Anel Hadzic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Zenga
Kontakt:

Re: Anel Hadzic

Post Postao/la Zenga » 08 maj 2014, 00:00

fkv123 je napisao/la:Vi niste normalni. Mjesec dana pred svjetsko prvenstvo da se prave protesti i da se smijeni selektor zato sto je pozvao jednog igraca koga mnogi nisu zeljeli na spisku? Rat i ova poslijeratna neimastina je Bosanski narod ubila u mozgu. Da Bog sakloni i sacuva. Pozvani su svi sto vrijede i sada se treba strajkovati i yebavati selektoru mater zato sto nekome neodgovara igrac ili dva? Nije ni cudo sto smo u rangu Konga u svim kategorijama. Yebem te Bosno, cenifo na livadi. :kafa: :salut:
pusti pacijente, nemaju drugog posla nego ponavljati iste stvari po 300 puta, vidis da ce pojedini uskoro morati placati kiriju na ovom forumu jer bukvalno zive na njemu. Nidje veze, fol bitan 23.igrac, mi jedva imamo 11 kvalitetnih igraca da valja, mozemo mastati o 15ak, 20ak je vec totalno mimo nasih mogucnosti (nismo mi Brazil,Arg,Italija,Njemacka itd, niti cemo ikada biti) :kafa:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 08 maj 2014, 00:02

@fkv123 da ne bi BH Fanaticosa i Ivice Osima, još bi mi s Munibom, Iljom i ostalom đubrad'i, a posebno s baražom kuburili, tako da kritika nikada nije dosta! ;)

A ako će se polivalentni igrači iz pomenute agencije prodavati na račun naše reprezentacije a duplo kvalitetniji i ne dobiti poziv, mi treba da šutimo i da se pravimo ludi da se ništa ne dešava? :crazy:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 maj 2014, 00:15

Ja odgovorno tvrdim, pa i glavu dajem za to, da je TSS za klasu bolji igrac od ovog Hadzica. Da se razumijemo niti jedan nemaju mjesta u 30 nasih najboljih.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 08 maj 2014, 00:17

Adi_Zepce je napisao/la:Ja odgovorno tvrdim, pa i glavu dajem za to, da je TSS za klasu bolji igrac od ovog Hadzica. Da se razumijemo niti jedan nemaju mjesta u 30 nasih najboljih.
Ja više ne znam sta TSS igra pa da ga uporedim sa ostalima. Kao sto neko rece, on je lazni igrac :lol:

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 08 maj 2014, 00:20

*p!p!t@* je napisao/la:@fkv123 da ne bi BH Fanaticosa i Ivice Osima, još bi mi s Munibom, Iljom i ostalom đubrad'i, a posebno s baražom kuburili, tako da kritika nikada nije dosta! ;)

A ako će se polivalentni igrači iz pomenute agencije prodavati na račun naše reprezentacije a duplo kvalitetniji i ne dobiti poziv, mi treba da šutimo i da se pravimo ludi da se ništa ne dešava? :crazy:
Izvini, VI ste pokupili pamet svijeta. Samo mi je cudo da neki nemogu ili nece da shvate da ce se tesko naci par ljudi sto imaju isto misljenje o spisku. Da je pozvao tih pomenutih 400 igraca opet bi se neko nasao da kaze "a sto nije taj i taj pozvan?" :salut:

Onda, povrh svega, idioti od novinara krenu zvati svakog igraca redom da ga pitaju kako se osjeca zbog poziva ili izostanka poziva. Pa, idioti nevidjeni, koji ce to igrac reci da mu je drago sto nije dobio poziv?!? Dize se dodatna panika samo da bi se dobilo sto vise klikova i da se proda sto vise novina.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 08 maj 2014, 00:27

fkv123 je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:@fkv123 da ne bi BH Fanaticosa i Ivice Osima, još bi mi s Munibom, Iljom i ostalom đubrad'i, a posebno s baražom kuburili, tako da kritika nikada nije dosta! ;)

Izvini, VI ste pokupili pamet svijeta. Samo mi je cudo da neki nemogu ili nece da shvate da ce se tesko naci par ljudi sto imaju isto misljenje o spisku. Da je pozvao tih pomenutih 400 igraca opet bi se neko nasao da kaze "a sto nije taj i taj pozvan?" :salut:

Onda, povrh svega, idioti od novinara krenu zvati svakog igraca redom da ga pitaju kako se osjeca zbog poziva ili izostanka poziva. Pa, idioti nevidjeni, koji ce to igrac reci da mu je drago sto nije dobio poziv?!? Dize se dodatna panika samo da bi se dobilo sto vise klikova i da se proda sto vise novina.
Kad' sam rekao mi, mislio sam na naciju generalno. ;)

I ti misliš da ja to ne znam? Naravno da znam, ali ću do kraja biti protiv nedokazanih igrača koji se prodaju na račun reprezentacije. ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 maj 2014, 00:37

HariTz je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Ja odgovorno tvrdim, pa i glavu dajem za to, da je TSS za klasu bolji igrac od ovog Hadzica. Da se razumijemo niti jedan nemaju mjesta u 30 nasih najboljih.
Ja više ne znam sta TSS igra pa da ga uporedim sa ostalima. Kao sto neko rece, on je lazni igrac :lol:
Ono sto sam ja vidio u Hajduku, on najbolje se snalazi iza napadača. A to sto ga strikan gura gdje mu nije mjesto, no coment :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 08 maj 2014, 00:41

pa nije daleko od istine. Svi znamo ko je TSS, tako da kad pogledas spisak :crazy:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 maj 2014, 01:24

Dosta Austrijanaca se cudi ovom pozivu Hadzica, kazu ne kontaju kako je dospio do repke. :D

Sto se tice igraca iz Austrijske lige, dovoljno govori cinjenica da i Austrijanci ne racunaju na igrace iz njihove ligge, mislim da ih je na zadnjem spisku bilo oko 4 od 24 igraca.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 08 maj 2014, 12:36

ja sam prvi bio navaljivao nek se pozove HAdzic sredio drzavljanstvo itd ispade dzaba sve ali očito je nakon Egipta da on nije taj DMF pa bolje je SUšić odigro od njega,.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 08 maj 2014, 13:14

Za njega je Mate Jajalo iz SA Yaya Toure u svakom pogledu :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 09 maj 2014, 18:31

Buranija brate.
Svraka je za njega Yaya T.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 maj 2014, 18:46

Koji ste vi pacenici to je za nepovjervati !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Tulln1
Kontakt:

Post Postao/la Tulln1 » 09 maj 2014, 19:30

Ja sam za Jajala Dzeko pa se ne bunim Sto me Papa nije uvrstio na spisak

icetea01
Kontakt:

Post Postao/la icetea01 » 09 maj 2014, 20:09

Goalgetter je napisao/la: Sto se tice igraca iz Austrijske lige, dovoljno govori cinjenica da i Austrijanci ne racunaju na igrace iz njihove ligge, mislim da ih je na zadnjem spisku bilo oko 4 od 24 igraca.
Zasto sto vecninom njihovi igraci koji odu iz Austrijske lige u neku drugu ligu, tamo vecninom i budu u standardnom timu. Npr. Junuzovic, Prödl, Baumgartlinger, itd. svi su standardni u njemackoj ligi. A kad je kod nas neki igrac otisao direktno iz Premijer lige u Bundesligu i tamo postao standardan igrac? Nikad, i sto je jos tuznije, ne mogu se ni probiti u drugoj ligi Njemacke. Toliko o "prosjecnoj austrijskoj" ligi, koja nista nije bolja od nase. :roll:

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 09 maj 2014, 21:01

Nemam ja nista protiv TSS ili Hadzica tu su oni u 5 deka, i trebali su se isprobati nema tu nista lose ali ne ovako zadnju tekmu pred pripreme SP, pa ni na nebu ni na zemlji sada! Ocigledna greska Strucnog Staba , ili namjera da se to uradi :thumbdown: :thumbdown:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 09 maj 2014, 21:06

vrebac86 je napisao/la:Nemam ja nista protiv TSS ili Hadzica tu su oni u 5 deka, i trebali su se isprobati nema tu nista lose ali ne ovako zadnju tekmu pred pripreme SP, pa ni na nebu ni na zemlji sada! Ocigledna greska Strucnog Staba , ili namjera da se to uradi :thumbdown: :thumbdown:
Namjera nego sta...isto kao za Tinketa.
Ovako nisu imali vremena da useru.. tj. pokazu koliko su limitirani :( uostalom znamo ali ovako se "fino pokrilo".

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 maj 2014, 12:11

Ubleha.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 maj 2014, 12:18

Kada se pojavilo ovo ime kao potencijalni reprezentativac, ja sam prvi bio za da se pozove, baš zbog te pozicije koju igra. Međutim, protiv Egipta se fino vidjelo da lik nema ni najmanji kvalitet da bude reprezentativac zemlje koja se plasirala na SP. Po kojem kriteriju je osigurao put u Brazil, zna samo Sajo i njegov brat Sead. Imali smo mi još takvih ''debitanata'' tipa Vrančić, Vranješ, Svraka, Sesar...pa nijedan se nije ustalio u reprezentaciji baš zbog nedostatka kvaliteta. Ovaj dobi poziv u Brazil nakon pola sata cirkusa u Austriji.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 10 maj 2014, 13:37

Elegant je napisao/la:Koji ste vi pacenici to je za nepovjervati !
kakvi paćenici, pa šta su krivo rekli? dobro - i meni su malo glupe ove uvrede na njegov račun, ali istina je da je momak teška rupa kao igrač. doduše, svi znamo kako je on i preko koga dospio do reprezentacije :roll:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, DanijelTZ, denza, Hafiz00, zikerrz21 i 37 gostiju.