srednjom skolom daju svima po dvije karte. Cisto sumnjam, njih mozes kupit za 2 cenera, a sistem ne mozes
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.