Ofiraže - smijeh do suza

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Re: Ofiraže - smijeh do suza

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 14 apr 2012, 22:58

Odgovarala kolegica moja likovno i sad, pitanje je bilo nekakvo renesansni umjetnici ili tako nešto. I nabraja ona, nabraja... Botičeli, Belini, ovaj-onaj, a ja i haver moj iz klupe nabrzinu skontasmo da joj dobacimo: "Maldini, Maldini". Kad ona ispali : "Maldini" . Malo je reć' da je muški dio odjeljenja povalj'o od smijeha. :lol: Profesorica je samo zbunjeno gledala. Sva sreća pa se taj odgovor nije na kraju odrazio na ocjenu. :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 14 apr 2012, 23:18

Pocetak drugog razreda gimnazije ...
Sad kupuju se knjige , i sad treba ovom mom jaranu knjiga za muzicko . Otisao je on u knjizaru i sad bilo je vise nekih knjiga a on ne zna ko je autor knjige koju mi trebamo .
Zove on mene , kaze de vidi koji je autor knjige . Naravno , ni ja ne znam , i pitam ove ostale jarane , 2-3 su bila :"Ko je autor od muzickog ?"
Oni ko iz topa :" ZUTI POLO ! "
Ja ne razmisljajuci prenesem ovome preko telefona , zuti polo , a i on je rekao onoj sto radi u knjizaru zuti polo . :mrgreen: :mrgreen:
Mozete zamisliti facu svih nas kad smo skontali da je zuti polo zapravo auto profesorice muzickog . Oni sto sam ih pitao su skontali pitanje kao , koje je auto od prof. muzickog . :lol: :lol: :lol:

Tome se i dan danas ismijemo , evo 2 godine nakon toga :lol: :lol:

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 16 apr 2012, 14:24

Jučer lik došao u teretanu i priključuje se razgovoru par ''sveznalica'' preko puta.

To su tipovi što dođu na trening a više pričaju okolo nego što korisno rade i treniraju, pametuju o svemu i svačemu pa su se raspametovali o tome ''šta ko uzima, ko se sa čim roka, šta piju za snagu, izdržljivost, ovo-ono''
Ja svoj posao i laganini ali nemogu da e ne osmjehnem na njihove bisere a pogotovo sam oplakao kada je prvospomenuti se uključio u priču.

''Jarane meni su rekli da od ovog se dobija snaga, testostReron bolje radi i u krv se stvara''Vadi lik iz džepa tabletu, ni manje ni više u ruci mu **** :? :o :shock: :?
nastavlja opet ''Ja uzmem če'vrtinu, odlomim i popijem, jbg malo mi se digne al' valjda ima nakvog efekta''

:lol: :lol: :lol: :lol:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 16 apr 2012, 14:29

:lol: :lol: Bože sačuvaj... :oops: :lol:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 25 apr 2012, 12:06

Od moje tetke unuk, malac tek krenuo u obdanište, sve mu zanimljivo i interesantno, kada ga roditelji dovedu kući priča o doživljajima tokom dana, kako to samo dijete umije saopštiti i tako jednom on veli doslovno :

''Danas nam ona teta u obdaništu rekla da ne smijemo prditi.. nikako i da će ići u ćošak ko to uradi... a ja.. ja sam to radio tiho da ona ne čuje..!''

Mi oplakali...
:lol: :lol: :lol:

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 26 apr 2012, 12:27

Imam prijatelja jednog velikog. Njegov otac, inače vozač u jednom šumsko-privrednom društvu u našem gradu, jako voli zečeve.
Drži frajer i po 200 zečeva, ima posebne štalice i šupe za njih, pazi na reprodukciju, hranu, prodaje kad za to dođe vrijeme, hrani se njihovim mesom, prodaje meso itd...

Kako je bio stalno zaposlen na već spomenutom radnom mjestu, imao je jutarnje i dnevne ture vožnje drveta, građe, okoraka i tome slično... Nerijetko je znao sebi probrati zeca navečer, zaklati, ispeći i spremiti za sutra da ima šta jesti na poslu, naravno uz salatu, mezu ostalu, kapljicu i sl...
Radne kolege (sve vuk do vuka) to skontali i učestili sa krađama njegove marende.
On ujutro dođe i ostavi na već predviđeno mjesto za koje je mislio da je tajno. Njih 5-6 su to prokužili i kad ovaj ode da odveze turu oni tu provale, pojedu i ostave razbacane ostatke. A usput dovedu kakvog psića da prošeta tu i ostavi koji trag, da bi ovaj pomislio da mu psi karadu hranu.
Kad čovjek dođe i shvati da je pojedeno, galami, proziva, ispituje ko je vidio, šta je vidio itd...

Tako teklo to danima, doručak donesen, sklonjen, ode na turu, haveri pojedu, i onda ujeo vuk magarca, lafo niko ne zna, a ovi mu se podsmjehuju...
Kako Abdulah nije bio paglu čovjek skontao je da mu jarani prave zvrčku i pojedu doručak.

Jedno jutro došao i tu svoju marendu ostavio na vidno mjesto, te otišao odvesti turu sa hinjskim osmjehom na licu...
Ovi ''vukovi'' se saletjeli, pojeli meso i salatu, najeli se dobro... čudno im bilo što nema koščica, sve bilo pripremljeno u šniclama i komadićima mesa, neuobičajeno ali ok... Dobro se nahapali i podrigivali te zaljevali pivom...

Abdulah se vratio, dok je vozio iz kaomiona im se nasmijao i rekao ''Ok znam da me potkradate danima, nadam se da vam je bilo ukusno!'' i dodao gas te izbacio kesu sa sadržajem...

Iz kese ispala mačija koža sa glavom i šapama....! :o

Ovih 5-6 uzeli motke, letve, krampe i ko zna šta već ne te trčali nebili ga stigli... ali ne stigoše...
:mrgreen:

pep3
Kontakt:

Post Postao/la pep3 » 26 apr 2012, 12:34

Hahahah :D Ramiral ubjedljivo najbolje price ima :D Pao sam sa stolice hahahaha
RZ88!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 26 apr 2012, 15:58

:lol:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 26 apr 2012, 16:18

harebianconero je napisao/la::lol:
Dragi moj @hare , tebi skoro pa i ne treba tastatura. 75 % tvojih postova se zasniva na principi klikanja na smajlice.
Makar napisi " :lol: :lol: Oplakah" ili " :D pisam se od smijeha" vec mi je dojadilo gledat samo zubate smajlije u svakom tvom komentaru .

Bez uvrede !

lp Dushi ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 apr 2012, 16:22

Dushi_Rob je napisao/la:
harebianconero je napisao/la::lol:
Dragi moj @hare , tebi skoro pa i ne treba tastatura. 75 % tvojih postova se zasniva na principi klikanja na smajlice.
Makar napisi " :lol: :lol: Oplakah" ili " :D pisam se od smijeha" vec mi je dojadilo gledat samo zubate smajlije u svakom tvom komentaru .

Bez uvrede !

lp Dushi ...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA E NE VJERUJEM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 26 apr 2012, 16:39

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
e ne mogu da vjerujem :D

Mogu misliti kako im je bilo kad su kasnije izbacivali sadržaj :lol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 apr 2012, 21:56

Jedan moj prijatelj koji je onako šašav totalno, nešto se posvađao sa starim, palo je tu teških riječi i tako to, i izađe vani oko 7 naveče.Hodo po mahali, i sjedne na jedan zid, malo da razmisli.Dok je on razmišljo, utom ga je prenijelo i dečko je zaspao.U neka doba se trzne, pogleda na sat kad na satu pola 5 ujutro.Lik skoro cijelu noć prespavo na zidiću u sred naselja i to sjedeći :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 10 maj 2012, 09:03

Moji prijatelji koji rade u Kulturno umjetničkom društvu organizovali doček KUD-ova iz drugh gradova koji su gostovali kod nas u našoj čaršiji.
Oni posjeduju jedan objekat ugostiteljski, neki fazon kao pub, klub u tom nekom ''niđe veze'' stilu ni kafić ni bar al' et'...
Pošto je bilo dosta gostiju i subota veče + muzika uživo oni obezbijedili i hranu te ljude koji će paziti da sve prođe uredu. Među njima bilo par momaka koji vode lokalnu navijačku grupu a jedan od njih momak koji je imao određenih psihičkih problema. Nije on bio agresivan ili tako šta ali svi su znali da mu fali koja daska u glavi.

Veče počelo, muzika laganica, zagrijava se atmosfera, objekat se puni, pijucka se i mezi, raji dobro, ugođaj dobar, mi smo došli i sjeli za šank naše društvo.

Preko puta nas bila ekipa iz Sarajeva, društvance kojim su dominirale trebe (i bilo je dobrih gara :mrgreen: ), ali sa njima sjedile mame iz pratnje i pokoji tatica te ih pazili k'o oči u glavi.

U neka doba ja primjećujem već spomenutog ''agresivca'' kako ulazi unutra, znao sam da mu je rečeno da ne ulazi i zadatak mu je bio da stoji napolju u cilju da ga se spriječi da nešto ne napravi, on u prolazu primjeti to društvance, zastade pored njih, nešto im se obrati i sljedeća scena je ta : skida frajer trenerku i gaće, ispravlja se prema njima sa svojim ''ponosom'' i vrti kukovima lijevo desno.
Mamice su :o a tatice :shock: ... a trebice :o :mrgreen: :shock:

Hashimaga skače tamo - 'vamo, dok ga nisu safatali kolege i izvukli napolje.
Pitaju ga : ''Pa jadan ne bio što ono uradi?''

''Ja prolazio i da ih upitam za koga navijaju, ona jedna mi reče za Sarajevo, ona druga kaže za Želju... e reko' evo vam ovo svima kad ne navijate za moj tim!"

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 10 maj 2012, 10:25

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ramiral car sa ovim svojim pricama :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 01 jun 2012, 10:28

Moj prijatelj prije rata radio u Veterinarskoj stanici u Kupresu i imao ''ludog'' radnog kolegu - otkačenog do daske.

Imao lik svojih ludorija i dogodovština i interesantno da se se nije bojao nikome ništa reći, i nije prezao ni od koga.

Postoji jedna anegdota kad im je dolazio republički veterinarski inspektor u kontrolu, a uvijek se ponašao bahato i nadmeno.
Ovaj ''hairlija'' skonta da se inspektor približava, pa obuče čizme na noge i sjedne sa nogama na stolu i rukama iza glave, zavaljen u stolicu. Pošto je mogao da ''pusti vjetar'' kad god je htio i to poprilično glasno i ''rasprskavajuće'' on bi to i učini u momentu kada ulazi dotični inspektor uz riječi ''Hajde taman si prispjeo, evo je pečena (kafa)''

:lol: :mrgreen:

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 06 jun 2012, 14:32

Haha ramiral-u nije nikad dosadno s ovakvim prijateljima :D

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 06 jun 2012, 15:39

Kod nas jednog pacijenta udarilo auto i dodje vozilo hitne pomoci i ono ga udari :lol:

True! :mrgreen:

travnik
Kontakt:

Post Postao/la travnik » 06 jun 2012, 17:00

Pitam ja jarana sta si igro na Holandiju ?
kad izvadi on listic iz dzepa i gleda u njega pa kaže nisam Holandije ni igro, igro sam Njemacku, Nizozemsku, Češku itd

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 02 jul 2012, 02:01

Dolazim ja kuci iz grada, malkice pod gasom. Salje mi neka mala poruku, gdje si i te slicne zenske gluposti. Iako sam je prije toga 100x odbio, i nisam sa njom zelio nista, nesta mi nije dalo mira. Rekoh ja njoj, izadji mala, dobit cemo se pored jedne klupe. Dolazi ona, sva nasmijana, a ja ni dva ni tri, navalio na nju, ko da u zivotu pic*e vidio nisam. Smeta nama razsvjetla, da obavimo posao. A mene ponjele strasti maximalno. Ufatim ti ja nju, i poceo da je nosim u nekakvo grmlje. Bilo je i kopriva i svakakvih travcica. Odradio posao, nisam bio bas najzadovoljniji, al jbg bolje losa je*a*ina, nego dobro drkanje :D Ujutro ti se ja budim, kad me stari stari ono gleda, i uz osmjeh kaze: nece grom u koprive :oops: :oops:
:lol:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: BordoArmy88, jasmin10, kraljttbvb, VolimBiH96 i 70 gostiju.