Kod nas u Zenici ima za ps2Crvenarmija je napisao/la:bio sam u gradu i jos nma fifa13 za ps2.zna li neko kad ce doci?

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Kod nas u Zenici ima za ps2Crvenarmija je napisao/la:bio sam u gradu i jos nma fifa13 za ps2.zna li neko kad ce doci?
Ako je ovo neka zajebancija,spremi pare za dzenazubear grylls je napisao/la:http://www.skidrowgames.net/fifa-13-int ... oaded.html
Hajd sad na nas,jel ja to mogu skinuti ili neneurofunk je napisao/la:Note: This release is meant for our sites, its ops and users, and those who
request it. We've labeled it internal because the DRM is bypassed using a
loader. The game works, but it's not how we would usually release a crack.
A more proper way of cracking it exists, but would take extra time. The
rules we follow also do not allow for loaders of this kind to be released,
and it seems unlikely that new rules will come.
Nije uobičajen, upravu si grylls,
crack kopiraj u folder game i odatle pokreni fifujocker92 je napisao/la:a u pm,ne radi,udje i samo izbaci iz igre,ne kontam sto,12 mi je radila normalno
Hvala buraz,radi sad,imas pice od menegeoxx je napisao/la:crack kopiraj u folder game i odatle pokreni fifujocker92 je napisao/la:a u pm,ne radi,udje i samo izbaci iz igre,ne kontam sto,12 mi je radila normalno
znal neko kako da grafiku podesim i kretanje igraca ?
hehe nema na cemu brate , i mene je to zajebavalo na pocetkujocker92 je napisao/la:Hvala buraz,radi sad,imas pice od menegeoxx je napisao/la:crack kopiraj u folder game i odatle pokreni fifujocker92 je napisao/la:a u pm,ne radi,udje i samo izbaci iz igre,ne kontam sto,12 mi je radila normalno
znal neko kako da grafiku podesim i kretanje igraca ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.