Ionako cu morati gledati snimak, moram u petak u 6 ustati i jos biti jasne glave.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sigurno?Principatus je napisao/la:Salihovic nece igrati.
Nije pjevao na stadionu, nego na poluvremenu pustili spot Halida, i ja sam se pogrešno izrazio.hilmo je napisao/la:Da možda nisi pogriješio mečeve, ja se sjećam da je na poluvremenu utakmice Slovačka - BiH pjevao Halid....Za Atlantu se ne sjećam...Ili sam ja možda spavaoUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ja prošli put zasp'o na poluvremenu, pjevo Halid "Dvadesete", sjećam se.
Sad ću aBd opet ustati, valjda neću zaspati u toku meča.![]()
Ni u kojem slucaju sada kad nema Salihovica i Lulica (Lulic mora igrati na beku) 4-5-1 da igramo, inace cemo opet gledati taj famozni ofanzivni red Pjanic-Misimovic-Ibricic. Evo vec se najezim samo kad pomislim na to, dobro znamo sta je bilo u Bukurestu i Sarajevu.Cartman je napisao/la:Nadam se da ce igrat 4-5-1 formaciju, tako cemo morat igrat u Atini i vjerovatno Bratislavi, pa da treniraju. Ibievic na klupu, iako bi vise volio da to bude Dzeko. Ali to se nikad nece desit.
gdje si ti brate iza gola koji sektor?.. ja sam na 152...BHF je tu 151,152,153 i td i gore vrhrodjak je napisao/la:ja sutra letim za Chicago.Ocekujem puno bolju utakmicu svih igraca.Susic mora nesto smisliti za odbranu jer je Jahic veoma lose odigro protiv Irske,ispao je nekoliko puta i kriv je za gol zajedno sa Zahirovicem.Nadam se da ce biti bolje nego lani,ali kad vidis kako se vuku po terenu onda mozes da ocekujes da samo ne izgubimo sa velikom razlikom.
Cuo sam da fanaticosi iza gola(a i ja sam u tom sektoru) pripremaju koreografiju pa ce mo vidjeti sta ce biti.
Bice dosta naseg svijeta,a znam da su se Mexe zalile kako su se karte brzo prodaleNjih u chicagu ima blizu 2 miliona a nasi im uspjeli uzeti vecin u karata hehe
IDEMO BIIHHHH
Ovaj sastav, a i formacija mi se sviđaju. Samo što bih ja umjesto Salihovića stavio Svraku, a umjesto Alispahića Salihovića.Cincinnatus je napisao/la:Evo i moje:
Ibisevic tamo negdje blizu 70-75 minute
Medonja isto tako, 60
Svraka 65-70
avlami97 je napisao/la:Ovaj sastav, a i formacija mi se sviđaju. Samo što bih ja umjesto Salihovića stavio Svraku, a umjesto Alispahića Salihovića.Cincinnatus je napisao/la:Evo i moje:
Ibisevic tamo negdje blizu 70-75 minute
Medonja isto tako, 60
Svraka 65-70
ja sam sektor 150, 7 red,a BHF je od 148 do 158(ja mislim) to je ona sekcija odmah iza gola prvi lavelSaltCityAttack je napisao/la:gdje si ti brate iza gola koji sektor?.. ja sam na 152...BHF je tu 151,152,153 i td i gore vrhrodjak je napisao/la:ja sutra letim za Chicago.Ocekujem puno bolju utakmicu svih igraca.Susic mora nesto smisliti za odbranu jer je Jahic veoma lose odigro protiv Irske,ispao je nekoliko puta i kriv je za gol zajedno sa Zahirovicem.Nadam se da ce biti bolje nego lani,ali kad vidis kako se vuku po terenu onda mozes da ocekujes da samo ne izgubimo sa velikom razlikom.
Cuo sam da fanaticosi iza gola(a i ja sam u tom sektoru) pripremaju koreografiju pa ce mo vidjeti sta ce biti.
Bice dosta naseg svijeta,a znam da su se Mexe zalile kako su se karte brzo prodaleNjih u chicagu ima blizu 2 miliona a nasi im uspjeli uzeti vecin u karata hehe
IDEMO BIIHHHH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.