ciza je napisao/la:avdija je nebitan igrac za reprezentaciju ali makar ne smeta na utakmicamagruezi je napisao/la:Srdzan stanic je izmislio fudbal za ovog lika

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ciza je napisao/la:avdija je nebitan igrac za reprezentaciju ali makar ne smeta na utakmicamagruezi je napisao/la:Srdzan stanic je izmislio fudbal za ovog lika
Cartman je napisao/la:Inter je vec pripremio pare, kako je samo odigrao protiv njih...
Milan izgleda hoce da ga preotme.Kazu velika igracina i steta da ne igra LPCartman je napisao/la:Inter je vec pripremio pare, kako je samo odigrao protiv njih...
I ja sam cuo da ga Milan trazi, ali samo za tekme protiv Intera. Ocito mu samo oni na svijetu leze.Adi_Zepce je napisao/la:Milan izgleda hoce da ga preotme.Kazu velika igracina i steta da ne igra LPCartman je napisao/la:Inter je vec pripremio pare, kako je samo odigrao protiv njih...
Kosta kosta, samo sto ce ikad iko te pare dati cisto sumnjam. Da je u Celiku osto ne bi vrijedio pisljiva boba. Uostalom on je u ceskoj pokazao kakva je flopina, kad ga je Plisani odveo...harishp je napisao/la:Avdija kosta ko pola fildjan lige,a vi sad gledajte odakle vedri.
Zeljo ce ga kupiti,brkica ima pare.Kad moRe Lazara moRe i Avdiju ha-ja.bhsport je napisao/la:Kosta kosta, samo sto ce ikad iko te pare dati cisto sumnjam. Da je u Celiku osto ne bi vrijedio pisljiva boba. Uostalom on je u ceskoj pokazao kakva je flopina, kad ga je Plisani odveo...harishp je napisao/la:Avdija kosta ko pola fildjan lige,a vi sad gledajte odakle vedri.
harishp je napisao/la:Zeljo ce ga kupiti,brkica ima pare.Kad moRe Lazara moRe i Avdiju ha-ja.bhsport je napisao/la:Kosta kosta, samo sto ce ikad iko te pare dati cisto sumnjam. Da je u Celiku osto ne bi vrijedio pisljiva boba. Uostalom on je u ceskoj pokazao kakva je flopina, kad ga je Plisani odveo...harishp je napisao/la:Avdija kosta ko pola fildjan lige,a vi sad gledajte odakle vedri.
Igro je nekad, i nije se nešto Bog zna pokazo, al' kako ode u Čelik postade speed demon, garant hava na njega uticalaharishp je napisao/la:Ma brkica ce prijatno iznenaditi stovatelje i jamiti Speeda D.
Pomjesana sa Nitro Glicerinom.bagrcavi je napisao/la:Igro je nekad, i nije se nešto Bog zna pokazo, al' kako ode u Čelik postade speed demon, garant hava na njega uticalaharishp je napisao/la:Ma brkica ce prijatno iznenaditi stovatelje i jamiti Speeda D.
A onako sitan garant malo troši.Dobro nama, a i njemu ljepota.harishp je napisao/la:Pomjesana sa Nitro Glicerinom.bagrcavi je napisao/la:Igro je nekad, i nije se nešto Bog zna pokazo, al' kako ode u Čelik postade speed demon, garant hava na njega uticalaharishp je napisao/la:Ma brkica ce prijatno iznenaditi stovatelje i jamiti Speeda D.
Moglo bi se diskutovati po tom pitanju, ali eto haj da se složim sa tobom.Ne znam ko je uopšte poredio ta dva kluba ?Neutral je napisao/la:Zato i igra u boljem i jačem klubu nego li je to Željezničar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.