a šta je sada sa Mojcom i ovom Zanom?Devil je napisao/la:Upravo,SP 2005. Tada su i ona i Zana bile unutar 30.Mojca bila 19.a Zana 28.cini mi se.legenda reala je napisao/la:Mislim da je Mojica Rataj(Slovenka što je nekad nastupala za nas) imala bolji plasmanBistrik je napisao/la:jeli ovo naš najbolji rezultat što se tiče skijanja i SP? i gdje onaj drugi jel Marko rudić?
Skijanje
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Skijanje
Mojca je 70 i neko godiste tako da se ona oprostila verovatno.A sa Zanom ne znam sta je,znam da ima obezbedjenu normu za OI u Sochiu,a vidim i da nastupa po ovim slabijim trkama.Bistrik je napisao/la:a šta je sada sa Mojcom i ovom Zanom?Devil je napisao/la:Upravo,SP 2005. Tada su i ona i Zana bile unutar 30.Mojca bila 19.a Zana 28.cini mi se.legenda reala je napisao/la:
Mislim da je Mojica Rataj(Slovenka što je nekad nastupala za nas) imala bolji plasman

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
žana i marko su napravili solidne rezultate u prvoj vožnji,uz malo više truda ali i uz malo sreće kod ispadanja pa i oni se mogu naći među najboljih 30 

Sto ovi nasi ne ucestvuju u svjetskom kupu, kad vec ovaj Laikert je 21.
a eto i ti ostali su oko 30.-40. mjesta

zato što je na svjetskom kupu žežšća konkurencija npr. na svjetskom takmičenju učestvuju samo po 4 takmičara iz jedne države a svjetski kup učestvuju koliko hočeš pa bude recimo 7-8 austrijanaca, norvežana, švircaraca, francuza itd a svi su oni bolji od naših tako da bi on na svjetskom kupu bio iza 30 mjesta sigurnoMElloo je napisao/la:Sto ovi nasi ne ucestvuju u svjetskom kupu, kad vec ovaj Laikert je 21.a eto i ti ostali su oko 30.-40. mjesta
pa vidim ja nesto cudno, neki bezveze takmicari osvajaju bolje pozicije a u svj. kupu ih nigdje nemaBistrik je napisao/la:zato što je na svjetskom kupu žežšća konkurencija npr. na svjetskom takmičenju učestvuju samo po 4 takmičara iz jedne države a svjetski kup učestvuju koliko hočeš pa bude recimo 7-8 austrijanaca, norvežana, švircaraca, francuza itd a svi su oni bolji od naših tako da bi on na svjetskom kupu bio iza 30 mjesta sigurnoMElloo je napisao/la:Sto ovi nasi ne ucestvuju u svjetskom kupu, kad vec ovaj Laikert je 21.a eto i ti ostali su oko 30.-40. mjesta

Worley pomela.
Tina isto odlicna.
Samo steta , sto moja miljenica , Shiffrin, se nekako ne ugura medju prve 3 , ali zato ce ona aBd u slalomu uzeti medalju.

Tina isto odlicna.
Samo steta , sto moja miljenica , Shiffrin, se nekako ne ugura medju prve 3 , ali zato ce ona aBd u slalomu uzeti medalju.

Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 14 feb 2013, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
+ to sto na SP i OI svi voze obe voznje,tako da je i veca sansa da se ne zavrsi trka,pa ako se zavrsi budes visoko plasiran.Bistrik je napisao/la:zato što je na svjetskom kupu žežšća konkurencija npr. na svjetskom takmičenju učestvuju samo po 4 takmičara iz jedne države a svjetski kup učestvuju koliko hočeš pa bude recimo 7-8 austrijanaca, norvežana, švircaraca, francuza itd a svi su oni bolji od naših tako da bi on na svjetskom kupu bio iza 30 mjesta sigurnoMElloo je napisao/la:Sto ovi nasi ne ucestvuju u svjetskom kupu, kad vec ovaj Laikert je 21.a eto i ti ostali su oko 30.-40. mjesta

- legenda reala
- Kontakt:
Ligety piše historiju, treća zlatna medalja na SP
Hirscher drugi, maestralna druga vožnja.
Dok Moelgg osvaja bronzu, možda i za kraj jedne dobre italijanske generacije skijaša(Moelgg,Blardone,Simonceli,Fill)
Gledam ova velika takmičenja i čudim se ovom "Francuskom fenomenu", da na velikim takmičenjima redovno uzimaju veliki brojj medalja, inače ih nema nigdje, ali na velikim takmičenjima su sjajni(SP,OI)

Hirscher drugi, maestralna druga vožnja.
Dok Moelgg osvaja bronzu, možda i za kraj jedne dobre italijanske generacije skijaša(Moelgg,Blardone,Simonceli,Fill)

Gledam ova velika takmičenja i čudim se ovom "Francuskom fenomenu", da na velikim takmičenjima redovno uzimaju veliki brojj medalja, inače ih nema nigdje, ali na velikim takmičenjima su sjajni(SP,OI)

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Citam da je Rudic imao dobar nastup u prvoj voznji (cini mi se 34.da je bio) ali da je onda u drugoj odustao.
- legenda reala
- Kontakt:
Sa nekih 7-8 sekundi zaostatka sigurno, Ligety je u odnosu na drugog napravio 1.30 razliku,Kostelić je bio 24-ti imo je 4 sekunde zaostatkaDevil je napisao/la:Citam da je Rudic imao dobar nastup u prvoj voznji (cini mi se 34.da je bio) ali da je onda u drugoj odustao.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mada evo gledam sada zvanicne rezultate nikako mi nije jasno da je mogao biti tako visoko plasiran jer po ovome sto vidim mogao je da bude tek 58.legenda reala je napisao/la:Sa nekih 7-8 sekundi zaostatka sigurno, Ligety je u odnosu na drugog napravio 1.30 razliku,Kostelić je bio 24-ti imo je 4 sekunde zaostatkaDevil je napisao/la:Citam da je Rudic imao dobar nastup u prvoj voznji (cini mi se 34.da je bio) ali da je onda u drugoj odustao.

nije se kvalifikovao za drugu voznju,13 sek zaostatka
Eksplodirao je Ligety u zadnje vrijeme. Fenomenalan uspjeh, čak bi mogao ovako rasterećen i opušten napraviti solidan rezultat u slalomu, pa možda se i do medalje dogurati nekako.
Kako su poludili u Schladmingu kad je Hirscher ostavio Talijana skoro sekunde, pa ono je ravno kad bismo mi pobijedili Grke. Na kraju ih je Ligety spustio malo na zemlju.
Kako su poludili u Schladmingu kad je Hirscher ostavio Talijana skoro sekunde, pa ono je ravno kad bismo mi pobijedili Grke. Na kraju ih je Ligety spustio malo na zemlju.

A evo u kakvom je stanju koljeno Lindsey Kildow
poslije uspješne operacije:

Dominira mala Shiffrin.
Bice zanimljivo gledati iduce sezone dvoboje Shiffrin i oporavljene Schild.
Da se zahvalim Shiffrin sto mi je utrostrucila uplatu.

Bice zanimljivo gledati iduce sezone dvoboje Shiffrin i oporavljene Schild.

Da se zahvalim Shiffrin sto mi je utrostrucila uplatu.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Sad sam bre skapirao koja je fora sa Rudicem.Vidim i danas govore Rudic sjajan 21.mesto.
Ovo su neke FIS trke koje idu dan pre zvanicnog finala u toj disciplini,tako je bilo i sa veleslalomom. 

Zar je iko sumnjao u Hirschera ? 

Milina gledat Hirschera kako skija, čovjek opet pomeo konkurenciju u slalomu
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Tina Maze pobijedila u superkombinaciji i tako več i teoretski dobila veliki kristalni globus!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.