ciza je napisao/la:avdija je nebitan igrac za reprezentaciju ali makar ne smeta na utakmicamagruezi je napisao/la:Srdzan stanic je izmislio fudbal za ovog lika
Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Avdija Vrsajevic
DRUG NEBI TI PUNCA
						- Bosniacum Lilium
 - Kontakt:

Hajduk postavio cijene, Vršajević košta 1.5 miliona eura
Piše: E. Škorić
Danas, 15:30
Splitski Hajduk postavio je cijene za devet svojih nogometaša, a među njima je i bh. reprezentativac Avdija Vršajević.
Splićani su poslali cjenovnik hrvatskim menadžerima za devetoricu nogometaša, a za koje inače postoje interesi drugih klubova.

Momčad koju je nedavno preuzeo Igor Tudor doživjet će velike promjene. Najskuplji je kapiten i povremeni reprezentativac Hrvatske, čija cijena iznosi 3.5 miliona eura.

Pola miliona eura manje vrijedi Franko Andrijašević, dok je Vršajevićeva cijena 1.5 miliona eura.
---------------------------------
Gdje bi mogao u ovom slucaju Avdija aka Carlos

Piše: E. Škorić
Danas, 15:30
Splitski Hajduk postavio je cijene za devet svojih nogometaša, a među njima je i bh. reprezentativac Avdija Vršajević.
Splićani su poslali cjenovnik hrvatskim menadžerima za devetoricu nogometaša, a za koje inače postoje interesi drugih klubova.
Momčad koju je nedavno preuzeo Igor Tudor doživjet će velike promjene. Najskuplji je kapiten i povremeni reprezentativac Hrvatske, čija cijena iznosi 3.5 miliona eura.
Pola miliona eura manje vrijedi Franko Andrijašević, dok je Vršajevićeva cijena 1.5 miliona eura.
---------------------------------
Gdje bi mogao u ovom slucaju Avdija aka Carlos
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
						Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
igracki najtanji i najeftinija postava hajduka od kako se igra hnl

Inter je vec pripremio pare, kako je samo odigrao protiv njih...

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Inter je vec pripremio pare, kako je samo odigrao protiv njih...
Mislim da znam ko je najvise potencirao i jos spominje tu njegovu partiju.... A mora mu se odati priznanje, bio je stvarno dobar tada u toj utakmici...
32 SCUDETTI ★ VINTI  ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
						Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Milan izgleda hoce da ga preotme.Kazu velika igracina i steta da ne igra LPCartman je napisao/la:Inter je vec pripremio pare, kako je samo odigrao protiv njih...
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
						www.valencia-balkan.net
I ja sam cuo da ga Milan trazi, ali samo za tekme protiv Intera. Ocito mu samo oni na svijetu leze.Adi_Zepce je napisao/la:Milan izgleda hoce da ga preotme.Kazu velika igracina i steta da ne igra LPCartman je napisao/la:Inter je vec pripremio pare, kako je samo odigrao protiv njih...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali. 
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Avdija kosta ko pola fildjan lige,a vi sad gledajte odakle vedri.

Sacuvaj me boze onih  navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
						-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Svrle moćni, igračina samo takva, nigdje ovakav talenat nećete naći više, čak iako se dobro potrudite u potrazi, to je jednom rađa, i srećom nikad' više.  

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
						Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Kosta kosta, samo sto ce ikad iko te pare dati cisto sumnjam. Da je u Celiku osto ne bi vrijedio pisljiva boba. Uostalom on je u ceskoj pokazao kakva je flopina, kad ga je Plisani odveo...harishp je napisao/la:Avdija kosta ko pola fildjan lige,a vi sad gledajte odakle vedri.
Inter ce konacno imat pravu zamjenu za Maicona.  

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Zeljo ce ga kupiti,brkica ima pare.Kad moRe Lazara moRe i Avdiju ha-ja.bhsport je napisao/la:Kosta kosta, samo sto ce ikad iko te pare dati cisto sumnjam. Da je u Celiku osto ne bi vrijedio pisljiva boba. Uostalom on je u ceskoj pokazao kakva je flopina, kad ga je Plisani odveo...harishp je napisao/la:Avdija kosta ko pola fildjan lige,a vi sad gledajte odakle vedri.
Sacuvaj me boze onih  navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
						-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
 - Kontakt:

Guarin u duelu sa Speed Demon, ubudce timske kolege
harishp je napisao/la:Zeljo ce ga kupiti,brkica ima pare.Kad moRe Lazara moRe i Avdiju ha-ja.bhsport je napisao/la:Kosta kosta, samo sto ce ikad iko te pare dati cisto sumnjam. Da je u Celiku osto ne bi vrijedio pisljiva boba. Uostalom on je u ceskoj pokazao kakva je flopina, kad ga je Plisani odveo...harishp je napisao/la:Avdija kosta ko pola fildjan lige,a vi sad gledajte odakle vedri.
Da je brki valjao brko bi ga i doveo
Ma brkica ce prijatno iznenaditi stovatelje i jamiti Speeda D.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
						-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Igro je nekad, i nije se nešto Bog zna pokazo, al' kako ode u Čelik postade speed demon, garant hava na njega uticalaharishp je napisao/la:Ma brkica ce prijatno iznenaditi stovatelje i jamiti Speeda D.
DRUG NEBI TI PUNCA
Pomjesana sa Nitro Glicerinom.bagrcavi je napisao/la:Igro je nekad, i nije se nešto Bog zna pokazo, al' kako ode u Čelik postade speed demon, garant hava na njega uticalaharishp je napisao/la:Ma brkica ce prijatno iznenaditi stovatelje i jamiti Speeda D.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
						-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zato i igra u boljem i jačem klubu nego li je to Željezničar 

A onako sitan garant malo troši.Dobro nama, a i njemu ljepota.harishp je napisao/la:Pomjesana sa Nitro Glicerinom.bagrcavi je napisao/la:Igro je nekad, i nije se nešto Bog zna pokazo, al' kako ode u Čelik postade speed demon, garant hava na njega uticalaharishp je napisao/la:Ma brkica ce prijatno iznenaditi stovatelje i jamiti Speeda D.
Moglo bi se diskutovati po tom pitanju, ali eto haj da se složim sa tobom.Ne znam ko je uopšte poredio ta dva kluba ?Neutral je napisao/la:Zato i igra u boljem i jačem klubu nego li je to Željezničar
DRUG NEBI TI PUNCA