Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
Topic majku mu 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Do mjesec dana prije tekme ovdje se nece moci raspravljati o njoj, jer je rano postavljena tema. Malo o Hrvatima, malo o Brazilu, sve ovo ide u offtopic, ali se o trenutnom topicu nema sta reci.zizu1991 je napisao/la:Topic majku mu
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nije da ja ne bih volio da smo mi među TOP 3, jednostavno ne mislim tako. Isto kao što ne mislim ni da je Hrvatska među TOP 5, a biće uskoro na onoj listi.neroazzuro je napisao/la:Ma vidi ti Wellingtonskog sto se razgalamio...DukeOfWellington je napisao/la:Naravno, sve bi mi to uzeli, šampioni svijeta u šupljoj.
Dod'o bi ti i Portugal na listu, al ti ofirno nakon onih 6:2.
Ja ti mogu nabrojat najmanje 10 koje su iza nas na listi a mogle bi se nosit s nama i uzet nas.
Ti si na mene ostavio dobar dojam na Ljozetovoj temi,al si me iznenadio svojom banalnoscu ovdje. Pa da su stvari tako proste kladione bi propale za tren,a cvjetaju. Naravno da medju prvih 30-ak ekipa na svijetu,pa i vise svako svakoga moze dobiti zacas. I kad kazem da je neko bolji od nas tu i mislim na ekipe s kojima bi gotovo sigurno izgubili. Takvih je vrlo malo. Sa svim ostalima imamo bar priblizno iste sanse ili vece.
A zasto sam Portugal uvrstio? Zbog kompleksa prema njima. Izbacili su nas u dva baraza i bili dosta bolji od nas u 4 tekme. Da smo igrali samo jednom i izgubili 6-2,ni njih ne bih racunao jer je sam taj rezultat odlican motiv za nas.
Lijep pozdrav.
Meni je najčešći pokazni primjer utakmica Manchester United - Athletic Bilbao. Ko je gledao taj dvomeč prošle sezone mogao je zaključiti da je Bilbao bez problema došao do prolaza uz fantastičnu igru. Međutim, nema navijača tog kluba koji bi minut nakon tog meča bio spreman da kaže: "Da, mi smo jači od Uniteda". Kad budemo imali 11 igrača kvalitete Begovića, Džeke i Pjanića onda ću nas možda porediti sa tim velesilama. A oni imaju makar pola rostera igrača kvalitetnijih od ove trojice. Nema tu širine da se mi s njima poredimo. Po meni, kažem opet.
Skraceno s utakmice Latvia - Grcka 1:2 ... Gledaj dobrog semafora iza gola. Mozes vidjet rezultat sa kilometra, ali bukvalno. Kad cemo mi imat onakav?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Jel Marko onaj sto je u Wolfsburgu igro ? xdzizu1991 je napisao/la:Topic majku mu
- Goalgetter
- Kontakt:

Stara ekipa . Vid Usketa

- AlenHalilovic
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:
Stara ekipa . Vid Usketa![]()
![]()
Kako ovo?? Zar su bili Besic i Vranjes u prvom timu kad je jos bio stari savez?
- Goalgetter
- Kontakt:
Da jesu. Pa savez je otisao u Martu 2011 cini mi se, nakon tekme sa Rumunima. Ako se ne varam, prije toga je bila tekma sa Mexikom (0:2 u Atalanti), gdje su Besic i Vranjes nastupili, a i u kvalifikacijama.AlenHalilovic je napisao/la: Kako ovo?? Zar su bili Besic i Vranjes u prvom timu kad je jos bio stari savez?
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Stojan Vranjes je igro tad protiv Mexika a ne Ogi. Zar je ovo Stojan i previse lici na burazera?Goalgetter je napisao/la:Da jesu. Pa savez je otisao u Martu 2011 cini mi se, nakon tekme sa Rumunima. Ako se ne varam, prije toga je bila tekma sa Mexikom (0:2 u Atalanti), gdje su Besic i Vranjes nastupili, a i u kvalifikacijama.AlenHalilovic je napisao/la: Kako ovo?? Zar su bili Besic i Vranjes u prvom timu kad je jos bio stari savez?

Koji strucnjak je ovo slikao .. Usanovic ga sredio za burek i jogurt, a racun pisan za par stojanki. Kao za vjencanje ..
- Goalgetter
- Kontakt:
Mjesas malo jaraneAlenHalilovic je napisao/la:Stojan Vranjes je igro tad protiv Mexika a ne Ogi. Zar je ovo Stojan i previse lici na burazera?Goalgetter je napisao/la:Da jesu. Pa savez je otisao u Martu 2011 cini mi se, nakon tekme sa Rumunima. Ako se ne varam, prije toga je bila tekma sa Mexikom (0:2 u Atalanti), gdje su Besic i Vranjes nastupili, a i u kvalifikacijama.AlenHalilovic je napisao/la: Kako ovo?? Zar su bili Besic i Vranjes u prvom timu kad je jos bio stari savez?

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Malo zezzeGoalgetter je napisao/la:
Stara ekipa . Vid Usketa![]()
![]()

Rahimic- isto neciji amidza na nekoj svadbi, kupio odjelo 97-e, nosio ga 2 puta u zivotu
Vedo- pogled k'o u Georga Busha
Sehic- uslagirana holivudska zvijezda
Besic- maneken
Pape- kakvo pozicioniranje!
Lulic- kakvo pozicioniranje vol 2
Usanovic- cmar jos netaknut

- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Samba
Samba

ovo je ja mislim za reklmu Granoff-asamson je napisao/la:Koji strucnjak je ovo slikao .. Usanovic ga sredio za burek i jogurt, a racun pisan za par stojanki. Kao za vjencanje ..
Kad igraju Grci i Slovaci ?
11.10.2013ahmic je napisao/la:Kad igraju Grci i Slovaci ?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pobjeda je pobjeda, mozda ce u ovoj utakmici faliti motivacije (a mozda se i varam) ali samo pobjeda dolazi u obzir. Nadam se da cemo biti u najjacem sastavu da jos malo popravimo gol razliku 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ma ima da ginu za svaku loptu.Bosniacum Lilium je napisao/la:(a mozda se i varam)

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pa da, blizu je Skandinavija, tako da na tribinama ocekujem barem takav omjer navijaca 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Ma ove Balticke drzave i ne zanima bas fudbal meni se cini, a i nemaju nikakve sanse za plasman. Ne bi me cudilo da bude vecina nasih.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.