GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal

Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava

Ko je vaš favorit u grupi B?

Holandija
39
21%
Danska
19
10%
Njemačka
112
59%
Portugal
19
10%

Ukupno glasova: 189

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: GRUPA B - Holandija, Danska, Njemačka, Portugal

Post Postao/la calcio » 09 jun 2012, 23:06

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
Pauk je napisao/la:
Carlo je napisao/la:mene interesuje kako neko može navijati za portugal nakon što su nas dva puta izbacili
moze kad nema ni identitet ni ponos ni cast
:lol:

Šta ima identitet :lol:

A ovo o oružju uopšte neću komentarisat, strašan kriterij.

Koliko isfrustriranih likova na jednom mjestu...
u redu je, nisi shvatio moj post. ;)
to sam dao primjer kad bi uzimali razne kriterije ne bi nam ostao niko da za njih imamo simpatije, vec bi se trebali zabarkadirati u nasoj maloj mahali i pucati na svakog ko se priblizi.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 09 jun 2012, 23:06

E ovo je Njemačka koja ima najveće šanse za osvajanje.Sa lijepom igrom njih "nema nigdje"(ne bukvalno ali bez zlata :mrgreen: ).Ali kad dobijaju ovakve utakmice e onda su prvi favoriti. ;)
[youtube][/youtube]
Next please! :D
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 jun 2012, 23:06

U prvom baražu kontra Portugala, u Zenici smo opucali po golu jednom i to sa 500 metara preko Pjanića. :mrgreen: Ljudi su nas u tom meču rastavili na proste faktore i zasluženo prošli.

U drugom baražu (ovom za EP), ljudi ne primiše gol u Zenici, a u Portugalu nas "breaknuli" 2 puta za 6:2 i to je to. Šta su uradili? :roll: Igrom na terenu su nam pokazali gdje nam je mjesto i to je to. Nemam razloga da ih mrzim, a vala ni da ih volim. Jednostavno, igr'o sam na kladionici njihov prolazak, te ih zbog toga "gotivim". A, svakako mrzim sve što ima veze s Njemačkom. :mrgreen:

A, ako ćemo tako gledati, pa onda nema reprezentacije za koju bi neko iz BiH trebao naginjati na nekom velikom takmičenju (jer mi ista uvijek gledamo preko tv-a). :mrgreen: Jbg, svako nam se zamjerio na ovaj ili onaj način. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 09 jun 2012, 23:07

calcio je napisao/la: u redu je, nisi shvatio moj post. ;)
to sam dao primjer kad bi uzimali razne kriterije ne bi nam ostao niko da za njih imamo simpatije, vec bi se trebali zabarkadirati u nasoj maloj mahali i pucati na svakog ko se priblizi.
Skonto sam, sve 5...
Zadnja izmjena: NedozvoljenaPozicija, dana/u 09 jun 2012, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 09 jun 2012, 23:07

Carlo je napisao/la:mene interesuje kako neko može navijati za portugal nakon što su nas dva puta izbacili
I sta bi ja sad trebao mrziti svaku reprezentaciju koja nas pobijedi? Spisak takvih reprezentacija je jako dug i morao bi se zaustaviti na Madjarskoj, kada bi poceo od Spanije. To je razmisljanje na nivou desetogodisnjaka koji svoje averzije stvara na upravo takav nacin kao ti. Trebam mrziti, ili navijati protiv ekipe koja nam je na nonsalantan nacin utrpala 6 golova?
Pauk je napisao/la: moze kad nema ni identitet ni ponos ni cast
Zacepi balavi djecace.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 jun 2012, 23:08

Od utakmice Njemačka-Portugal došli ste do embarga i ratnih dešavanja, zaista nevjerovatno. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 09 jun 2012, 23:08

GaziHusrevbeg je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la: Njemačka nije zaslužila pobjedu, ovo je bila čista sreća.
Moguce druze Bianconero.
Ali treba da znas da se iz ovakvih pobjeda krije nesto veliko. Nijemci samo (ili gotovo "samo") sa kilavom igrom stizu do trofeja.
Ljepotu igre treba prepustiti drugima.
Recimo Talijanima. :D
Stipu to, Gero. :mrgreen:

Njemce su vile pronosale posljednjih 10 minuta, ne krije se tu ništa veliko, to je stvar neznanja portugalskih igrača.

Ne spominji Italijane, dobro znaš da bi Njemci sigurno izgubili večeras da su igrali protiv Italijana.

A iskreno i ne znam kakvom igrom Njemci dolaze to trofeja, fudbal pratim pomno od početka ovog milenijuma. :D
Nijemci su jednostavno.. nijemci.. A i nisu igrali protiv Lihtenstajna nego protiv Portugala koji generalno nema nista losije igrace od njih, bar individualno... Bitno je proci grupnu fazu, kasnije se sve svodi na 1 utakmicu.. A inace ekipe koje su briljirale u grupi su ispadale u cetvrtfinalu, a one koje su jedva prosle su kasnije i osvajale...
A nije ni Spanija nesto posebno briljirala u Juznoj Africi al su osvojili.. Pobjedama od 1:0

TomaZdravkovic
Kontakt:

Post Postao/la TomaZdravkovic » 09 jun 2012, 23:10

S-Y-L-A-R je napisao/la:E ovo je Njemačka koja ima najveće šanse za osvajanje.Sa lijepom igrom njih "nema nigdje"(ne bukvalno ali bez zlata :mrgreen: ).Ali kad dobijaju ovakve utakmice e onda su prvi favoriti. ;)
[youtube][/youtube]
Nemoj misliti da kad Njemci dobijaju ovakve utakmice koje lose odigraju da ce osvojiti prvenstvo... Oni su ovdje jednostavno imali i previse srece i sigurno ce im se vratiti ili protiv Lala ili Danaca.... Bukvalno jedan teski oblik nafake....
A sto se mene tice navijajte za koga hocete samo nemojte za Njemacku ostali mogu svi mogu :lol: :lol: ...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 09 jun 2012, 23:10

Huska je napisao/la:O VP da ne govorim, ne mozes biti napadac svjetske klase ako ti znas samo lijevom nogom udariti loptu, ai to je iz treci puta pogoditi kako treba...
Od svih golova koje je dao ove godine:
Header 2
Right foot 14
Left foot 21
Naravno on na osnovu jedne utakmice ne zna sutati desnom nogom, niti je igrac svjetske klase.
Celik!3,2,2.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 jun 2012, 23:12

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
Pauk je napisao/la:
moze kad nema ni identitet ni ponos ni cast
:lol:

Šta ima identitet :lol:

A ovo o oružju uopšte neću komentarisat, strašan kriterij.

Koliko isfrustriranih likova na jednom mjestu...
De ti otvoreno pricaj i mani se ti etiketiranja nas koji ne volimo one koji su tako ruzno govorili o Zenici i Bosni. Znam zbog cega ko fol navijas za nasu repku a sva ti podrska na drugoj strani. To je vidno iako ti to niko nece da kaze. I onda ko fol se bacas na lazni patiotizam i slicno. Odgovori mi zasto Bosanci ne mrze Spaniju a mrze ove firaune. Izjava Nanija da nije igrao na losijoj zemlji a ne terenu ispravno je protumacena kod svih Bosnoljubaca. A igraci Spanije na ulasku na BP i izlasku sa stadiona su aplaudirali gledaocima i mi njima. Ovi firauni ne daju da se vole. Fujjjjjjjj kuci ......
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 09 jun 2012, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 09 jun 2012, 23:13

calcio je napisao/la:
kako neko moze navijati za engleze nakon sto su nam spucali embargo na oruzje tokom 92-95
ima i ta...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 09 jun 2012, 23:14

Kiki slab, on nikad dobro ne igra za rep.(Mesi tri za Argentinu Brazilu :mrgreen: ), jedna od boljih utakmica mu je nažalost bila protiv nas

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 09 jun 2012, 23:16

Njemacka je to :mrgreen:

slika

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 jun 2012, 23:16

Carlo je napisao/la:
calcio je napisao/la:
kako neko moze navijati za engleze nakon sto su nam spucali embargo na oruzje tokom 92-95
ima i ta...
Ovo je sportski forum i ne lutajte u politiku :D Ako nas Englezi dobiju - OK i bolji su. Ali ako nam pljunu u lice e onda je druga pjesma. Nemoj da folirate da ne razumijete u cemu je fol.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 09 jun 2012, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 09 jun 2012, 23:16

Jel igrala Kristina nocas,zna li neko ?

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 09 jun 2012, 23:17

TomaZdravkovic je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la:E ovo je Njemačka koja ima najveće šanse za osvajanje.Sa lijepom igrom njih "nema nigdje"(ne bukvalno ali bez zlata :mrgreen: ).Ali kad dobijaju ovakve utakmice e onda su prvi favoriti. ;)
[youtube][/youtube]
Nemoj misliti da kad Njemci dobijaju ovakve utakmice koje lose odigraju da ce osvojiti prvenstvo... Oni su ovdje jednostavno imali i previse srece i sigurno ce im se vratiti ili protiv Lala ili Danaca.... Bukvalno jedan teski oblik nafake....
A sto se mene tice navijajte za koga hocete samo nemojte za Njemacku ostali mogu svi mogu :lol: :lol: ...
Ajd dobro od Anti-Nijemca @Monologa sam ocekivao mržnju ali da vas je toliko sličnih nisam znao. :P
Valja pretrpit ovih 20-ak dana sa ovakvim komentarima...
O sreći ne volim pričati za mene to ne postoji ali vi biste prikazali da je Portugal(koji u ovoj grupi završava sa maximalno 1 bodom i dalje sam siguran 8-) ) razvalio Njemačku.Ovi se nabili u šesnaest i samo nabijali naprijed :? .Ne pije to vode pogotovo kad proizilazi iz mržnje. ;)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 jun 2012, 23:17

Zaslužena pobjeda Njemaca.Iznenađujuće dobar otpor Portugala 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 09 jun 2012, 23:17

bparena je napisao/la:. Izjava Nanija da nije igrao na losijoj zemlji a ne terenu ispravno je protumacena kod svih Bosnoljubaca. A igraci Spanije na ulasku na BP i izlasku sa stadiona su aplaudirali gledaocima i mi njima. Ovi firauni ne daju da se vole. Fujjjjjjjj kuci ......
To je vise stvar nas Bosanaca, nego Nanija koji je govorio iskreno. Zasto bi on imao razloga uvrijediti Bosnu? On je rekao da u zivotu nije igrao na gorem travnjaku, sto je zasigurno istina, ne bi imao razloga lagati. Ti si jadan, ti si ubjedljivo najgori clan na forumu, sa najgorim postovima. Nisi ocito bio ni rodjen kada je upravo ona Spanija dala gol Bosni u 99999 minuti, kada su sasuli paljbu i na njih i na suce. Balavac jedan nevaspitani.

I normalni Bosanci ne mrze Portugalce, mrze ih brdski međedi poput tebe.
Jel igrala Kristina nocas,zna li neko ?
Jako dobro. Jadan pokusaj spustanja najboljeg igraca na svijetu, smisli nesto bolje.
Zadnja izmjena: D10S, dana/u 09 jun 2012, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 09 jun 2012, 23:17

totasef1 je napisao/la:
Nijemci su jednostavno.. nijemci.. A i nisu igrali protiv Lihtenstajna nego protiv Portugala koji generalno nema nista losije igrace od njih, bar individualno... Bitno je proci grupnu fazu, kasnije se sve svodi na 1 utakmicu.. A inace ekipe koje su briljirale u grupi su ispadale u cetvrtfinalu, a one koje su jedva prosle su kasnije i osvajale...
A nije ni Spanija nesto posebno briljirala u Juznoj Africi al su osvojili.. Pobjedama od 1:0
Sve to stoji što si ti napisao, ali pročitaj ti moj prvi post, zbog kojeg me je Gero i citirao. Njemci su imali večeras sreće, Pepeov šuta, lopta se odbije od prečku i padne na gol liniju, a Gomezov šut u golu. S tim se moraš složiti jer nisu pokazali ništa više od Portugala, osim da su imali sreće, možda bi bilo bolje da ih je ova sreća od večeras poslužila u eventualnom finalu ili polufinalu, može se vrlo lahko desiti da su tu dozu sreće koju ima svaka ekipa ispucali već u prvom kolu.

Ali opet, po najavam uoči ove utakmice je izgledalo da Njemačka igra protiv Lihtenštajna, svi su očekivali laganu pobjedu od 3 gola razlike, a ovako baš na jedvite jade.

Drago mi je što su Njemci dobili, samo zbog kladioničara, znam da su ulagali velike pare na pancere. :mrgreen:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 jun 2012, 23:20

bparena je napisao/la:
De ti otvoreno pricaj i mani se ti etiketiranja nas koji ne volimo one koji su tako ruzno govorili o Zenici i Bosni. Znam zbog cega ko fol navijas za nasu repku a sva ti podrska na drugoj strani. To je vidno iako ti to niko nece da kaze. I onda ko fol se bacas na lazni patiotizam i slicno. Odgovori mi zasto Bosanci ne mrze Spaniju a mrze ove firaune. Izjava Nanija da nije igrao na losijoj zemlji a ne terenu ispravno je protumacena kod svih Bosnoljubaca. A igraci Spanije na ulasku na BP i izlasku sa stadiona su aplaudirali gledaocima i mi njima. Ovi firauni ne daju da se vole. Fujjjjjjjj kuci ......
Budi malo objektivan, makar jednom u zivotu. Da neko doceka nasu reprezentaciju na nacin na koji smo mi docekali portugalce, sigurno bi ti zasmetalo. Zamisli da im sviraju ispod hotelskih soba tokom noci, da im pjevaju uvredljive pjesme, ometaju treninge laserima, da ih doceka oranica na stadionu itd.
Sto je najgore, sve to sto smo radili im je sigurno popravilo moral pa su nas poslije razvalili na terenu.

Zaključano

Natrag na “EURO 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.