Eto dokle je dosloNEZALAGANJE je napisao/la:Sta je ovo,Lebron dobije tehnicku,a MIL ne sutira slobodno bacanje!?![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Eto dokle je dosloNEZALAGANJE je napisao/la:Sta je ovo,Lebron dobije tehnicku,a MIL ne sutira slobodno bacanje!?![]()
Znaci sudija mu odsvirao,a onda ga ovaj ubijedio da nije reakcija bila prema njemu i ovaj je ponisti...Ja to jos nisam vidio...Inace,sudje je veceras sasvim korektno i MIL je u utakmici,asunsao je napisao/la:Eto dokle je dosloNEZALAGANJE je napisao/la:Sta je ovo,Lebron dobije tehnicku,a MIL ne sutira slobodno bacanje!?![]()
Ne bih smio dati takvupredikciju, ali svakako da imaju dobre šanse. Denver je još uvijek u reachu, samo je problem što Denver ima problema sa postavljenim odbranama. Šutiraju zaista loše i to je ekipama u playoffualemsa je napisao/la:GSW ako ovo dobije, a vode 16 razlike nakon 3-e cetvrtine. Uzimaju seriju
Jeste. Kako je lijepo gledati Golden state... uzivanje. Prije samog PO sam rekao da je ovo najzanimljiviji duel (barem meni).Raul_64 je napisao/la:Sad tek steta za Lee-a..
ma kakvi, Denver je katastrofa na strani, njih je bitno u Denveru uzet, gdje je ove sezone bila ne moguca misija.work je napisao/la:Ne bih smio dati takvupredikciju, ali svakako da imaju dobre šanse. Denver je još uvijek u reachu, samo je problem što Denver ima problema sa postavljenim odbranama. Šutiraju zaista loše i to je ekipama u playoffualemsa je napisao/la:GSW ako ovo dobije, a vode 16 razlike nakon 3-e cetvrtine. Uzimaju seriju
najčešće pogubno.
Iskreno, Denver je odigrao užasnu odbranu na perimetru. Neko će reći da je GS šutao svemirki, ali, ruku na srce, većina tih šuteva je bila otvorena. Ako sam dobro čo GS šuta 60-ak posto, nerihvatljivo za playoff.
Kako nema?alemsa je napisao/la:treba mi orignal dres Dzeke BiH, ne znam moze li se i u Bosni uzet? Posto online nea nigdje
Sta ce mi burazeru Manchester City, znam da ima Citija. Treba mi Reprezentacije orginal dres Dzeke (ili bez broja, samo nek je orginal). Posto planiram ici aBd u Brazil ako se plasiramo a ofirno mi ici s pijacarskim dresom Repke. A online ga nea nigdje naci, **** ga Tito dres Andore narucih orginal koji hos a legea nea ni web stranice kako treba.jose je napisao/la:Kako nema?alemsa je napisao/la:treba mi orignal dres Dzeke BiH, ne znam moze li se i u Bosni uzet? Posto online nea nigdje
http://shop.mcfc.co.uk/stores/mancity/p ... tball+kits" onclick="window.open(this.href);return false;
Aha, nisam to skontao. Pa otvorio se oficijelni shop na Baščaršiji Bh reprezentacije, vjerovatno ima dres, samo da ti ga neko pošalje.alemsa je napisao/la:Sta ce mi burazeru Manchester City, znam da ima Citija. Treba mi Reprezentacije orginal dres Dzeke. Posto planiram ici aBd u Brazil ako se plasiramo a ofirno mi ici s pijacarskim dresom Repke. A online ga nea nigdje naci, **** ga Tito dres Andore narucih orginal koji hos a legea nea ni web stranice kako treba.jose je napisao/la:Kako nema?alemsa je napisao/la:treba mi orignal dres Dzeke BiH, ne znam moze li se i u Bosni uzet? Posto online nea nigdje
http://shop.mcfc.co.uk/stores/mancity/p ... tball+kits" onclick="window.open(this.href);return false;
A GSW extra
alemsa je napisao/la:Sta ce mi burazeru Manchester City, znam da ima Citija. Treba mi Reprezentacije orginal dres Dzeke (ili bez broja, samo nek je orginal). Posto planiram ici aBd u Brazil ako se plasiramo a ofirno mi ici s pijacarskim dresom Repke. A online ga nea nigdje naci, **** ga Tito dres Andore narucih orginal koji hos a legea nea ni web stranice kako treba.jose je napisao/la:Kako nema?alemsa je napisao/la:treba mi orignal dres Dzeke BiH, ne znam moze li se i u Bosni uzet? Posto online nea nigdje
A GSW extra
alemsa je napisao/la:@bernand
e hvala buraz, cimnut cu ti love preko paypala ili western unionom, ili ako hos sta odavde svejedno. Imas i cvaju za kafe.... Nije hica tako da cucemo se....
sorry na offtopicu
hvala ti opet
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.